Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Campingbed baby met matras

Een campingbedje is snel in- en uit te vouwen en kan daardoor eenvoudig mee worden genomen. Niet alleen naar de camping maar ook naar bijvoorbeeld de oppas. Doordat het eenvoudig is op te bergen kan het ook handig zijn voor de oppas om het campingbedje zelf in huis te hebben en uit te vouwen wanneer jouw kindje op viste komt. Soms wordt een campingbedje voor baby met matras geleverd maar is dat vaak een dun exemplaar. Het komt echter vaker voor dat er geen matras meegeleverd wordt. Uiteraard kun je ook voor een baby campingbed matras prima slagen bij Babypark.

Lees meer...

Assortiment campingbed baby matras

Wanneer je een campingbedje met het standaard ledikantformaat (60 x 120 cm) hebt staan dan kun je daar ook de matrasjes voor gebruiken die geschikt zijn voor een ledikant. Maar je kunt ook een speciale campingbed matras kopen dat ook in andere formaten te verkrijgen is. Door een wat dikker matrasje met bijvoorbeeld een schuimrubberenvulling kan jouw baby comfortabeler slapen of spelen wanneer het bedje ook als box wordt gebruikt. Bekijk onze collectie en kies het baby campingbed matras dat perfect aansluit bij jouw eisen

Campingbed baby matras kopen

Ook de matrasjes zijn in onze megastores te bekijken. Je kunt daar zelf ervaren hoe zacht ze aanvoelen. Door onze ruime voorraden kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je via onze webshop voor 23:59 uur dan verzenden we het meteen dezelfde werkdag. Wanneer de bestelwaarde gelijk of hoger dan 20 euro is dan verzenden we de bestelling kosteloos.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Maxi-Cosi Iris Eco Campingbedje
    139,- Adviesprijs 0,-
  • Bugaboo Stardust Campingbedje
    259,- Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader