3 Resultaten
3 Resultaten

Kussen voor kleuters

Polydaun is een merk dat met innovatieve technieken voor het ultieme comfort zorgt. Zo is het kleuterkussen Joepi Anti-Allergeen een kussen dat special ontworpen is voor kinderen met een huisstofmijtallergie (of natuurlijk voor het voorkomen er van). Vooral kinderen zijn snel overgevoelig voor huisstofmijt maar ook onder volwassenen veroorzaakt het allergische reacties. Doordat het kleuterkussen gevuld is met het zogenoemde Tripleguard krijgt huisstofmijt, bacteriën en schimmels geen kans zich te nestelen in het kussen. De 100% katoenen tijk zorgt tevens voor optimale ventilatie. Er wordt 100 gram extra vulling meegeleverd zodat je zelf de hoogte van het kussen kunt bepalen. Het kussen is wasbaar op 60 graden en koud te drogen in de droogtrommel.

Kussens voor kleuters in verschillende categorieën

Naast kussen om op te slapen hebben wij ook een verschillende leuke sierkussens met vrolijke prints die de kinderkamer kunnen verfraaien zoals de CottonBaby serie die zijn voorzien van fraaie prints. Ook hebben wij sierkussens in verschillende afwijkende vormen zoals een cactus of panda. Ook deze kussens zijn een aanwinst voor elke baby- of kinderkamer. Via onze webshop kun je zelf aangeven op welk type kussen je wilt zoeken door de ingebouwde filters. Zo vind je snel het juiste type kussen.

Kleuterkussens bestellen

Kleuterkussens bestellen uit onze webshop gaat snel en eenvoudig. Doordat wij vaak direct uit voorraad kunnen leveren, gaat de verzending vaak razend snel. Bestel je voor 20:00 uur dan wordt het kussen nog dezelfde dag verzonden zodat je het vaak de volgende dag al in huis hebt. Wij maken gebruik van een eigen bezorgdienst en leveren alle bestellingen van 20 euro of meer gratis af. Wil je de zachtheid van onze kussens zelf komen ervaren, dan kun je een van onze 10 megastores in Nederland komen bezoeken. Hier kunnen onze verkoopspecialisten je ook meer vertellen over de nieuwe technieken die tegenwoordig toegepast worden bij het vervaardigen van een comfortabel hoofdkussen.