Boekenkast kinderkamer

Wat is voor jou de meest geschikte boekenkast? Kijk allereerst naar de afmetingen. Hoeveel ruimte heb je voor de kast tot je beschikking? Hoeveel boeken wil je opbergen? Babypark biedt boekenkasten aan in allerlei soorten en maten. Een klein boekenkastje kan leuk zijn om wat ruimte op te vullen.

Lees meer...
Omdat de kinderkamer anders zo leeg is of omdat je voor een aantal spullen nog een plekje zoekt. Een hoge boekenkast staat waarschijnlijk meer centraal in de (slaap)kamer. Houd daar rekening mee. Het bepaalt onder andere voor welk design je kiest.

Voor meer dan alleen boeken

Verder is het belangrijk of je de kast voor meer dan alleen boeken wilt gebruiken. Sommige boekenkasten beschikken over een of meerder opbergladen. Of een gedeelte is afgesloten door deurtjes, zodat niet alles voor het zicht ligt. Aan jou de keus!

Lees minder...
49 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast Met Planken

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast Met Planken is eenvoudig te monteren en is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardig berk en MDF materiaal.
  160,-
 • Quick view

  Vipack Pino Boekenkast Grijs

  De Vipack Pino Boekenkast Grijs beschikt over voldoende opbergruimte voor al je boeken. De boekenkast is perfect te combineren met de Pino halfhoogslaper. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.
  222,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Boekenkast Wit / Naturel

  De Vipack Kiddy Boekenkast Wit / Naturel is een taps toelopend meubel wat er uniek en speels uitziet. Het Scandinavisch meubel biedt opbergruimte voor verschillende spullen en bestaat uit vier opbergplanken.
  255,-
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Boekenkast Wit

  De Savigno Boekenkast Wit is een aanvulling voor iedere babykamer, kinderkamer of tienerkamer die is ingericht met de stijlvolle meubels van de Savigno serie. De kast is stevig en netjes afgewerkt.

  407,-

  369,98

 • Quick view

  Flexa Cabby Boekenkast

  De Flexa Cabby Boekenkast is een stabiele kast met voldoende opbergruimte voor al het leesmateriaal. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De kast is voorzien van een stijlvol design.
  219,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Boekenkast Met 1 Plank

  De Flexa Cabby Boekenkast Met 1 Plank is een stabiele kast met voldoende opbergruimte voor al het leesmateriaal. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  179,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement White

  Het Flexa Classic Kastelement White is gemaakt van hoogwaardig Noordse dennen materiaal. Daarnaast is dit kastelement perfect te combineren met de andere ladekasten en kasten uit het Flexa assortiment.
  229,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken

  Het Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken Wit / Grenen Wit wordt geleverd inclusief montage materiaal. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Praktisch in gebruik!

  Normale prijs: 209,-

  Special Price 199,-

 • Quick view

  Vipack Alex Boekenkast Bruin / Zwart

  De Vipack Alex Boekenkast Bruin / Zwart beschikt over voldoende opbergruimte; 4 legplanken met daaronder een kleine kast met 2 deuren. Perfect te combineren met andere producten van de Alex collectie van Vipack.
  616,-
 • Quick view

  Vipack Lewis Boekenkast Wit

  De Vipack Lewis Boekenkast Wit is voorzien van een stijlvol design. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal in combinatie met massief grenen. Verder beschikt de lade over een soft close systeem.
  592,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Schappenkast Wit Combi 5

  De Flexa Shelfie Schappenkast Wit Combi 5 wordt gedemonteerd geleverd inclusief montagemateriaal. De schappenkast is praktisch in gebruik en beschikt over voldoende opbergruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  819,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kast Greywash 1-Deur

  De Flexa Classic Kast Greywash 1-Deur is een handige kast wat voor opbergruimte zorgt. Het beschikt over 6 opbergvakken en onderin bevind een deur voor twee opbergvakken. De kast is vervaardigd van grenenhout.
  469,-
 • Quick view

  Manis-h Boekenkast Met 3 Schappen Snow White

  De Manis-h Boekenkast Met 3 Schappen Snow White kan je perfect uitbreiden en combineren met de Manis-h kasten, ladekasten en planken. Verder is de boekenkast gemaakt van hoogwaardig MDF en massief beuken materiaal.
  259,-
 • Quick view

  Bopita Floris Boekenkast Zwart / Naturel

  De Bopita Locker Boekenkast Wit beschikt over genoeg opbergruimte. Het heeft namelijk drie legplanken en een opberglade. Deze lade heeft een soft-close systeem. Een praktisch meubel in de kinderkamer.

  229,-

  199,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  340,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  277,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  216,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  162,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Smal

  De Flexa Popsicle Boekenkast Smal is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  359,-
 • Quick view

  Vipack Erik Boekenkast Wit

  De Vipack Erik Boekenkast Wit is een kwalitatieve kast wat beschikt over vier opbergvakken met daaronder een opberglade. Het is een praktische kast en biedt extra opbergruimte in de kinderkamer.
  508,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Extra Plank

  De Flexa Shelfie Extra Plank is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. Verder is de plank gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De extra plank is praktisch in gebruik.
  40,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Ladekast Wit

  De Flexa Shelfie Ladekast Wit beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast is de kast perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. De kast is voorzien van een stijlvol design.
  549,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Boekenkast Wit

  De Flexa Shelfie Boekenkast Wit is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. De kast beschikt over voldoende opbergruimte. Verder is de kast gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  110,-
 • Quick view

  Vipack London Boekenkast

  De Vipack London Boekenkast is een handige kast wat beschikt over veel opbergruimten. Vier legplanken worden bij deze boekenkast geleverd. Het tijdloze design kan bij iedere stijl gecombineerd worden.
  284,-
49 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot