Doomoo wipstoel accessoires

Maak jouw wipstoel of zitzak compleet met Doomoo wipstoel accessoires. Denk bijvoorbeeld aan extra vulling voor een Doomoo zitzak. De meeste Doomoo wipstoel accessoires geven je kindje extra comfort en plezier. Bekijk op deze pagina al onze Doomoo wipstoel accessoires.

 

Lees meer...

Doomoo wipstoel accessoires voor speelplezier

Dankzij een Doomoo speelboog kan je kindje op de wipstoel of zitzak lekker spelen. Baby’s vinden het heerlijk om aan naar de speeltjes aan de speelboog te kijken en deze vast te pakken. Hierdoor worden de zintuigen en de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd.

 

Doomoo wipstoel accessoires voor meer comfort

Koop je een extra swing bij een Doomoo zitzak, dan kun je de zitzak als een schommelstoel gebruiken. Deze Doomoo wipstoel accessoires geven je kindje veel meer comfort. Vaak hebben wij ook Doomoo nestjes in ons assortiment, om je kindje in het wipstoeltje warm te houden. Koop vandaag nog de fijnste Doomoo wipstoel accessoires online via Babypark.nl!Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Swing

  De Doomoo Swing is een los schommelstoeltje waarop je de Doomoo Seat kunt plaatsen en kan het kind in zijn eigen Doomoo gewiegd worden.
  44,95
 • Quick view

  Doomoo Arch

  Met de Doomoo arch haal je een universele babygym in huis dat geschikt is voor de Doomoo Seat, en kan ook worden gebruikt bij wipstoeltjes. De arch beschikt over speeltjes die je in hoogte kunt aanpassen.
  45,-
2 Resultaten