Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Campingbedjes

Witte campingbedje

Tussen alle kleuren campingbedjes bij Babypark kun je ook terecht voor zwart, grijs en wit. Wanneer je bijvoorbeeld een wit campingbedje voor je baby zoekt, heb je verschillende opties. Voor alle opties geldt altijd dat ze van A-merken zijn en aan de Europese veiligheidsnorm NEN-EN 716 voldoen. Daarnaast vallen ze ook onder de laagsteprijsgarantie van Babypark zodat je nooit teveel betaalt.

Lees meer...

Assortiment witte campingbedjes

Wie via de zoekfilters op witte campingbedjes zoekt in de webshop van Babypark kan o.a. een bedje van Deryan tegenkomen dat super snel is in- en uit te vouwen. Het kan dienst doen als box en is door de zijkanten van gaas ook prima buiten op zonnige dagen te gebruiken waarbij er voldoende luchtcirculatie mogelijk is. Door de dubbele bodem ligt je kindje erg comfortabel. Het bedje is van brandwerend materiaal en 50% UV-bestendig. Het bedje is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar zodat je er lang plezier van kunt hebben. Naast dit model hebben we ook andere witte campingbedjes beschikbaar die mogelijk nog beter aansluiten bij je wensen. Bekijk ze online of in een van onze megastores waar ons ervaren team van verkoopspecialisten je graag verder helpt.

Wit campingbedje online bestellen

Heb je je keuze kunnen maken voor een wit campingbedje voor je baby? Bestel dan nog voor 23:59 uur zodat we het dezelfde werkdag naar je kunnen verzenden. Verzending is tevens gratis voor bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer. Afhalen in een van onze megastores behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader