Kleine buggy

Op zoek naar kleine buggy’s voor in de stad? Bij Babypark hebben we buggy’s in alle soorten en maten en voor elk budget. Voor in de stad kan een kleine buggy uitkomst bieden omdat het je wat wendbaarder maakt. Daarnaast is een kleine buggy natuurlijk ook handiger mee te nemen in de auto, fiets of vliegtuig. Wil je de buggy meenemen op de fiets, let er dan op dat het niet zwaarder is dan zo’n 7 kg.

Lees meer...

Prijs en kwaliteit kleine buggy’s

Bij Babypark hebben wij zoals gezegd een ruime keuze aan verschillende soorten buggy’s. Wij voeren alleen topmerken zodat de kwaliteit van alle buggy’s in ieder geval in orde is. Ook prijstechnisch hoef je je geen zorgen te maken aangezien wij de prijzen van ons concurrenten controleren zodat wij de scherpste aanbiedingen kunnen blijven bieden. Wij bieden zelfs een laagsteprijsgarantie wat inhoudt dat je het verschil terugkrijgt mocht je het binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens anders goedkoper vinden. Aangezien de prijs en kwaliteit dus in orde zijn, ligt het verder aan jouw budget en wensen voor welke buggy je gaat.

Kleine buggy’s vinden

Ben je op zoek naar een buggy die klein is op te vouwen en daardoor eenvoudig is mee te nemen? Maak dan gebruik van onze filters waarbij je kunt aangeven of je een buggy zoekt die op de fiets is mee te nemen of zelfs zo compact op te klappen is, dat het als handbagage mee kan worden genomen in het vliegtuig. Onze webshop biedt daarnaast ook de mogelijkheid om de zoekresultaten onderling met elkaar te vergelijken om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Vervolgens kun je de buggy met een klein formaat eenvoudig bestellen en heb je het vaak al de volgende dag binnen. Bestellingen boven de 20 euro versturen wij ook nog eens gratis. Je kunt jouw kleine buggy ook vinden in een van onze 10 megastores waar ons team aan verkoopspecialisten je bij de verdere keuze kunnen adviseren.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Joie Tourist™ Buggy

  De Joie Tourist™ Buggy klapt automatisch in wanneer je op de knop drukt en blijft zelfstandig staan. Je kan de praktische buggy verder uitbreiden met de Joie Ramble reiswieg en het Joie Gemm autostoeltje.
  269,-
 • Quick view

  Easywalker MINI Buggy Go Soho Grey

  De Easywalker MINI Buggy Go is Soho Grey perfect voor ouders die veel reizen met het gezin. De buggy kan met één hand worden ingeklapt tot een compact pakketje en beschikt over een ingebouwde schouderband.
  299,99
 • Quick view

  Easywalker MINI Buggy Go Kensington Grey

  De Easywalker MINI Buggy Go is Kensington Grey perfect voor ouders die veel reizen met het gezin. De buggy kan met één hand worden ingeklapt tot een compact pakketje en beschikt over een ingebouwde schouderband.

  299,99

  299,-

 • Quick view

  Cybex Eezy S+2 Buggy

  De Cybex Eezy S+2 Buggy is een compacte buggy met extra grote wielen waardoor hij ook over oneffen terrein soepel rijdt. Het handige 2-in-1 systeem zorgt ervoor dat er een baby autostoeltje op de buggy past.

  379,95

  379,-

 • Quick view

  Easywalker MINI Buggy Go Oxford Black

  De Easywalker MINI Buggy Go is Oxford Black perfect voor ouders die veel reizen met het gezin. De buggy kan met één hand worden ingeklapt tot een compact pakketje en beschikt over een ingebouwde schouderband.
  299,99
 • Quick view

  Cybex Eezy S Twist+ 2 Buggy

  De Cybex Eezy S Twist+ 2 Buggy is compact inklapbaar en geschikt voor kinderen tot 22 kg. De ruimtebesparende buggy heeft een volledig draaibaar zitje en kan zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.

  Normale prijs: 479,95

  Special Price 479,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Lara 2 Buggy + Cabriofix I-Size Autostoeltje Essential Graphite

  De Maxi-Cosi Lara 2 Buggy + Cabriofix I-Size Autostoeltje Essential Graphite is een compleet reissysteem die je vanaf de geboorte kunt gebruiken. Het autostoeltje is geschikt tot 12 maanden en de buggy tot max. 22 kg.
  399,99
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy White

  De Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy White weegt slechts 6 kg en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze buggy bewijst dat een prachtig design samen kan gaan met comfort en gebruiksgemak door diverse slimme opties.
  449,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 Black

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 Black, een compacte buggy.
  649,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White, een compacte buggy.

  639,-

  557,10

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy Black

  De Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy Black weegt slechts 6 kg en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze buggy bewijst dat een prachtig design samen kan gaan met comfort en gebruiksgemak door diverse slimme opties.
  449,-
 • Quick view

  Joie Pact Buggy

  De Joie Pact Buggy weegt slechts 6 kg en is met één hand in te klappen tot een super compact pakket dat zelfs mee mag als handbagage in het vliegtuig. De buggy wordt geleverd inclusief autostoel adapters.

  Normale prijs: 225,-

  Special Price 189,99

 • Quick view

  UPPAbaby MINU Buggy

  Met de UPPAbaby MINU Buggy ben je op alles voorbereid. De buggy is stevig en rijdt comfortabel. Bovendien kan de buggy met één hand worden ingeklapt tot een zeer compact pakket dat zelfstandig kan staan.
  449,-
15 Resultaten
Trustpilot