topmark campingbed, topmark campingbedje, campingbedje topmark

Campingbedjes collectie

 

In een campingbedje kan je kindje overal heerlijk slapen. Op vakantie, wanneer je op visite gaat of thuis in de achtertuin.
Ook ideaal voor bij de oppas of opa en oma! Bekijk voor meer informatie onze productvideo's.

 

Op zoek naar een accessoire voor je campingbedje ? Shop accessoires...

 

2 Resultaten
 • Quick view Topmark Charlie Campingbed

  Topmark Charlie Campingbedje

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
 • Quick view Topmark Reisbedje Parker

  Topmark Reisbedje Parker

  Uit voorraad leverbaar
  69,95
2 Resultaten

Topmark campingbedje

 

Het Topmark campingbedje is stevig en gaat jarenlang mee. Het campingbedje is ook te gebruiken als box zodat je dubbel zoveel plezier hebt van dit product. Een Topmark campingbedje komt zowel in en rond huis als op vakantie goed van pas. Heb je er weleens aan gedacht om je kindje in de zomerse buitenlucht te laten slapen en spelen op een veilige plaats? Met een Topmark campingbed is dat mogelijk.

 

Compleet geleverd

Een Topmark campingbedje wordt geleverd inclusief matras. Extra handig omdat het om een afwijkende matrasmaat gaat. Daarnaast wordt er een verhoger meegeleverd. Hierdoor ligt je kindje hoger in het bedje. Dat resulteert in een win-win situatie: je kindje ligt niet in de tocht en jij hoeft niet zo diep te bukken. Tevens krijg je er een handige reistas bij zodat je het campingbedje gemakkelijk kunt vervoeren.

 

Kruipluik

Het kruipluik in een Topmark campingbedje voorkomt dat je kindje zelf over de rand van het campingbedje heen gaat klimmen wanneer hij/zij uit het bedje wil. Door het kruipluik kan je kindje op een veilige manier zelf het campingbedje verlaten. Voor de veiligheid van je kindje is het kruipluik alleen vanaf de buitenkant te openen door middel van een rits.