Matras voor campingbedje

Campingbedjes zijn heel handig voor op vakantie maar ook wanneer jouw kindje logeren gaat. Je kunt het eenvoudig meenemen naar de oppas maar het kan ook handig zijn wanneer de oppas het campingbedje al thuis opgeborgen heeft staan en tevoorschijn kan halen wanneer jouw kindje op visite komt. Veel campingbedjes zijn ook als box te gebruiken. Of je kindje er nu in slaapt of speelt, het comfort wordt verhoogd met een zacht matras voor je campingbedje dat goede ondersteuning biedt. Bij Babypark hebben we naast campingbedjes ook verschillende soorten mastrassen voor een campingbedje. Ook hierbij geldt dat het ze van gerenommeerde merken zijn en tegen de scherpste prijzen van Nederland te koop zijn.

Lees meer...

Assortiment matras campingbed

Wanneer je het formaat van je campingbedje weet, kun je het juiste matras voor je campingbed vinden in het assortiment van Babypark. We hebben matrasjes met schuimrubber en ook matrasjes die zelfopblaasbaar zijn. Soms wordt een campingbedje al met matras geleverd maar die zijn vaak wat aan de dunne kant. Wanneer je een dikker exemplaar wilt, kun je dus altijd een los matras voor je campingbedje kopen. Wil je ze zelf eens bekijken dan kan dat altijd in een van onze megastores.

Online bestellen campingbedje matras

Bestel jouw matras voor een campingbedje vandaag nog via onze webshop dan kan je kindje er morgen nog op liggen. Is het op voorraad en bestel je voor 23:59 uur op een werkdag dan kunnen we het namelijk nog dezelfde dag verzenden. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt dan rekenen we geen verzendkosten.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® JetKids by Stokke® CloudSleeper™ Reisbed

  Het Stokke® JetKids by Stokke® CloudSleeper™ Reisbed ideaal voor kindjes vanaf 3 jaar. Het opblaasbare matras is voorzien van een geïntegreerde pomp waarmee je het bedje handmatig of met je voet kunt opblazen.
  99,-
 • Quick view

  Basicline Campingbed Matras

  Met het Basicline Campingbed Matras zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een handige opbergtas en is compact op te vouwen.
  29,99
 • Quick view

  Qute Matras Voor Campingbedje

  Met het Qute Matras Voor Campingbedje zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een handige transporttas en is compact op te vouwen.
  39,95
 • Quick view

  Deryan Matras Camping Bed Antraciet 60 x 120 cm

  Dit Deryan Matras Camping Bed Antraciet 60 x 120 cm is een handige aanvulling op het standaard campingbed. Door het dikkere matras wordt het lichaam van je kind beter ondersteund. Het matrasje is zelf opblaasbaar.
  49,95
 • Quick view

  Deryan Zelfopblaasbaar Peuter Matras 2,5 cm

  Het Deryan Zelfopblaasbaar Peuter Matras 2,5 cm is geschikt voor de Deryan Travel-Cot Peuter Luxe en de Deryan Peuterbox. Het matras is praktisch in gebruik omdat het zichzelf opblaast en isoleert goed.

  24,95

  23,99

 • Quick view

  Koelstra Matras Voor Travelsleeper Campingbedje

  Met het Koelstra Matras Voor Travelsleeper Campingbedje zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een handige transporttas en is compact op te vouwen.

  39,99

  39,95

 • Quick view

  Deryan Zelfopblaasbaar Baby Matras 2,5 cm

  Het Deryan Zelfopblaasbaar Baby Matras 2,5 cm is geschikt voor de Deryan Travel-Cot Baby Luxe. Het matras is praktisch in gebruik omdat het zichzelf opblaast en isoleert goed. De dikte van dit matras is 2,5 cm.
  24,95
7 Resultaten
Trustpilot