boxkleed, boxkleed baby

Kidsmill boxkleden

 

Vul de box voor je kindje aan met een mooi en comfortabel Kidsmill boxkleed. Alle Kidsmill boxkleden bestaan uit kwalitatief goede en duurzame materialen die heel prettig aanvoelen voor je kindje.

Lees meer...

 

Over Kidsmill

Het Nederlandse bedrijf Kidsmill Baby Nursery is gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van uitstekende babymeubels en bijbehorende accessoires. De ontwerpen kwamen tot stand in samenwerking met deskundigen om kwaliteit te waarborgen. Natuurlijk staat de veiligheid voor je kindje op nummer één. Kidsmill producten bevatten dan ook geen schadelijke stoffen, scherpe randjes of uitstekende onderdelen die je kindje kunnen bezeren.

 

Bestel online

Winkelen bij Babypark doe je gemakkelijk online. Je kiest jouw favoriete Kidsmill boxkleed uit waar en wanneer je maar wilt. Het bestellen is heel eenvoudig en alle bestellingen worden zo snel mogelijk bij jou thuisbezorgd. Meestal is dat al de volgende dag!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Knitted Boxkleed 80 x 100 cm

    Dit Kidsmill Knitted boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.

    98,95

    75,99

1 Resultaten