Deryan campingbedjes

Een Deryan campingbedje voor een baby is vaak een tentje met een matrasje waarin je kindje kan slapen. Het voordeel van Deryan campingbedjes is dat deze overal te gebruiken zijn, waar je ook maar bent. De meeste Deryan campingbedjes zijn bedoeld voor kinderen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 2 jaar. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Deryan campingbedjes. Lees meer...

Een Deryan campingbedje snel in- en uitvouwen

Deryan campingbedjes zijn lekker snel in- en uit te vouwen. We praten hier namelijk niet over minuten maar over seconden. In één handomdraai is het tentje uitgeklapt! Het Deryan campingbedje voor een baby wordt geleverd inclusief een zelfopblaasbaar matrasje en een handige draagtas zodat je dit tentje gemakkelijk meeneemt. Het tentje weegt ook nog eens bijna niets, zo’n 2 kg.

Een Deryan campingbedje voor elk moment

Deryan campingbedjes gebruik je niet alleen op de camping, maar zijn ook ideaal wanneer je op visite gaat of lekker in de tuin zit. Met een Deryan campingbedje voor je baby heeft je kindje overal een eigen plekje om te slapen en te spelen. In tegenstelling tot de meeste campingbedjes zijn Deryan campingbedjes volledig af te sluiten, zodat insecten buiten blijven. Handig wanneer je het tentje gebruikt in de buitenlucht zoals in je achtertuin, de camping of tijdens een stranddagje! Deryan campingbedjes bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice! Wij bezorgen je aankoop morgen al bij je thuis, indien wij vandaag nog vóór 20.00 jouw online order en betaling ontvangen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij zo snel mogelijk van het Deryan campingbedje kunt genieten. Alleen als het Deryan campingbedje niet bij ons op voorraad is, vindt de levering natuurlijk op een later tijdstip plaats.Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Deryan Infant Box Cream

  Met de Deryan Infant Babybox Cream creëer je in enkele seconden een box voor je kindje. Het tentje is geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar en wordt geleverd in een handige draagtas.
  44,95
 • Quick view

  Deryan Baby Luxe Campingbedje

  Met het Deryan Baby Luxe Campingbedje creeër je in enkele seconden een slaapplaats voor je kindje. Het tentje is geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar en wordt geleverd inclusief matrasje en een handige draagtas.
  79,95
 • Quick view

  Deryan Babybox Campingbedje

  Met het Deryan Babybox Campingbedje creeër je in enkele seconden een slaapplaats voor je kindje. Het tentje is geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar en wordt geleverd inclusief een handige draagtas.
  59,95
 • Quick view

  Deryan Peuterbox Campingbedje

  Het Deryan Peuterbox Campingbedje neem je met je mee op vakantie, visite of wat je bestemming ook mag zijn. De box is tevens als bedje te gebruiken. Met de Deryan Peuterbox kan je kindje overal spelen en te slapen.

  160,-

  131,28

 • Quick view

  Deryan Travel-Cot Shane

  De Deryan Travel-Cot Shane is te gebruiken als bedje en als box en kun je overal mee naar toe nemen. Het tentje is snel in- en uit te vouwen en wordt geleverd inclusief een matrasje, katoenen hoeslaken met rits en een reistas.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 69,95

 • Quick view

  Deryan Peuter Luxe Campingbedje

  Het Deryan Peuter Luxe Campingbedje is te gebruiken als bedje en box. Het tentje wordt geleverd inclusief een matrasje, een reistas en een katoenen hoeslaken met rits (deze dit er standaard in).
  99,95
6 Resultaten
Trustpilot