Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bugaboo campingbedjes

 

Naast kinderwagens vind je bij Babypark ook Bugaboo campingbedjes. Het campingbedje wordt helemaal compleet geleverd met een matras en een draagtas. Bovendien heeft het Bugaboo campingbedje een verhoger voor kleine baby's zodat je niet zo ver hoeft te bukken om je kindje neer te leggen. Het Bugaboo campingbedje is gemaakt van hoogwaardig materiaal voor jarenlang gebruiksplezier.

Lees meer...

Bugaboo campingbedjes voor vakantie of gebruik thuis

Bugaboo campingbedjes neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Het campingbedje is met één seconde uit te klappen en klaar voor gebruik. Het campingbedje weegt slechts 6,7 kg waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen op visite of vakantie. Uiteraard kun je tijdens de zomermaanden het campingbedje ook als box in je tuin gebruiken. Dankzij de mesh zijdes geniet je kindje altijd van voldoende frisse lucht.   

Bugaboo bestellen

Bestel een Bugaboo campingbed eenvoudig online op Babypark.nl. In de meeste gevallen is het campingbedje uit voorraad leverbaar en kun je de volgende dag al van je aankoop genieten. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores wanneer je het in- en uitklappen van het campingbedje graag zelf wilt proberen. Bij Babypark profiteer je altijd van onze Laagste prijsgarantie, zowel online als in onze megastores. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor een Bugaboo campingbedje. Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Bugaboo Stardust Campingbedje
    207,20 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader