Wipstoel in roze

Bij Babypark hebben we vele babyartikelen in het roze. Wanneer je op zoek bent naar een wipstoel die je wilt afstemmen op je andere roze spullen en/of interieur dan kun je bij Babypark eenvoudig jouw roze wipstoelen bestellen. Bij Babypark weet je dankzij onze laagsteprijsgarantie ook dat je het betreffende stoeltje altijd tegen de laagste prijs van Nederland aanschaft. En aangezien we enkel met A-merken werken, is de kwaliteit ook uitstekend.

Lees meer...

Assortiment wipstoel in roze

Wanneer je het assortiment roze wipstoelen bekijkt, vind je onder andere een stoeltje van Doomoo. Dit is een 2-in-1 model. In 2 seconden verander je het van een comfortabele zitzak in een schommelstoeltje (en omgekeerd). Wanneer je kindje ouder wordt, verwijder je eenvoudig het harnasje en kan jouw kindje er gewoon op zitten. Een ideaal zitje waar je lang plezier van hebt. Zoek je toch liever iets met een elektrische wiegfunctie, met muziekjes of speelbogen? Bekijk dan de rest van ons assortiment. Je kunt ook altijd eens langskomen in een van onze megastores. Daar staat ons team van verkoopspecialisten voor je klaar om je bij te staan met advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Ben je er al uit dan bestel je eenvoudig direct vanuit de webshop.

Online bestellen roze wipstoel

Bestel je voor 23:59 uur dan stelt dat ons in staat om de wipstoel nog dezelfde werkdag te verzenden. Zo schommel je je kleine de volgende dag al heerlijk in slaap in zijn of haar roze wipstoel. Bij Babypark geldt tevens dat bestellingen vanaf 20 euro gratis worden verstuurd.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Leaf Grow Wipstoel Met Speelboog

  De Nuna Leaf Grow Wipstoel is een stijlvol en praktisch wipstoeltje waarbij geen snoeren of batterijen nodig zijn. De wipstoel heeft 3 verschillende ligstanden en een rugleuning van ademend materiaal.

  279,-

  245,-

 • Quick view

  BabyBjörn Bliss Mesh Wipstoel

  De BabyBjörn Bliss Mesh Wipstoel is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan in ceze wipstoel zelfstandig schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.

  230,-

  229,90

 • Quick view

  BabyBjörn Bliss Cotton Wipstoel

  De veelzijdige BabyBjörn Bliss Cotton Wipstoel is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan in deze wipstoel zelfstandig schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.

  200,-

  192,-

 • Quick view

  BabyBjörn Balance Soft Jersey Wipstoel

  De veelzijdige BabyBjörn Balance Soft Jersey Wipstoel is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan in deze wipstoel zelfstandig schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.

  200,-

  199,-

 • Quick view

  Doomoo Seat’n Swing

  De Doomoo Seat’n Swing is een zitzak en wipstoeltje waarop je kindje vanaf de geboorte tot hij of zij een gewicht van 25 kg heeft heerlijk kan relaxen. Dankzij de vulling bepaal je zelf de gewenste zithouding.
  149,-
5 Resultaten