campingbed, campingbedje, campingbedjes

Campingbedjes collectie

 

In een campingbedje kan je kindje overal heerlijk slapen. Op vakantie, wanneer je op visite gaat of thuis in de achtertuin.
Ook ideaal voor bij de oppas of opa en oma! Bekijk voor meer informatie onze productvideo's.

 

Op zoek naar een accessoire voor je campingbedje ? Shop accessoires...

 

3 Resultaten
 • Quick view Deryan Travel-Cot Baby Luxe

  Deryan Travel-Cot Baby Luxe

  Uit voorraad leverbaar

  69,50

  59,-

 • Quick view Deryan Travel-Cot Peuter Luxe

  Deryan Travel-Cot Peuter Luxe

  Uit voorraad leverbaar

  89,50

  84,99

 • Quick view Deryan Peuterbox

  Deryan Peuterbox

  Uit voorraad leverbaar

  139,50

  139,-

3 Resultaten

Deryan travel cot

 

De Deryan travel cot is een tentje voor je kindje. Hierin kan je kindje naar hartenlust spelen, maar een Deryan travel cot is ook uiterst geschikt als slaapplaats. Het tentje kan namelijk ook gewoon dienst doen als campingbedje op de logeerkamer.

 

In- en uitvouwen in enkele seconden

De Deryan travel cot tentjes zijn extreem snel in- en uit te vouwen. We praten hier namelijk niet over minuten maar over seconden. In één handomdraai is het tentje uitgeklapt! Bekijk ook eens de handige instructiefilmpjes! De Deryan travel cot wordt geleverd inclusief een handige draagtas zodat je het tentje gemakkelijk meeneemt.

 

Waar je ook bent

De Deryan travel cot tentjes gebruik je niet alleen op de camping, maar zijn ook ideaal wanneer je op visite gaat of lekker in de tuin zit. Met een Deryan tentje heeft je kindje overal een eigen plekje om te slapen en te spelen. Het ingevouwen pakketje weegt zeer weinig, namelijk zo’n 2 á 3 kg. Omdat de Deryan travel cot colledig af te sluiten is in tegenstelling tot de meeste campingbedjes, worden alle insecten buitengesloten. Handig wanneer je het tentje gebruikt in de buitenlucht zoals in je achtertuin of tijdens een stranddagje!