kidsriver daya, kidsriver kinderwagen, kidsriver daya kinderwagen

Kidsriver kinderwagens

De Kidsriver Daya is een stijlvolle kinderwagen met praktische details, zoals een handige boodschappenmand. Het kleurenaanbod van deze kinderwagen is behoorlijk groot, zo kun je de dus een Kidsriver kinderwagen kiezen die helemaal past bij jouw smaak. Op deze pagina vind je alle mogelijke kleurencombinaties. Om de Kidsriver kinderwagen compleet te maken zijn er diverse accessoires verkrijgbaar voor de Kidsriver Daya kinderwagen zoals een luiertas, voetenzak en autostoel adapters.

Lees meer...

Wendbare Kidsriver kinderwagen

Aan de voorkant van de Kidsriver kinderwagen zitten kleine foam zwenkwieltjes. Hierdoor bestuur je de wagen heel soepel de bocht om. Aan de achterkant heeft de Kidsriver Daya grote wielen met luchtbanden zodat de kinderwagen stabiel rolt. Bij de kinderwagen zit een luchtpompje om de banden op te pompen inbegrepen. De Kidsriver Daya rijd je gemakkelijk over zowel verhard als onverhard terrein, maar de kinderwagen van Kidsriver komt het beste tot zijn recht in de stad.

Handige eigenschappen van de kinderwagen van Kidsriver

Zowel de rugleuning als de voetensteun van de Kidsriver kinderwagen zijn verstelbaar in meerdere posities. Dit geeft je kindje extra comfort en zorgt ervoor dat je kindje altijd in de meest gewenste positie zit. Ook de duwbeugel is verstelbaar, zodat iedereen, van welke lengte ook, heel comfortabel achter de wagen loopt. Bekijk de reviews bij de Kidsriver kinderwagen op deze pagina om te ontdekken hoe anderen de Kidsriver kinderwagen waarderen.

 

Lees minder...
4 Resultaten
 • + Gratis accessoires t.w.v. 119,92
  Quick view

  Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart - Bruin

  De Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart - Bruin is een comfortabele, veelzijdige kinderwagen. De kleine zwenkwielen aan de voorkant sturen soepel en de grote luchtbanden achter zijn ideaal bij oneffen terrein.

  574,-

  469,-

 • + Gratis accessoires t.w.v. 119,92
  Quick view

  Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart - Cognac

  De Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart - Cognac is een comfortabele, veelzijdige kinderwagen. De kleine zwenkwielen aan de voorkant sturen soepel en de grote luchtbanden achter zijn ideaal bij oneffen terrein.

  574,-

  469,-

 • + Gratis accessoires t.w.v. 119,92
  Quick view

  Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zilver - Cognac

  De Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zilver - Cognac is een comfortabele, veelzijdige kinderwagen. De kleine zwenkwielen aan de voorkant sturen soepel en de grote luchtbanden achter zijn ideaal bij oneffen terrein.

  574,-

  469,-

 • - 16 % + Gratis accessoires t.w.v. 119,92
  Quick view

  Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart / Bruin / Grijs Melange

  De Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart / Bruin / Grijs Melange is een comfortabele, veelzijdige kinderwagen. De kleine zwenkwielen aan de voorkant sturen soepel en de grote luchtbanden achter zijn ideaal bij oneffen terrein.

  599,-

  499,-

4 Resultaten