Puck

Als je op zoek bent naar een betaalbaar en praktisch campingbedje is het merk Puck echt een aanrader. Het merk Puck heeft erg praktische campingbedjes. Deze campingbedjes zijn geschikt vanaf de geboorte tot 3 jaar. Dit betekent dus dat de Puck campingbedjes jaren mee gaan. Handig om overal mee naartoe te nemen en je kindje een fijne slaapplek te bieden.

Lees meer...

Puck campingbedje

De campingbedjes van Puck zijn erg comfortabel en hebben een neutrale kleur. De camping bedjes van Puck zijn erg makkelijk op te zetten en worden geleverd met een met een handige opberghoes. Zo kan je de campingbedjes van Puck eenvoudig opzetten en weer opbergen, zonder dat het Puck campingbedje te veel ruimte inneemt. Met het Puck campingbedje kan je kindje overal comfortabel en veilig slapen. In de uitgebreide productbeschrijving vind je ook een handige uitlegvideo van één van onze productspecialisten.

Eigenschappeen en kwaliteit Puck campingbedjes

De campingbedjes van Puck zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn stevig gebouwd. Doordat de zijnkanten van gaas zijn komt er genoeg lucht doorheen en dit zorgt voor een goede ventilatie. Ook zijn de campingbedjes van Puck licht van gewicht, daardoor kun je het Puck campingbedje gemakkelijk op tillen en meenemen. Het maximale draaggewicht van de Puck campingbedjes zijn 15 kg. De Puck campingbedjes zijn ideaal om mee te nemen bij een logeerpartij, maar kunnen bijvoorbeeld ook thuis in de tuin gebruikt worden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Puck Campingbedje Noor

    Het Puck Campingbedje Noor is geschikt voor kinderen tot 15 kg. Het campingbedje is eenvoudig op te zetten en wordt geleverd met een handige opberghoes zodat je het campingbedje netjes kan opbergen.

    39,95

    32,99

1 Resultaten