Autostoeltjes

Bruine autostoel

Autostoeltjes hebben we bij Babypark in vele uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Ook wanneer je een bruin autostoeltje op het oog hebt, kun je een geschikte kandidaat vinden in ons assortiment. Bruin geeft een natuurlijke look & feel aan het stoeltje en is een rustige en neutrale kleur. Helemaal wanneer het interieur van de wagen beige of bruintinten heeft, sluit de bruine kleur daar mooi op aan. Bij Babypark hebben we vele merken die een bruin autostoeltje aanbieden. We hebben zowel bruine autostoeltjes voor baby’s als grotere kinderen.

Lees meer...

Assortiment bruine autostoeltjes

Doordat we met A-merken werken, zijn de stoeltjes altijd van de hoogste kwaliteit en veilig in gebruik. Sommige autostoeltjes zijn ook te gebruiken op het frame van een kinderwagen. Ideaal om jouw kindje van de kinderwagen in de auto te zetten of vice versa. Als het al slaapt dan kan hij/zij gewoon door blijven slapen. De bruine autostoel van Mima is zo’n stoeltje waarbij dat kan. Om het in de auto te monteren, kun je gebruikmaken van de los verkrijgbare base waarna het aan de strenge i-Size eisen voldoet. Bij veel van de bruine autostoeltjes uit ons assortiment is de bekleding ook los te risten zodat het in de was kan. Handig in geval van een ongelukje.

Bruine autostoel online bestellen

In een van onze megastores kun je alle stoeltjes met eigen ogen bekijken. Onze verkoopspecialisten kunnen daar je vragen beantwoorden en laten zien hoe de stoel bevestigd kan worden. Bestel je liever met het gemak van het internet dan kan dat natuurlijk ook. Bestel je voor 23:59 uur in onze webshop dan versturen we jouw bruin autostoeltje nog dezelfde dag. Zo heb je het de volgende dag al in huis. Verzending voor bestellingen vanaf 20 euro versturen we ook nog eens kosteloos.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi RodiFix Air Protect Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi RodiFix AirProtect autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en biedt dankzij de AirProtect® technologie optimale bescherming bij een botsing van opzij. Geschikt voor Isofix.

  179,-

  135,99

 • Quick view

  Cybex Aton 5 Baby Autostoeltje

  Het Cybex Aton 5 Baby autostoeltje heeft een unieke rechte rugleuning waardoor je kindje niet in een gebogen houding ligt. Perfect voor kleine baby’s! Het autostoeltje is geschikt voor kinderen tot 13 kg (18 mnd).
  149,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Pebble 360 Luxe i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Pebble 360 Luxe i-Size Autostoeltje Twillic is geschikt voor baby’s van 45 - 83 cm en is te gebruiken met de Familyfix 360 base. De autostoel is afgewerkt met premium bekleding en details.

  309,99

  299,99

 • Quick view

  Kidsriver Premium Comfort i-Size Baby Autostoeltje

  Het Kidsriver Premium Comfort i-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 4 jaar. De autostoel wordt in de auto bevestigd door middel van Isofix en voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.

  385,-

  322,15

 • Quick view

  Cybex Pallas G i-Size Autostoeltje

  Het Cybex Pallas G i-Size Autostoeltje is geschikt van 9-50 kg (15 maanden tot 12 jaar). Het Pallas G i-Size autostoeltje is eenvoudig te bevestigen met Isofix en Top Tether en voldoet aan de i-Size R2129/03 norm.
  299,95
 • Quick view

  Cybex Cloud Z i-Size Karolina Kurkova Baby Autostoeltje

  Het Cybex Cloud Z i-Size Karolina Kurkova Baby Autostoeltje is geschikt voor baby’s tot max. 13 kg. De rugleuning van de autostoel kan buiten de auto met één hand in een ergonomisch vlakke positie gezet worden.
  409,95
 • Quick view

  Cybex Pallas S-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Pallas S-Fix Autostoeltje heeft een vernieuwd ontwerp waardoor je kindje van meer bewegingsvrijheid geniet bij gebruik van het veiligheidskussen. De autostoel is geschikt voor kinderen van 9-36 kg.
  299,95
 • Quick view

  Cybex Sirona Zi I-Size Plus Baby Autostoeltje

  Het Cybex Sirona Zi I-Size Plus Baby Autostoeltje kan 360˚ draaien. Ideaal om je kindje in de autostoel te bevestigen! Van dit autostoeltje heb je jarenlang plezier want hij is geschikt vanaf de geboorte tot 18 kg.
  579,95
 • Quick view

  Swandoo Albert I-Size Autostoeltje

  Het Swandoo Albert I-Size Autostoeltje maakt reizen met je kindje nog eenvoudiger! De autostoel kan met of zonder base worden bevestigd en past dankzij de meegeleverde adapters op bij iedere kinderwagen.

  Normale prijs: 259,-

  Special Price 200,-

 • Quick view

  Axkid Monukid i-Size Baby Autostoeltje

  Het Axkid Monukid i-Size Baby Autostoeltje is één van de lichtste autostoeltjes op de markt en geschikt om vanaf de geboorte te gebruiken. De autostoel wordt geleverd met een 3-delig newborn inlegkussen.
  199,-
 • Quick view

  Cybex Anoris T i-Size Autostoeltje

  Het Cybex Anoris T i-Size Autostoeltje is de meest veilige optie om je kindje voorwaarts te vervoeren in de auto. De autostoel is geschikt van 15 maanden tot maximaal 6 jaar en eenvoudig te bevestigen met isofix.
  749,95
 • Quick view

  Mima iZi Go Modular X1 By BeSafe® Baby Autostoeltje

  Voor iedereen met een Mima kinderwagen is het stijlvolle Mima iZi Go Modular X1 By BeSafe® Baby Autostoeltje Black een musthave. Het autostoeltje kan gemakkelijk op een Mima kinderwagen worden bevestigd.

  Normale prijs: 268,90

  Special Price 265,-

 • Quick view

  Swandoo Marie 3 I-size Autostoeltje

  Het Swandoo Marie 3 I-size Autostoeltje is een uitblinker in zijn soort en verzorgt een veilige rit met je kindje. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar en kan 360 graden draaien.
  579,-
 • Quick view

  Joie i-Traver Autostoeltje

  Het Joie i-Traver Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en kan met en zonder Isofix bevestigd worden. Je kindje zit comfortabel in deze stoel, mede dankzij de verstelbare zitdiepte.
  214,99
 • Quick view

  Nuna Todl™ Next Autostoeltje

  Het Nuna Todl™ Next Autostoeltje is de peuterstoel uit het Nuna Next reissysteem. Deze handige draaibare autostoel is zowel achterwaarts als voorwaarts te gebruiken en geschikt vanaf de geboorte tot 19 kg.
  429,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Pearl 360 i-Size Autostoeltje

  Het comfortabele en veilige Maxi-Cosi Pearl 360 i-Size Autostoeltje is geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar. Het Pearl 360 i-Size autostoeltje is uitsluitend te gebruiken met de Maxi-Cosi FamilyFix 360.
  399,99
 • Quick view

  Mima iZi Go Modular X1 By BeSafe® Baby Autostoeltje Snow White

  Voor iedereen met een Mima kinderwagen is het stijlvolle Mima iZi Go Modular X1 By BeSafe® Baby Autostoeltje Snow White een musthave. Het autostoeltje kan gemakkelijk op een Mima kinderwagen worden bevestigd.
  329,-
 • Quick view

  Nuna Arra™ Next Baby Autostoeltje

  Het Nuna Arra™ Next Baby Autostoeltje heeft een bijzondere verstelbare rugleuning waardoor je kindje in een heerlijke slaappositie ligt. De apart verkrijgbare Nuna Next Base is draaibaar en praktisch.
  299,-
 • Quick view

  Nuna Pipa Next Baby Autostoeltje Black

  Het Nuna Pipa™ Next Baby Autostoeltje Black biedt een veilige en flexibele manier van reizen. De autostoel is onderdeel van het Next systeem en biedt veel comfort en veiligheid aan je kindje tijdens de autorit.

  279,-

  249,-

19 Resultaten
Trustpilot