Koelstra campingbedje

Waar je ook bent, met een Koelstra campingbedje heeft je kindje altijd een heerlijk plekje om te slapen. Je neemt het campingbedje gemakkelijk mee naar bijvoorbeeld de oppas, op vakantie of wanneer je op visite gaat. In een Koelstra campingbedje voelt je kindje zich geborgen en is hij in mum van tijd in dromenland.

Lees meer...

Kruipluik

De Koelstra campingbedjes zijn voorzien van een kruipluik dat je alleen vanaf de buitenkant open kunt ritsen. Hierdoor kan je kindje zelf uit het bedje kruipen. Zo voorkom je ongelukken, want je voorkomt dat je kindje zelf uit het campingbedje klimt en zichzelf misschien wel pijn doet.

Veiligheid

Natuurlijk wil je dat je kindje in een veilige omgeving slaapt. Ieder Koelstra campingbed voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en is voorzien van gaas aan de zijkanten zodat je kindje voldoende frisse lucht krijgt. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van een Koelstra campingbedje.

Bestel online

Een Koelstra campingbedje bestel je eenvoudig online, gewoon thuis vanuit je luie stoel. Bestel je een Koelstra campingbed op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan wordt het campingbedje in de meeste gevallen de volgende dag al thuisbezorgd. Dat is prettig winkelen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger

    Het Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger is erg praktisch in gebruik en is eenvoudig in te vouwen. Dankzij de verhoger hoef je niet zo ver te bukken om je baby in het campingbedje te leggen. ✓Laagste Prijs Garantie
    129,99
1 Resultaten
Trustpilot