Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Römer autostoel groep 3

Wanneer je je al een beetje verdiept hebt in de wereld van autostoelen dan heb je de naam Römer vast al voorbij zien komen. Britax Römer heeft al tientallen veilige autostoelen ontworpen waar zowel ouders als kinderen heel tevreden over zijn. Römer heeft Scandinavische roots en het is algemeen bekend dat men in het noorden van Europa veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Naast veiligheid is ook duurzaamheid belangrijk. De slijtvaste materialen garanderen jarenlang gebruiksplezier.

Lees meer...

Römer autostoel voor een veilige reis

Met een Römer groep 3 autostoel ben je er dus van verzekerd dat je je kindje op veilige wijze vervoerd. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met autostoelen die in deze groep vallen. Een groep 3 autostoel is de laatste autostoel die je kindje nodig heeft voordat hij of zij zonder autostoel in de auto vervoerd mag worden. Er zijn autostoelen verkrijgbaar die met de autogordel of met Isofix bevestigd dienen te worden. Er zijn ook Römer autostoelen die beide bevestigingswijzen aanbieden. Handig als je twee auto's hebt!

Autostoel groep 3 online kopen

Heb je interesse in een Römer groep 3 autostoel? Kom dan langs in één van onze 10 megastores of shop online. Op Babypark.nl kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Je profiteert van gratis verzending én onze laagste prijsgarantie. Dat is voordelig een autostoel kopen! In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer gedetailleerde informatie over de desbetreffende Römer groep 3 autostoel, bijvoorbeeld over de afmetingen of in hoeveel standen de autostoel te verstellen is.

Lees minder...

Filters

Prijs
Draaibaar
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Britax Römer Kidfix M I-Size Autostoeltje
    149,- Adviesprijs 0,-
  • Britax Römer Kidfix I-Size Autostoeltje
    229,90 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader