Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

campingbedje joie, joie campingbedje, joie campingbed

Joie campingbed

Waar je ook bent, met een Joie campingbed heeft je kindje altijd een heerlijk plekje om te slapen. Je neemt het campingbedje gemakkelijk mee naar bijvoorbeeld de oppas, op vakantie of bij een bezoekje aan vrienden. Het campingbedje kan zelfs van pas komen in je eigen achtertuin! Het Joie campingbed is verkrijgbaar in neutrale kleuren en is daardoor geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Lees meer...

Eenvoudig vervoeren

Met de meegeleverde draagtas breng je het Joie campingbedje eenvoudig op de plek waar je hem wilt hebben. Alle Joie campingbedjes zijn in mum van tijd in- en uit te vouwen. Wel zo handig, omdat je het campingbedje waarschijnlijk op veel verschillende plekken gaat gebruiken. Ingevouwen is het Joie campingbed een compact pakket dat weinig weegt. Met een Joie campingbed profiteer je van optimaal gebruiksgemak!

Veiligheid

Natuurlijk wil je dat je kindje in een veilige omgeving slaapt. Ieder Joie campingbed voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en is voorzien van gaas aan de zijkanten zodat je kindje voldoende frisse lucht krijgt. Hierdoor kun jij ook gemakkelijk een oogje in het zeil houden en naar je slapende kindje kijken. Want daar krijgen de meeste ouders maar geen genoeg van!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader