Stoelverhoger auto

Een autostoelverhoger of zittingverhoger zijn zogenoemde groep 2/3 zitjes waarbij de rugleuning vaak afneembaar is. Deze stoeltjes kunnen worden gebruikt voor kinderen vanaf zo’n 15-22 kilogram en kunnen in combinatie worden gebruikt met de gordel die in de auto aanwezig is. Het gebruik van een autostoeltje is verplicht voor kinderen tot 1,35 meter (in Duitsland zelfs tot 1,50). Wanneer een autostoelverhoger niet zou worden gebruikt, dan zou bij deze kinderen de gordel over de hals lopen in plaats van over de schouder. Dit kan uiteraard voor onveilige situaties zorgen buiten het feit dat het ongemakkelijk zit. De autostoelen met rugleuning en zijsteunen zijn het veiligste omdat het kind dan bij een botsing beter beschermd is.

Lees meer...

Autostoelen verhoger

De stoelverhoger voor de auto is niet alleen veilig en comfortabel maar ook praktisch omdat het eenvoudig schoon te maken is. De bekleding is eenvoudig te verwijderen om te wassen in de wasmachine. Het installeren van het stoeltje is ook eenvoudig met behulp van de 3-punts autogordel. Een stoelverhoger is lichtgewicht en kan daardoor makkelijk gewisseld worden tussen meerdere auto's. Ideaal voor in een tweede auto of voor opa's en oma's!

Autostoelverhoger

Bekijk de autostoelverhogers in ons assortiment en kies wat het beste bij jou past. Is een rugleuning niet praktisch omdat jouw kind daar te groot voor is, dan zijn er ook stoelverhogers te verkrijgen waarbij de rugleuning is te verwijderen of zonder worden geleverd. Het biedt daarmee minder veiligheid dan de stoelen met rugleuning maar is altijd nog een stuk veiliger dan helemaal geen stoelverhoger in de auto. Bestel online of rijdt naar een van onze 10 Megastores om meteen met een stoeltje terug te kunnen rijden. Onze productspecialisten voorzien je graag van advies en kunnen een demonstratie van de montage laten zien.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Kore Pro Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100 - 150 cm (3,5 - 12 jaar). Dankzij het innovatieve lampje aan de zijkant van de stoel kan je kindje heel eenvoudig zelf de gordel vastklikken.
  199,-
 • 10% korting
  Quick view

  Joie I-Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie I-Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare hoofdsteun maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.

  179,-

  164,99

 • Quick view

  Nuna Aace LX Autostoeltje

  Het Nuna Aace LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en beschikt over het unieke 3D Growth System waardoor de autostoel in de hoogte, de breedte én de zitdiepte met je kindje meegroeit.
  299,-
 • Quick view

  Nania Dream Zitverhoger Grey

  De Nania Dream Zitverhoger Grey is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de ideale oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.

  34,99

  29,99

 • Quick view

  Nania Topo Comfort Zitverhoger

  De Nania Topo Comfort Zitverhoger is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.
  24,99
 • Quick view

  Purseat Autostoeltje / Reisbed

  Het Purseat Autostoeltje / Reisbed is multifunctioneel en is daardoor ideaal voor op reis. Met Purseat heb je in iedere situatie het perfecte stoeltje of bedje voor je kindje. Het compacte pakket weegt slechts 6 kg.
  239,-
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare onderdelen maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.
  125,-
7 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot