campingbed, campingbedje, campingbedjes

Campingbedjes collectie

 

In een campingbedje kan je kindje overal heerlijk slapen. Op vakantie, wanneer je op visite gaat of thuis in de achtertuin.
Ook ideaal voor bij de oppas of opa en oma! Bekijk voor meer informatie onze productvideo's.

 

Op zoek naar een accessoire voor je campingbedje ? Shop accessoires...

 

2 Resultaten
 • Quick view Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger

  Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger

  Uit voorraad leverbaar
  99,99
 • Quick view Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje

  Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje

  Uit voorraad leverbaar
  89,99
2 Resultaten

Koelstra campingbedje

 

Waar je ook bent, met een Koelstra campingbedje heeft je kindje altijd een heerlijk plekje om te slapen. Je neemt het campingbedje gemakkelijk mee naar bijvoorbeeld de oppas, op vakantie of wanneer je op visite gaat. In een Koelstra campingbedje voelt je kindje zich geborgen en is hij in mum van tijd in dromenland.

 

Kruipluik

De Koelstra campingbedjes zijn voorzien van een kruipluik dat je alleen vanaf de buitenkant open kunt ritsen. Hierdoor kan je kindje zelf uit het bedje kruipen. Zo voorkom je ongelukken, want je voorkomt dat je kindje zelf uit het campingbedje klimt en zichzelf misschien wel pijn doet.

 

Veiligheid

Natuurlijk wil je dat je kindje in een veilige omgeving slaapt. Ieder Koelstra campingbed voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en is voorzien van gaas aan de zijkanten zodat je kindje voldoende frisse lucht krijgt. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van een Koelstra campingbedje.

 

Bestel online

Een Koelstra campingbedje bestel je eenvoudig online, gewoon thuis vanuit je luie stoel. Bestel je een Koelstra campingbed op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan wordt het campingbedje in de meeste gevallen de volgende dag al thuisbezorgd. Dat is prettig winkelen!