Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

topmark campingbed, topmark campingbedje, campingbedje topmark

Topmark campingbedje

Het Topmark campingbedje is stevig en gaat jarenlang mee. Het campingbedje is ook te gebruiken als box zodat je dubbel zoveel plezier hebt van dit product. Een Topmark campingbedje komt zowel in en rond huis als op vakantie goed van pas. Heb je er weleens aan gedacht om je kindje in de zomerse buitenlucht te laten slapen en spelen op een veilige plaats? Met een Topmark campingbed is dat mogelijk.

Lees meer...

Compleet geleverd

Een Topmark campingbedje wordt geleverd inclusief matras. Extra handig omdat het om een afwijkende matrasmaat gaat. Daarnaast wordt er een verhoger meegeleverd. Hierdoor ligt je kindje hoger in het bedje. Dat resulteert in een win-win situatie: je kindje ligt niet in de tocht en jij hoeft niet zo diep te bukken. Tevens krijg je er een handige reistas bij zodat je het campingbedje gemakkelijk kunt vervoeren.

Kruipluik

Het kruipluik in een Topmark campingbedje voorkomt dat je kindje zelf over de rand van het campingbedje heen gaat klimmen wanneer hij/zij uit het bedje wil. Door het kruipluik kan je kindje op een veilige manier zelf het campingbedje verlaten. Voor de veiligheid van je kindje is het kruipluik alleen vanaf de buitenkant te openen door middel van een rits.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Topmark Reisbedje Parker
    Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader