Loopwagen peuter

Is jouw peuter gek van auto’s en bewegen? Dan is een peuter loopwagen natuurlijk de perfecte combinatie. Hoewel jouw peuter al wel kan lopen, gaat het met een loopwagen natuurlijk een stukje sneller. Zo kan het sneller zijn of haar omgeving verkennen en worden de motorische vaardigheden ook verder ontwikkeld. Bij Babypark hebben we ook peuter loopwagentjes die hiervoor kunnen worden ingezet. Allemaal gemaakt van stevig materiaal omdat wij enkel A-merken in ons assortiment voeren. Je bestelt het eenvoudig uit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment peuter loopwagen

Voor wie een mix zoekt tussen een loopwagen en een loopfietsje moet zeker eens naar de oplossing van Berg Go² kijken. Dit is te gebruiken als loopwagen voor jouw peuter maar ook als een loopfietsje. Het heeft vier wielen maar de achterste twee zitten dicht tegen elkaar aan. In het frame zitten voetpedalen die uitgeklapt kunnen worden wanneer jouw kindje er aan toe is om zelf te trappen. Het is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden. Een loopwagen die geschikt is vanaf 2 jaar is die van het merk Holland. Het is zelfs in de vorm van een bestaand automodel en maakt ook geluiden (claxon en het geluid van een optrekkende auto) wat erg tot de verbeelding doet spreken. Met alle loopwagens kan jouw peuter probleemloos voor- en achteruit lopen zodat het volledige bewegingsvrijheid heeft.

Peuter loopwagentje bestellen

Voor welke loopwagen je ook gaat; we versturen het op dezelfde dag wanneer het voor 20:00 uur is besteld (en de loopwagen op voorraad is). Wij houden grote voorraden aan zodat we ook vaak direct uit voorraad kunnen leveren. Je betaalt ook geen bezorgkosten voor de loopwagen aangezien alle bestellingen vanaf 20 euro gratis worden verzonden. Je betaalt uiteraard ook geen bezorgkosten wanneer je het product in een van onze megastores ophaalt. Je vindt er 10 door heel Nederland.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Volare Rito Driewieler

  Door middel van deze prachtige en luxe Volare Rito Driewieler maakt je kindje kennis met het fietsen en wordt de overstap naar de echte fiets minder groot. De fiets is veilig en beschikt over een verstelbare duwstang.
  89,-
 • Quick view

  Doona Liki Trike S3 Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike S3 Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  239,-
 • Quick view

  Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  299,95
 • Quick view

  Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  199,95
4 Resultaten