Kinderbord

Ook voor leuke kinderborden heb je bij Babypark een uitgebreide keuze in kleuren, vormen en materialen. Allemaal van A-merken die we bij Babypark tegen de laagste prijzen van Nederland aanbieden. Via onze webshop kun je eenvoudig zoeken op merk, kleur, prijs en type artikel. Zo kun je ook naar een setje van een kinder bord en bestek zoeken. Zo’n serviessetje vormt ook een heel leuk kraamcadeau. Bekijk de mogelijkheden en bestel jouw set of kinderbord vandaag nog.

Lees meer...

Assortiment kinderborden

Wanneer je aan een bord denkt dan denk je aan een ronde vorm. Het assortiment kinderborden bij Babypark bewijst dat dat niet altijd het geval hoeft te zijn. Zo hebben we bordjes in de vorm van een olifantje, walvisje, hondje en andere diertjes. Bij kinderbordjes zijn er soms ook vakjes om eten van elkaar te scheiden. De meeste bordjes zijn gemaakt van plastic of siliconen zodat het niet snel kapot valt. Maar ook bordjes van melamine en bamboe zijn in ons assortiment te vinden. Sommige bordjes beschikken over een antislipmatje om het van tafel vallen te voorkomen. Met een leuk eigen kinderbord bevorder je het zelfstandig eten bij je kindje.

Kinder bord en bestek bestellen

Voor alle kinderborden en ander bestek geldt, dat we ze snel kunnen leveren. Wanneer het op voorraad is, kunnen we het vaak nog dezelfde werkdag verzenden mits voor 23:59 uur besteld. Voor bestellingen vanaf 20 euro geldt tevens, dat we geen verzendkosten in rekening brengen. Om alle leuke kinderborden eens met eigen ogen komen te bekijken, kun je terecht in een van onze megastores.

Lees minder...
45 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Done by Deer Peekaboo Friends Bord

  Het stijlvolle Done by Deer Peekaboo Friends Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over drie vakken waardoor je het eten van je kindje goed kunt verdelen.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 33,11

 • Quick view

  Sebra Nightfall Bord Hazy Blue

  Het stijlvolle Sebra Nightfall Bord Hazy Blue is een praktisch en stevig bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Sebra bordje beschikt over een stijlvol ontwerp met dieren en is vaatwasserbestendig.
  10,-
 • Quick view

  Sebra Nightfall Bord Dreamy Rose

  Het stijlvolle Sebra Nightfall Bord Dreamy Rose is een praktisch en stevig bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Sebra bordje beschikt over een stijlvol ontwerp met dieren en is vaatwasserbestendig.
  10,-
 • Nieuw
  Quick view

  Done by Deer Elphee Bordenset

  Het Done by Deer Elphee Bordenset Blue bestaat uit 2 praktische en flexibele borden die je kindje leren om zelfstandig te eten. De Done by Deer bordjes hebben een stijlvol ontwerp en zijn vaatwasserbestendig.

  21,95

  19,95

 • Quick view

  Done By Deer Elphee Lunchbox

  Met de stijlvolle Done By Deer Elphee Lunchbox kan je kindje handig de lunch meenemen. De lunchbox is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk schoon te maken. De lunchbox kan niet in de magnetron.

  89,95

  16,01

 • Quick view

  OXO Tot Silicone Bord

  Met dit OXO Tot Silicone Bord leert je kindje zelfstandig eten met zijn of haar eigen bordje! Dankzij de hoge rand kan je kindje het bordje eenvoudig vasthouden en schept het gemakkelijk eten op de lepel.
  18,95
 • Nieuw
  Quick view

  Done by Deer Stick & Stay Dinerset

  Met de Done by Deer Stick & Stay Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit twee bordjes met vakjes, slab met opvangbakje en mokje.
  69,95
 • Nieuw
  Quick view

  Done By Dear Elphee Bord

  Het schattige Done By Dear Elphee Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.

  22,95

  9,95

 • Quick view

  Ezpz Mini Mat

  De Ezpz Mini Mat is een buigbare placemat van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de mini mat geschikt voor de vaatwasser, magnetron en oven.
  24,95
 • Quick view

  OXO Tot Stick & Stay Bordje

  Dit OXO Tot Stick & Stay Bordje is ideaal wanneer je kindje zelfstandig leert eten. Het bordje zuigt zich namelijk vast aan de ondergrond, zo kan je kindje tijdens het eten het bordje niet omgooien!
  16,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Bord Swan

  Dankzij het Laessig Little Water Bord Swan is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bord Dog

  Dankzij het Laessig Little Chums Bord Dog is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Bord

  Dankzij het Laessig Garden Explorer Bord is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  7,95
 • Quick view

  Done by Deer Ozzo Anti-slip Bord

  Het Done by Deer Ozzo Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over een antislipmatje onder het bord en heeft een leuke vorm.
  15,26
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bord Cat

  Dankzij het Laessig Little Chums Bord Cat is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Bord

  Dit Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Bord is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het vrolijke bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en is het voorzien van een siliconen ring.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bord Mouse

  Dankzij het Laessig Little Chums Bord Mouse is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Munchkin Bordenset 4 Stuks

  Deze Munchkin Bordenset 4 Stuks bestaat uit 4 handige borden in verschillende kleuren. Ideaal om je collectie uit te breiden! De borden zijn geschikt voor magnetron en vaatwasser.

  11,95

  9,95

 • Quick view

  Done by Deer Raffi Bord Mustard

  Het schattige Done by Deer Raffi Bord Mustard is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.
  16,95
 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Elphee Bord

  Het Done By Deer Peekaboo Elphee Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.

  22,95

  19,51

 • Quick view

  Munchkin Bord 3 Stuks

  Het Munchkin bordje is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bordje heeft een appelvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 3 stuks.
  11,95
 • Quick view

  Done by Deer Croco Anti-slip Bord

  Het Done by Deer Elphee Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over drie vakken en een antislipmatje onder het bord.
  17,95
 • Quick view

  OXO Tot Bord

  Dit OXO Tot Bord is erg handig om je kindje vanaf ongeveer 6 maanden zelfstandig te laten eten. Het bordje is van duurzaam, stevig materiaal en beschikt over een antislip bodem en afneembare rand.

  Normale prijs: 7,95

  Special Price 6,95

 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Bord Naturel

  Dankzij het Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Bord Naturel is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  7,95
45 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot