Römer autostoel groep 3

Wanneer je je al een beetje verdiept hebt in de wereld van autostoelen dan heb je de naam Römer vast al voorbij zien komen. Britax Römer heeft al tientallen veilige autostoelen ontworpen waar zowel ouders als kinderen heel tevreden over zijn. Römer heeft Scandinavische roots en het is algemeen bekend dat men in het noorden van Europa veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Naast veiligheid is ook duurzaamheid belangrijk. De slijtvaste materialen garanderen jarenlang gebruiksplezier.

Lees meer...

Römer autostoel voor een veilige reis

Met een Römer groep 3 autostoel ben je er dus van verzekerd dat je je kindje op veilige wijze vervoerd. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met autostoelen die in deze groep vallen. Een groep 3 autostoel is de laatste autostoel die je kindje nodig heeft voordat hij of zij zonder autostoel in de auto vervoerd mag worden. Er zijn autostoelen verkrijgbaar die met de autogordel of met Isofix bevestigd dienen te worden. Er zijn ook Römer autostoelen die beide bevestigingswijzen aanbieden. Handig als je twee auto's hebt!

Autostoel groep 3 online kopen

Heb je interesse in een Römer groep 3 autostoel? Kom dan langs in één van onze 10 megastores of shop online. Op Babypark.nl kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Je profiteert van gratis verzending én onze laagste prijsgarantie. Dat is voordelig een autostoel kopen! In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer gedetailleerde informatie over de desbetreffende Römer groep 3 autostoel, bijvoorbeeld over de afmetingen of in hoeveel standen de autostoel te verstellen is.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Römer Advansafix I-Size Autostoeltje

  Het Römer Advansafix I-Size Autostoeltje voldoet aan de strengste veiligheidseisen en biedt maximale bescherming bij een botsing. De autostoel is geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden oud tot 12 jaar.
 • Quick view

  Römer Kidfix 2 R Autostoeltje

  Het Römer Kidfix 2 R Autostoeltje groeit met je kindje mee van 15 tot 36 kg. De autostoel heeft een extra gordelgeleider waardoor je zeker weet dat de veiligheidsgordel zich op de juiste plaats bevindt.

  189,90

  149,-

 • Quick view

  Römer Kidfix 2 S Autostoeltje

  Het Römer Kidfix 2 S Autostoeltje groeit met je kindje mee van 15 tot 36 kg. De Römer Kidfix² S heeft een verstelbare SICT knop aan de zijkant van de autostoel voor optimale zijwaartse bescherming.

  219,90

  159,90

 • Quick view

  Römer Advansafix IV R Autostoeltje

  Het Römer Advansafix IV R Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 mnd - 12 jaar) en groeit moeiteloos met je kindje mee. Het autostoeltje blinkt uit in veiligheid en is praktisch in gebruik.

  350,-

  271,15

 • Quick view

  Römer Kidfix III M Autostoeltje

  Het Römer Kidfix III M Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg (circa 3,5 - 12 jaar). Het autostoeltje biedt een langere zitting met super zachte zitkussens en slimme veiligheidsoplossingen.

  Normale prijs: 203,15

  Special Price 199,-

 • Quick view

  Römer Adventure Autostoeltje Cosmos Black

  Het Römer Adventure Autostoeltje Cosmos Black is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en groeit met je kind mee dankzij de verstelbare hoofdsteun.
  89,90
6 Resultaten
Trustpilot