Boekenkast kinderkamer

Wat is voor jou de meest geschikte boekenkast? Kijk allereerst naar de afmetingen. Hoeveel ruimte heb je voor de kast tot je beschikking? Hoeveel boeken wil je opbergen? Babypark biedt boekenkasten aan in allerlei soorten en maten. Een klein boekenkastje kan leuk zijn om wat ruimte op te vullen.

Lees meer...
Omdat de kinderkamer anders zo leeg is of omdat je voor een aantal spullen nog een plekje zoekt. Een hoge boekenkast staat waarschijnlijk meer centraal in de (slaap)kamer. Houd daar rekening mee. Het bepaalt onder andere voor welk design je kiest.

Voor meer dan alleen boeken

Verder is het belangrijk of je de kast voor meer dan alleen boeken wilt gebruiken. Sommige boekenkasten beschikken over een of meerder opbergladen. Of een gedeelte is afgesloten door deurtjes, zodat niet alles voor het zicht ligt. Aan jou de keus!

Lees minder...
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bopita Boekenkast Cloë Mat Zwart

  De Bopita Boekenkast Cloë Mat Zwart is perfect te combineren met andere producten van het merk Bopita. Daarnaast beschikt de boekenkast over veel opbergruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  249,-

  236,55

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Deurenset Pink

  De LIFETIME Kidsrooms Deurenset Pink is op elke plek in de boekenkast te plaatsen. De deurenset is geschikt voor het boekenkast-systeem 8019 van LIFETIME. Let op: de handgrepen zijn niet bij de deuren inbegrepen.
  147,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Boekenkast Wit / Naturel

  De Vipack Kiddy Boekenkast Wit / Naturel is een taps toelopend meubel wat er uniek en speels uitziet. Het Scandinavisch meubel biedt opbergruimte voor verschillende spullen en bestaat uit vier opbergplanken.

  282,-

  211,50

 • Quick view

  Vipack Alex Boekenkast Bruin / Zwart

  De Vipack Alex Boekenkast Bruin / Zwart beschikt over voldoende opbergruimte; 4 legplanken met daaronder een kleine kast met 2 deuren. Perfect te combineren met andere producten van de Alex collectie van Vipack.
  678,-
 • Quick view

  Vipack Pino Boekenkast Grijs

  De Vipack Pino Boekenkast Grijs beschikt over voldoende opbergruimte voor al je boeken. De boekenkast is perfect te combineren met de Pino halfhoogslaper. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.

  244,-

  219,-

 • Quick view

  Gautier Tactil Boekenkast Wit

  De Gautier Tactil Boekenkast Wit beschikt over voldoende opbergruimte voor verschillende boeken en accessoires. De boekenkast is perfect te combineren met andere producten van de Tactil serie van Gautier.
  369,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Bureau Wit

  Het Gautier Tactil Bureau Wit is dankzij de neutrale vormen en kleuren is het Tactil bureau geschikt voor zowel in een jongens als meisjes kamer. Perfect te combineren met andere producten van Gautier.
  270,-
 • Quick view

  Lifetime Kidsrooms Softclose Ladeset

  De Lifetime Kidsrooms Softclose Ladeset is op elke plek in de boekenkast te plaatsen. De ladeset is geschikt voor het boekenkast-systeem van Lifetime. Let op: de handgrepen zijn niet bij de lades inbegrepen.
  141,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Deurenset Blackboard

  De LIFETIME Kidsrooms Deurenset Blackboard is op elke plek in de boekenkast te plaatsen. De deurenset is geschikt voor het boekenkast-systeem van LIFETIME 8018. Let op: de handgrepen zijn niet inbegrepen.
  95,-
 • Quick view

  Bopita Indy Boekenkast Wit / Naturel

  De Bopita Indy Boekenkast Wit / Naturel beschikt over genoeg opbergruimte. Het heeft namelijk twee legplanken en een opberglade. Deze lade heeft een soft-close systeem. Een praktisch meubel in de kinderkamer.

  189,-

  149,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Deurenset

  De LIFETIME Kidsrooms Deurenset is op elke plek in de boekenkast te plaatsen. De deurenset is geschikt voor het boekenkast-systeem 8019 van LIFETIME. Let op: de handgrepen zijn niet bij de deuren inbegrepen.
  147,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kastelement 4-Deurs Wit Gelakt

  Het LIFETIME Kidsrooms Kastelement 4-Deurs Wit Gelakt is praktisch in gebruik. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Het kastelement is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  1.267,-
 • Quick view

  Manis-h Boekenkast Met 3 Schappen Snow White

  De Manis-h Boekenkast Met 3 Schappen Snow White kan je perfect uitbreiden en combineren met de Manis-h kasten, ladekasten en planken. Verder is de boekenkast gemaakt van hoogwaardig MDF en massief beuken materiaal.
  259,-
 • Quick view

  Bopita Floris Boekenkast Zwart / Naturel

  De Bopita Locker Boekenkast Wit beschikt over genoeg opbergruimte. Het heeft namelijk drie legplanken en een opberglade. Deze lade heeft een soft-close systeem. Een praktisch meubel in de kinderkamer.

  229,-

  189,-

 • Quick view

  Life Time Ladenset Boekenkast Whitewash

  De Life Time Ladenset Boekenkast Whitewash is gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik. De lades van de boekenkast beschikken over soft close en worden geleverd inclusief montage materiaal.
  141,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  353,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  288,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  225,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  168,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Smal

  De Flexa Popsicle Boekenkast Smal is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  399,-
 • Quick view

  Vipack Erik Boekenkast Wit

  De Vipack Erik Boekenkast Wit is een kwalitatieve kast wat beschikt over vier opbergvakken met daaronder een opberglade. Het is een praktische kast en biedt extra opbergruimte in de kinderkamer.

  559,-

  452,12

 • Quick view

  Vipack London Boekenkast

  De Vipack London Boekenkast is een handige kast wat beschikt over veel opbergruimten. Vier legplanken worden bij deze boekenkast geleverd. Het tijdloze design kan bij iedere stijl gecombineerd worden.

  Normale prijs: 315,-

  Special Price 254,54

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Luca Boekenrek

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Luca Boekenrek creëert ruimte voor de boeken op de kinderkamer. Het rek is eenvoudig te monteren, voorzien van een stijlvol design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 213,-

  Special Price 166,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Boekenkast Wit

  De Savigno Boekenkast Wit is een aanvulling voor iedere babykamer, kinderkamer of tienerkamer die is ingericht met de stijlvolle meubels van de Savigno serie. De kast is stevig en netjes afgewerkt.

  368,50

  335,-

39 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot