Campingbed baby met matras

Een campingbedje is snel in- en uit te vouwen en kan daardoor eenvoudig mee worden genomen. Niet alleen naar de camping maar ook naar bijvoorbeeld de oppas. Doordat het eenvoudig is op te bergen kan het ook handig zijn voor de oppas om het campingbedje zelf in huis te hebben en uit te vouwen wanneer jouw kindje op viste komt. Soms wordt een campingbedje voor baby met matras geleverd maar is dat vaak een dun exemplaar. Het komt echter vaker voor dat er geen matras meegeleverd wordt. Uiteraard kun je ook voor een baby campingbed matras prima slagen bij Babypark.

Lees meer...

Assortiment campingbed baby matras

Wanneer je een campingbedje met het standaard ledikantformaat (60 x 120 cm) hebt staan dan kun je daar ook de matrasjes voor gebruiken die geschikt zijn voor een ledikant. Maar je kunt ook een speciale campingbed matras kopen dat ook in andere formaten te verkrijgen is. Door een wat dikker matrasje met bijvoorbeeld een schuimrubberenvulling kan jouw baby comfortabeler slapen of spelen wanneer het bedje ook als box wordt gebruikt. Bekijk onze collectie en kies het baby campingbed matras dat perfect aansluit bij jouw eisen

Campingbed baby matras kopen

Ook de matrasjes zijn in onze megastores te bekijken. Je kunt daar zelf ervaren hoe zacht ze aanvoelen. Door onze ruime voorraden kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je via onze webshop voor 23:59 uur dan verzenden we het meteen dezelfde werkdag. Wanneer de bestelwaarde gelijk of hoger dan 20 euro is dan verzenden we de bestelling kosteloos.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Deryan Baby Luxe Campingbedje

  Met het Deryan Baby Luxe Campingbedje creeër je in enkele seconden een slaapplaats voor je kindje. Het tentje is geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar en wordt geleverd inclusief matrasje en een handige draagtas.
  87,74
 • Quick view

  Aeromoov Instant Reisbedje

  Het Aeromoov Instant Reisbedje is een multifunctioneel bedje dat je kindje kan gebruiken om in te slapen of te spelen. Het matras kan in hoogte versteld worden en je kindje wordt beschermd tegen zon en wind.

  Normale prijs: 169,-

  Special Price 149,95

2 Resultaten
Trustpilot