Gele campingbedjes

Campingbedjes zijn bijzonder handig. Bij Babypark hebben we verschillende modellen. Zo zijn er bedjes die je zowel als ledikantje als box kunt gebruiken en hebben we ook modellen die buiten zijn te plaatsen. Een campingbedje komt vaak goed van pas, niet alleen op de camping maar ook wanneer jouw kindje ergens gaat logeren of wanneer je een compact speelplekje op je bestemming wilt creëren. Veel van de bedjes die als box zijn te gebruiken hebben transparante zijkanten zodat je je kindje goed in de gaten kunt houden. Alle bedjes zijn van gerenommeerde merken die zich houden aan de Europese EN-EN 716 veiligheidsnorm. We verkopen vele verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een geel campingbedje voor je baby.

Lees meer...

Assortiment gele campingbedjes

Wie een vrolijk geel campingbedje zoekt, moet zeker het model van Deryan bekijken in citroen geel. Dit compacte bedje weegt slechts 1,8 kg en is daarmee heel eenvoudig mee te nemen want het vouwt ook eenvoudig op tot een compact formaat. Door het gaas aan de zijkanten kun jij je kindje goed zien terwijl muggen en andere insecten op afstand blijven. Het bedje is snel in- en uit te vouwen en eenvoudig te reinigen. Het wordt geleverd met zelfopblaasbaar matrasje, hoeslaken en reistas. Een zeer praktisch bedje dat je dus ook eenvoudig uit het zicht op kunt bergen zonder dat het daarbij veel ruimte in beslag neemt. Toch liever een model dat de afmetingen van een ledikant heeft? Bekijk ons hele assortiment en kies wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Geel campingbedje kopen

Bij Babypark kun je een geel campingbedje voor je baby zowel online kopen als in een van onze megastores. Wij kunnen nog dezelfde werkdag versturen en rekenen enkel verzendkosten bij bestellingen onder de 20 euro. In onze megastores kun je met eigen ogen ons assortiment bekijken en helpt ons team van verkoopspecialisten je graag met eventuele vragen die je nog hebt.

Lees minder...
2 Resultaten
  • Quick view

    Deryan Baby Luxe Campingbedje

    Met het Deryan Baby Luxe Campingbedje creeër je in enkele seconden een slaapplaats voor je kindje. Het tentje is geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar en wordt geleverd inclusief matrasje en een handige draagtas.
  • Quick view

    Deryan Peuter Luxe Campingbedje

    Het Deryan Peuter Luxe Campingbedje is te gebruiken als bedje en box. Het tentje wordt geleverd inclusief een matrasje, een reistas en een katoenen hoeslaken met rits (deze dit er standaard in).
2 Resultaten
Trustpilot