Medela borstkolf

De Medela borstkolven zijn van uitstekende kwaliteit. Ze bootsen het zuigritme van je kindje heel goed na. De borstkolven zijn ideaal om overal te gebruiken: zowel thuis als onderweg. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Medela borstkolven!

Lees meer...

Kolven in 2 fases

In de loop van de tijd heeft Medela allerlei onderzoeken gedaan naar het geven van borstvoeding. Medela ontdekte onder meer dat het zuigritme van een baby in 2 fases verloopt: eerst zuigt de baby heel snel en licht om de toeschietreflex te stimuleren en de melk te laten stromen. Hierna zuigen ze langzamer om in korte tijd zoveel mogelijk melk te drinken. Medela maakte borstkolven die deze 2 fases nabootsen, zodat het kolven lekker snel gaat.

Nog meer kenmerken van Medela borstkolven

In de uitgebreide productbeschrijvingen op deze pagina lees je wat er allemaal bij Medela borstkolven is inbegrepen. Bij sommige kolven zit een borstschild en een flesje met een speen. Sommige Medela borstkolven werken zowel op stroom als op batterijen. Bij de aankoop zit meestal een adapter inbegrepen. Een Medela borstkolf is fijn in gebruik. Koop vandaag nog een fijne Medela borstkolf online via onze webshop!

Lees minder...
6 Resultaten
6 Resultaten