campingbedje kees, kees campingbedje, kees campingbed

Campingbedjes collectie

 

In een campingbedje kan je kindje overal heerlijk slapen. Op vakantie, wanneer je op visite gaat of thuis in de achtertuin.
Ook ideaal voor bij de oppas of opa en oma! Bekijk voor meer informatie onze productvideo's.

 

Op zoek naar een accessoire voor je campingbedje ? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
1 Resultaten

Kees campingbedje

 

De Kees campingbedjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Welke functies vind jij belangrijk? Alle Kees campingbedjes voldoen aan de Europese veiligheidsnorm dus je kunt je kindje met een gerust hart in een campingbed van Kees laten slapen.

 

Van alle gemakken voorzien

Met een Kees campingbedje komt je kindje niets tekort want de campingbedjes zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn zelfs exemplaren verkrijgbaar met een kruipluik en met wieltjes. Een kruipluik is alleen vanaf de buitenkant open te maken en biedt je kindje de mogelijkheid om zelf uit het campingbedje te kruipen. Dat voorkomt de onveilige situatie wanneer je kindje zelf wil proberen om over de rand heen te klauteren.

 

Bestel online

Heb jij je oog laten vallen op een Kees campingbedje? Bestel jouw favoriete model dan online via Babypark.nl. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan wordt het Kees campingbed in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Zo kun je bij Babypark uitgebreid winkelen vanuit huis, terwijl je geniet van een kop heerlijke koffie op de bank.