Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy voor tweeling

Een tweeling betekent natuurlijk vaak dubbel werk. Aangezien met twee buggy’s lopen niet echt een optie is, zijn er praktische tweelingbuggy’s. Deze zogenoemde duo buggy’s zijn vaak ook te gebruiken wanneer het om verschillende leeftijden gaat doordat de rug- en hoofdsteun van de zitjes vaak onafhankelijk van elkaar te verstellen zijn. Voor een kwalitatieve tweelingbuggy kun je prima slagen bij Babypark. In ons assortiment voeren wij enkel A-merken.

Lees meer...

Compacte tweelingbuggy

Een buggy voor een tweeling is natuurlijk een stuk groter dan een eenpersoonsbuggy. Om het manoeuvreren te verbeteren, kunnen bij verschillende modellen de wielen worden vastgezet wat wel zo prettig is op oneffen terrein waarbij de wieltjes een eigen kant op willen gaan. Daarnaast is het prettig wanneer je de buggy kunt inklappen en het gewicht dan toch licht genoeg is om mee te nemen op reis. Veel van de tweelingbuggy’s bieden ondanks de dubbele zitruimte toch de compactheid om door de meeste deuren te kunnen zonder de buggy te hoeven inklappen.

Buggy voor tweeling testen

Via de webshop kun je de tweelingbuggy’s die jou wat lijken aanvinken voor een vergelijking. Zo zie je sneller wat de verschillen zijn. Bestellen van een buggy voor jouw tweeling gaat eenvoudig en snel. Indien de buggy naar keuze op voorraad is en besteld voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. En aangezien alle bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer gratis worden bezorgd, betaal je voor jouw tweelingbuggy ook nooit verzendkosten. Laat je je liever eerst uitgebreid adviseren en wil je zelf ervaren hoe de buggy rijdt? Kom dan voor een testrit naar een van onze 10 megastores. Daar vind je ook ons team van productspecialisten die jou graag helpen met het maken van de beste keuze. Door hun kennis kunnen ze jou precies vertellen wat de voor- en nadelen van de verschillende modellen zijn voor jouw gebruik.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader