campingbed, campingbedje, campingbedjes

Campingbedjes collectie

 

In een campingbedje kan je kindje overal heerlijk slapen. Op vakantie, wanneer je op visite gaat of thuis in de achtertuin.
Ook ideaal voor bij de oppas of opa en oma! Bekijk voor meer informatie onze productvideo's.

 

Op zoek naar een accessoire voor je campingbedje ? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Nuna Sena Campingbedje

    Nuna Sena™ Campingbedje

    Uit voorraad leverbaar

    189,-

    146,95

1 Resultaten

Nuna campingbed

 

Ieder Nuna campingbed beschikt over veel handige opties waar iedere ouder blij van wordt. Een slim inklapsysteem, anti-slip poten en gestoffeerde hoeken zijn enkele voorbeelden hiervan. Het campingbed is ingeklapt een compact pakketje en wordt geleverd inclusief een reistas. Zo neem je het Nuna campingbedje gemakkelijk overal mee naar toe.

 

Ook voor de allerkleinsten

De campingbedjes van Nuna zijn al geschikt vanaf de geboorte. Jouw newborn zal heerlijk slapen in een Nuna campingbed! Dankzij het unieke, in hoogte verstelbare ontwerp profiteer je van extra comfort en hoef je niet zo ver te bukken wanneer je je kindje in het bedje legt of eruit tilt. Je kindje ligt verder van de grond af en heeft daardoor geen last van tocht. Wat zal jouw kindje heerlijk slapen!

 

Gebruik als box

De meeste Nuna campingbedjes zijn ook te gebruiken als box. Ideaal voor in de tuin of op de camping! Zo kan je kindje heerlijk spelen in een veilige omgeving en heeft hij/zij het favoriete speelgoed altijd in de buurt. De wanden van het Nuna campingbed zijn van gaas zodat jij je kindje altijd in de gaten kunt houden en je kunt zien wat je kindje aan het doen is.