Kussen voor kleuters

Een kleuterkussen is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Op deze pagina vind je zowel hoofdkussens, decoratiekussens, kussenhoezen en kussenvullingen. Zo is er altijd wel een kleuterkussen dat bij de wensen van jou en je kindje past. Met een vrolijk of functioneel kussen maak je de kinderkamer compleet.

Lees meer...

Kussens voor kleuters in verschillende categorieën

Naast kussen om op te slapen hebben wij ook een verschillende leuke sierkussens met vrolijke prints die de kinderkamer kunnen verfraaien. Ook hebben wij sierkussens in verschillende afwijkende vormen zoals een cactus of panda. Ook deze kussens zijn een aanwinst voor elke baby- of kinderkamer. Via onze webshop kun je zelf aangeven op welk type kussen je wilt zoeken door de ingebouwde filters. Zo vind je snel het juiste type kussen.

Kleuterkussens bestellen

Kleuterkussens bestellen uit onze webshop gaat snel en eenvoudig. Doordat wij vaak direct uit voorraad kunnen leveren, gaat de verzending vaak razend snel. Bestel je voor 20:00 uur dan wordt het kussen nog dezelfde dag verzonden zodat je het vaak de volgende dag al in huis hebt. Wij verzenden alle bestellingen van 20 euro of meer gratis. Wil je de zachtheid van onze kussens zelf komen ervaren, dan kun je een van onze 10 megastores in Nederland komen bezoeken. Hier kunnen onze productspecialisten je ook meer vertellen over de nieuwe technieken die tegenwoordig toegepast worden bij het vervaardigen van een comfortabel hoofdkussen.

Lees minder...
140 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Ferm Living Safari Lion Kussen

  Dit schattige Ferm Living Safari Lion Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een leeuw met franjes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  55,-
 • Quick view

  Roommate Leaf Kussen Yellow Ochre

  Dit leuke Roommate Leaf Kussen Yellow Ochre steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een blaadje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Tiger Kussen

  Dit schattige Roommate Tiger Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een tijger is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Stapelgoed Abstract Skin Kussen Zwart 40 x 60 cm

  Dit Stapelgoed Abstract Skin Kussen Zwart 40 x 60 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Abstract Skin Kussen Zwart 50 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Abstract Skin Kussen Zwart 50 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Roommate Leaf Kussen

  Dit leuke Roommate Leaf Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een blaadje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Covers & Co Krab Kussen

  Deze vrolijke Covers & Co Krab Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een krab is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  19,95

  9,95

 • Quick view

  Stapelgoed Snake Kussen Groen / Bruin 40 x 60 cm

  Dit Stapelgoed Snake Kussen Groen / Bruin 40 x 60 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Tijger Kussen Blauw 30 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Tijger Kussen Blauw 30 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  32,95
 • Quick view

  Stapelgoed Hummelbee Kussen Grijs 50 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Hummelbee Kussen Grijs 50 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Abstract Skin Kussen Zwart 30 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Abstract Skin Kussen Zwart 30 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Snake Kussen Groen / Bruin 30 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Snake Kussen Groen / Bruin 30 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Panter Vlek Kussen Geel / Zwart 30 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Panter Vlek Kussen Geel / Zwart 30 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  32,95
 • Quick view

  Stapelgoed Velours Kussen Cobalt / Oker 30 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Velours Kussen Cobalt / Oker 30 x 50 cm bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  32,95
 • Quick view

  Stapelgoed Velours Kussen Olive / Terra 30 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Velours Kussen Olive / Terra 30 x 50 cm bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  32,95
 • Quick view

  Stapelgoed Croco Kussen Groen / Bruin 30 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Croco Kussen Groen / Bruin 30 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Panter Vlek Kussen Geel / Zwart 40 x 60 cm

  Dit Stapelgoed Panter Vlek Kussen Geel / Zwart 40 x 60 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Covers & Co Nikita Kussen 34 x 34 cm

  Dit unieke Covers & Co Nikita Kussen 34 x 34 cm steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een tijger is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  14,95
 • Quick view

  Stapelgoed Hummelbee Kussen Grijs 30 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Hummelbee Kussen Grijs 30 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  32,95
 • Quick view

  Stapelgoed Croco Kussen Groen / Bruin 40 x 60 cm

  Dit Stapelgoed Croco Kussen Groen / Bruin 40 x 60 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Panter Vlek Kussen Geel / Zwart 50 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Panter Vlek Kussen Geel / Zwart 50 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Snake Kussen Groen / Bruin 50 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Snake Kussen Groen / Bruin 50 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Croco Kussen Groen / Bruin 50 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Croco Kussen Groen / Bruin 50 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Basicline Kussen Populair 60 x 70 cm

  Dit Basicline kussen is een fijne kussen om je hoofd er op te leggen, zodat je lekker kan rusten.
  6,75
140 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6