Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kopen van een loopfiets

Een loopfiets is het ideale opstapje naar een echte fiets met trappers. Door al op een loopfiets te hebben geoefend, zal het kindje zich meer vertrouwd voelen wanneer het grote moment is aangebroken om fietsen te leren. Bestel ook een loopfiets voor jouw kindje zodat het spelenderwijs zijn of haar motorische vaardigheden verbetert en daar bij het leren fietsen de vruchten van plukt. Kwalitatieve loopfietsen kopen tegen de scherpste prijzen doe je natuurlijk bij Babypark. Op ons uitgebreide assortiment van A-merken rust tevens een laagste prijsgarantie. En door onze eigen bezorgdienst kunnen wij snel leveren. Redenen te over dus om via onze webshop jouw loopfiets te kopen. Bekijk de mogelijkheden in ons assortiment.

Lees meer...

Kunststof fiets kopen of houten loopfiets?

In ons assortiment vind je loopfietsen met twee, drie of zelfs vier wielen. Bij het kopen van een loopfiets van Berg Go² koop je eigenlijk een loopauto en loopfiets in 1. Dit model heeft vier wielen maar heeft ook trappers die verstopt zitten in het frame. Die kunnen worden uitgeklapt wanneer de tijd er rijp voor is. Een ander fietsje waar jouw kindje stabiel op zit, is die van Childhome met de drie brede wielen. Dit zijn beiden kunststof modellen maar wanneer je houten loopfietsen wilt kopen dan heeft Babypark daar ook verschillende schitterende modellen voor. Bijvoorbeeld de mooie retro-look fietsjes van Janod en Little Dutch. Bekijk ze allemaal in ons assortiment.

Loopfietsen online kopen

Met zoveel keuze valt het kiezen welke loopfiets je moet kopen misschien niet mee maar gelukkig is bestellen wel snel en eenvoudig. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Bezorgkosten zijn voor onze rekening indien de bestelwaarde 20 euro of meer is. Natuurlijk is het ook mogelijk om de fietsen te komen bekijken in een van onze 10 megastores. Je vindt de contactgegevens op onze website. In elke megastore staat een team van productspecialisten voor je klaar om je verder te helpen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

10 producten

Populariteit
 • Bo Jungle Jumpy Loopfiets
  47,99 Adviesprijs 0,-
 • Doona Liki Trike S3 Opvouwbare Driewieler
  279,95 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Loopfiets Mat
  99,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Vintage Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Houten Loopscooter
  64,50 Adviesprijs 0,-
 • Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler
  229,95 Adviesprijs 0,-
 • Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler
  329,95 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Filteren

  10 producten

  Populariteit
  Oval loader