Isofix autostoel groep 2

Als je weet dat jouw auto is uitgevoerd met Isofix kun je op zoek gaan naar een groep 2 autostoel die je bevestigd met Isofix. Isofix bestaat uit twee beugels aan de achterzijde van het zitgedeelte van de autostoel die in bevestigingshaken van je auto worden geklikt. Met één klik staat de groep 2 autostoel rotsvast bevestigd. Hierdoor is een Isofix groep 2 autostoel extra veilig voor jouw kindje. In de productbeschrijvingen lees je meer informatie over de groep 2 autostoelen die je met Isofix kunt bevestigen.

Lees meer...

Veilige autostoel met Isofix bevestiging

Het grote voordeel van bevestiging met Isofix is dat de kans op foutieve installatie minimaal is. Een autostoel bevestigen met de autogordel is soms best lastig. Bevestiging met Isofix spreekt echter voor zich en is zo gepiept. Vooral handig wanneer je de autostoel in meerdere auto's wilt gaan gebruiken en de autostoel dus regelmatig opnieuw geïnstalleerd dient te worden. Alle autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen maar er zijn op deze pagina ook autostoelen te vinden die aan de strenge i-Size norm voldoen. Heeft jouw auto op dit moment geen Isofix? In veel gevallen is het mogelijk om Isofix in je auto te laten bouwen door een automonteur.

Isofix groep 2 autostoel bestellen

De autostoelen op deze pagina kunnen met Isofix bevestigd worden. Via deze pagina kun je de autostoel van jouw keuze eenvoudig online bestellen. Kom je liever langs in één van onze megastores? Ook dat is mogelijk. Onze productspecialisten helpen je graag met het uitzoeken van een groep 2 autostoel die je met Isofix kunt bevestigen. Het is mogelijk om een showmodel in je eigen auto uit te proberen zodat je kunt passen of de autostoel geschikt is voor jouw auto.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Premium Comfort i-Size Autostoeltje Zwart

  Het Kidsriver Premium Comfort i-Size Autostoeltje Zwart is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 12 jaar. De autostoel kan eenvoudig in de auto bevestigd worden door middel van Isofix en Top Tether.

  419,-

  341,10

 • Nieuw
  Quick view

  Joie I-Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie I-Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare hoofdsteun maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.

  179,-

  143,96

 • Quick view

  Kidsriver Jay Autostoeltje

  Het Kidsriver Jay Autostoeltje is een veilige meegroei autostoel voor kinderen van 9 tot 36 kg (9 maanden - 12 jaar). Het autostoeltje wordt geïnstalleerd met Isofix, zo wordt je kindje veilig voorwaarts vervoerd in de auto.

  219,-

  161,10

 • Quick view

  Maxi-Cosi Emerald i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Emerald i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 7 jaar. De autostoel wordt in de auto bevestigd door middel van Isofix en voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.

  499,-

  369,-

 • Quick view

  Römer Trifix 2 I-Size Autostoeltje

  Het Römer Trifix 2 I-Size Autostoeltje voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm en is te bevestigen met Isofix en Top Tether. De autostoel is veilig en comfortabel en geschikt voor kinderen van 8-20 kg.

  Normale prijs: 269,-

  Special Price 265,-

  Slechts 242,10
 • Quick view

  Römer Advansafix IV R Autostoeltje

  Het Römer Advansafix IV R Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 mnd - 12 jaar) en groeit moeiteloos met je kindje mee. Het autostoeltje blinkt uit in veiligheid en is praktisch in gebruik.

  350,-

  244,04

 • Quick view

  Joie Stages Isofix Autostoeltje

  Het Joie Stages Isofix Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 7 jaar. Voor jarenlang plezier dus. Het autostoeltje is zowel voorwaarts als achterwaarts te gebruiken en wordt bevestigd met Isofix.
 • Quick view

  Joie Bold Autostoeltje Ember

  Het Joie Bold Autostoeltje Ember is een veilig autostoeltje dat met je kindje meegroeit van 12 maanden tot 12 jaar. De autostoel wordt bevestigd met Isofix en Top Tether en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  229,95

  206,96

 • Quick view

  Nuna Myti Autostoeltje

  Van het Nuna Myti Autostoeltje heb je jarenlang plezier. Deze i-Size goedgekeurde autostoel is geschikt voor kinderen van 76-150 cm (9-36 kg) en biedt zowel veiligheid als een comfortabele autorit.

  369,-

  269,10

 • Quick view

  Joie Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare onderdelen maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.
 • Quick view

  Maxi-Cosi Titan Pro Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Titan Pro Autostoeltje is extra veilig dankzij de diverse technologieën. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar en biedt jarenlang comfort en gebruiksgemak.

  Normale prijs: 285,-

  Special Price 249,-

11 Resultaten
Trustpilot