Nuna campingbed

Ieder Nuna campingbed beschikt over veel handige opties waar iedere ouder blij van wordt. Een slim inklapsysteem, anti-slip poten en gestoffeerde hoeken zijn enkele voorbeelden hiervan. Het campingbed is ingeklapt een compact pakketje en wordt geleverd inclusief een reistas. Zo neem je het Nuna campingbedje gemakkelijk overal mee naar toe.

Lees meer...

Ook voor de allerkleinsten

De campingbedjes van Nuna zijn al geschikt vanaf de geboorte. Jouw newborn zal heerlijk slapen in een Nuna campingbed! Dankzij het unieke, in hoogte verstelbare ontwerp profiteer je van extra comfort en hoef je niet zo ver te bukken wanneer je je kindje in het bedje legt of eruit tilt. Je kindje ligt verder van de grond af en heeft daardoor geen last van tocht. Wat zal jouw kindje heerlijk slapen!

Gebruik als box

De meeste Nuna campingbedjes zijn ook te gebruiken als box. Ideaal voor in de tuin of op de camping! Zo kan je kindje heerlijk spelen in een veilige omgeving en heeft hij/zij het favoriete speelgoed altijd in de buurt. De wanden van het Nuna campingbed zijn van gaas zodat jij je kindje altijd in de gaten kunt houden en je kunt zien wat je kindje aan het doen is.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Sena™ Campingbedje Met Aankleedvlak Caviar

  Het Nuna Sena™ Campingbedje Met Aankleedvlak Caviar kan met één hand worden ingeklapt zonder dat je de verhoger hoeft te verwijderen. Verder wordt er een aankleedvlak meegeleverd waarop je je kindje kunt verschonen.
  299,-
 • Quick view

  Nuna Sena™ Aire Campingbedje

  Het Nuna Sena™ Aire Campingbedje heeft zijkanten, een bodem en een matras van ademend mesh materiaal. Het campingbedje wordt geleverd inclusief een reistas en een hoeslaken van organic cotton.
  329,-
2 Resultaten
Trustpilot