Kussen voor kleuters

Een kleuterkussen is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Op deze pagina vind je zowel hoofdkussens, decoratiekussens, kussenhoezen en kussenvullingen. Zo is er altijd wel een kleuterkussen dat bij de wensen van jou en je kindje past. Met een vrolijk of functioneel kussen maak je de kinderkamer compleet.

Lees meer...

Kussens voor kleuters in verschillende categorieën

Naast kussen om op te slapen hebben wij ook een verschillende leuke sierkussens met vrolijke prints die de kinderkamer kunnen verfraaien. Ook hebben wij sierkussens in verschillende afwijkende vormen zoals een cactus of panda. Ook deze kussens zijn een aanwinst voor elke baby- of kinderkamer. Via onze webshop kun je zelf aangeven op welk type kussen je wilt zoeken door de ingebouwde filters. Zo vind je snel het juiste type kussen.

Kleuterkussens bestellen

Kleuterkussens bestellen uit onze webshop gaat snel en eenvoudig. Doordat wij vaak direct uit voorraad kunnen leveren, gaat de verzending vaak razend snel. Bestel je voor 20:00 uur dan wordt het kussen nog dezelfde dag verzonden zodat je het vaak de volgende dag al in huis hebt. Wij verzenden alle bestellingen van 20 euro of meer gratis. Wil je de zachtheid van onze kussens zelf komen ervaren, dan kun je een van onze 10 megastores in Nederland komen bezoeken. Hier kunnen onze productspecialisten je ook meer vertellen over de nieuwe technieken die tegenwoordig toegepast worden bij het vervaardigen van een comfortabel hoofdkussen.

Lees minder...
103 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Polydaun Kinderkussen 40 x 60 cm

  Het Polydaun Kinderkussen 40 x 60 cm heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen veroorzaakt geen allergische reactie en is wasbaar in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Roommate Tiger Kussen

  Dit schattige Roommate Tiger Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een tijger is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  37,-

  34,95

 • Quick view

  Roommate Leaf Kussen Green

  Dit leuke Roommate Leaf Kussen Green steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een blaadje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Polydaun Elke Hoofdkussen 65 x 50 cm

  Het Polydaun Elke Hoofdkussen 65 x 50 cm heeft een vulgewicht van 850 gram en is navulbaar voor extra stevigheid. Daarnaast is het kussen anti-allergisch en zorgt voor optimale ondersteuning tijdens het slapen.
  39,95
 • Quick view

  Sebra Sleepy Croc Kussen Powder Blue

  Dit schattige Sebra Sleepy Croc Kussen Powder Blue steelt de show in de baby- of kinderkamer van je kindje. Het stijlvolle kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  99,-
 • Quick view

  Roommate Pear Kussen

  Dit schattige Roommate Pear Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een koala is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  37,-

  34,95

 • Quick view

  Baby's Only Sky Kussen 60 x 30 cm

  Dit Baby's Only Sky Kussen 60 x 30 cm is perfect te combineren met andere producten van de Sky collectie van Baby's Only. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  39,95
 • Quick view

  Sebra Sleepy Croc Kussen Blossom Pink

  Dit schattige Sebra Sleepy Croc Kussen Blossom Pink steelt de show in de baby- of kinderkamer van je kindje. Het stijlvolle kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  99,-
 • Quick view

  Roommate Mini Horse Kussen

  Dit stijlvolle en schattige Roommate Mini Horse Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het kussen heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Shell Kussen

  Dit schattige en stijlvolle Roommate Shell Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een schelp is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat erg zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Smallstuff Unicorn Kussen Powder / Gold

  Dit schattige Smallstuff Unicorn Kussen Powder / Gold steelt de show in de babykamer van je kindje. Het stijlvolle kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.

  134,95

  103,95

 • Quick view

  Smallstuff Dragon Kussen Dark Denim / Petrol

  Dit schattige Smallstuff Dragon Kussen Dark Denim / Petrol steelt de show in de babykamer van je kindje. Het stijlvolle kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  134,95
 • Quick view

  Roommate Bunny Kussen

  Dit schattige Roommate Bunny Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een konijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Crab Kussen

  Dit schattige en stijlvolle Roommate Crab Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een krab is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat erg zacht en comfortabel aanvoelt.

  37,-

  35,-

 • Quick view

  Town & Country Brooke Kussenhoes Grey 50 x 50 cm

  Het Town & Country Brooke Kussenhoes Grey 50 x 50 cm wat gemaakt is van katoen en beschikt over een prachtige structuur. Een mooi en kwalitatieve hoes wat er mooi uit ziet in iedere ruimte. Exclusief binnenkussen.
  8,95
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Tiger

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Tiger kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.

  57,-

  55,-

 • Quick view

  Roommate Fish Kussen

  Dit stijlvolle en schattige Roommate Fish Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een vis is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat erg zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Stapelgoed Snake Kussen Groen / Bruin 50 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Snake Kussen Groen / Bruin 50 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Town & Country Brooke Kussenhoes Roest 50 x 50 cm

  Het Town & Country Brooke Kussenhoes Roest 50 x 50 cm wat gemaakt is van katoen en beschikt over een prachtige structuur. Een mooi en kwalitatieve hoes wat er mooi uit ziet in iedere ruimte. Exclusief binnenkussen.
  8,95
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Sebra

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Sebra kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.

  57,-

  55,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Dino Kussen

  Het LIFETIME Kidsrooms Dino Kussen kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.

  42,-

  41,99

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Dino en Dots Kussen

  Het LIFETIME Kidsrooms Dino en Dots Kussen kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.

  34,-

  33,99

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Funland Kussen Drops

  Het LIFETIME Kidsrooms Funland Kussen Drops kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  34,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Dino Kussen Man Cave

  Het LIFETIME Kidsrooms Dino Kussen Man Cave kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.

  34,-

  33,99

103 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot