Kinder loopfiets

Door jouw kind eerst bekend te maken met een kinderloopfiets, train je de motorische vaardigheden die helpen bij het leren lopen en later bij het leren fietsen. Evenwicht, ruimtelijk inzicht, sturen; het kan allemaal al geoefend worden met een loopfiets voor kinderen. Bij Babypark hebben we verschillende mooie modellen te koop. Allemaal van A-merken zoals je van ons gewend bent en tegen de laagsteprijsgarantie. Bekijk onze mooie kinder loopfietsen en bestel eenvoudig uit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment loopfiets kinderen

Wil je de touwtjes bijna letterlijk nog zelf in handen houden, dan kun je kiezen voor een kinderloopfiets met stang aan de achterzijde waarmee je het voort kan duwen. Door zelf nog de controle te houden, weet je zeker dat alles goed zal gaan. De fietsjes beschikken al over trappers die te gebruiken zijn wanneer het daar aan toe is. Hetzelfde geldt voor de Berg Go² loopfiets. De trappers zitten daar ingeklapt zodat het eerst nog als loopauto gebruikt kan worden. Is het kindje klaar om de trappers te gebruiken, dan klap je die uit. Hij of zijn kan dan meer naar achteren op het zadel plaatsenemen om comfortabel te kunnen trappen. Ook op het gebied van een houten loopfiets voor kinderen hebben we schitterende opties. Deze fietsjes zijn een interieurstuk op zich en kunnen ook binnen worden gebruikt door de rubberen banden zodat jouw vloer krasvrij blijft.

Loopfiets voor kinderen bestellen

Voor welke kinder loopfiets je ook gaat, je bestelt het natuurlijk bij Babypark. Niet alleen bieden we de laagsteprijsgarantie maar wij verzenden ook nog eens gratis bij een bestelwaarde van 20 euro of meer. Door onze grote voorraden kunnen we ook vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Loopfiets

  Met de Little Dutch Loopfiets kan je kindje zowel binnen als buiten rond lopen! Het stijlvolle fietsje beschikt over een comfortabele zadel, fietsbel, zachte handvatten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,-
 • Quick view

  Berg Go² Loopfiets

  Met de Berg Go² loopfiets leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go² loopfiets rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
  89,-
 • Quick view

  Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets

  Deze Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets is ideaal om je kindje te leren lopen! Daarnaast bevorderd het ook de motoriek van je kindje. De loopfiets heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  114,95

  78,71

 • Quick view

  Little Dutch Houten Loopscooter

  Scoor deze mooie scooter van het merk Little Dutch, en jouw kindje zal stralen! Door het vrolijke kleurtje en de leuke figuurtjes springt deze loopscooter er echt uit. Verwen jouw kleintje met deze mooie loopscooter!
  67,95
 • Quick view

  Janod Vintage Bikloon Loopfiets

  De ideale Janod Vintage Bikloon Loopfiets waarmee je kindje het evenwicht leert. De loopfiets is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een aangenaam zitje, rubberen handvatten en banden.
  119,99
 • Quick view

  Janod Mademoiselle Scooter Roze

  De Janod Mademoiselle Scooter Roze is een houten loopfiets met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte. Als laatste kan er ook nog een roze tasje achterop de fiets bevestigd worden.

  99,99

  84,95

 • Quick view

  Childhome Vroom Baby Loopfiets

  Deze moderne Childhome Vroom Baby Loopfiets is ideaal om je kindje te leren lopen! Daarnaast bevorderd het ook de motoriek. De loopfiets heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  Sebra Scooter Grey

  De Sebra Scooter Grey is ideaal dankzij de rubberen banden kan je kindje binnen rijden zonder dat er krassen op de grond ontstaan. Deze scooter is gemaakt van beukenhout en biedt jouw kindje veel speelplezier.

  169,95

  149,95

 • Quick view

  Scoot and Ride Highwaykick 1 Loopfiets / Step

  Van de unieke 2-in-1 Scoot and Ride Highwaykick 1 Loopfiets / Step zal je kindje lang plezier hebben. De loopfiets / step bevordert de motorische vaardigheden van je kindje en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  99,99

  89,90

 • Quick view

  Janod Scooter Mint

  Houten scooter met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte.

  97,50

  78,95

10 Resultaten