38 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end
 • Quick view Little Dutch Adventure Muziekdoos Ster

  Little Dutch Adventure Buggyboekje

  Uit voorraad leverbaar
  8,95
 • Quick view Done By Deer Toy Links

  Done By Deer Toy Links

  Uit voorraad leverbaar
  9,45
 • Quick view Nijntje Safari Buggyboekje

  Nijntje Safari Buggyboekje

  Uit voorraad leverbaar
  8,46
 • Quick view Done By Deer To Go Friend Raffi

  Done By Deer To Go Friend Raffi

  Uit voorraad leverbaar
  18,-
 • Quick view Happy Horse Rabbit Richie Hanger

  Happy Horse Rabbit Richie Hanger

  Uit voorraad leverbaar
  11,99
 • Quick view Tiamo Balletmuis Trilfiguur

  Tiamo Balletmuis Trilfiguur

  Uit voorraad leverbaar
  7,61
38 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end

Speelgoed voor buggy

Heb je eenmaal een buggy die aan jouw wensen voldoet dan kun je daar ook nog hele leuke buggy speeltjes voor kopen. Ook bij Babypark kun je hier natuurlijk voor terecht. Met deze speeltjes houd je jouw kindje ook zoet tijdens de langere wandelingen en het helpt ook met de ontwikkeling van jouw kindje. Bekijk vandaag nog ons assortiment van schattige buggy speelgoed.

Speelgoed assortiment voor buggy

In ons assortiment vind je onder meer verschillende leuke Buggyboekjes van o.a. Nijntje. Deze boekjes van stof zijn heerlijk zacht dus prettig voor jouw kindje om aan te raken. De boekjes bevatten vaak ook een klein spiegeltje. Het Playgro Jazzy Jungle boekje bevat vrolijke gekleurde plaatjes van dieren en ook verschillende geluidjes. Het boekje biedt daarnaast ook nog een bijtring wat prettig is wanneer de tandjes door beginnen te komen. Het bijten op de bijtring zorgt ervoor dat het tandvlees zachter wordt wanneer jouw kindje erop bijt en dat verzacht de pijn. Naast de boekjes vind je in ons assortiment ook verschillende boxspiralen als speelgoed voor de buggy vinden met leuke speeltjes eraan zoals van Woezel en Pip. Ook hebben wij schattige knuffels die je met een clip aan de buggy kan bevestigen zoals Nijntje.

Buggy speeltjes bestellen

Bekijk ook het buggy speelgoed en bestel vandaag nog. Doe je dat voor 20:00 uur en het product is op voorraad dan verzenden wij het dezelfde dag nog. Is de totale waarde hoger dan 20 euro dan brengen wij geen verzendkosten in rekening voor de bestelling. Onze prijsmeters gaan ook alle prijzen na bij onze concurrenten zodat jij altijd verzekerd bent van de laagste prijs. Daarom biedt Babypark ook de laagsteprijsgarantie. Je vindt ons leuke speelgoed voor de buggy natuurlijk ook in onze 10 megastores die je verspreidt over Nederland vindt. Bekijk onze website voor de adressen.