campingbed, campingbedje, campingbedjes

Campingbedjes collectie

 

In een campingbedje kan je kindje overal heerlijk slapen. Op vakantie, wanneer je op visite gaat of thuis in de achtertuin.
Ook ideaal voor bij de oppas of opa en oma! Bekijk voor meer informatie onze productvideo's.

 

Op zoek naar een accessoire voor je campingbedje ? Shop accessoires...

 

2 Resultaten
 • Quick view BabyBjörn Light Campingbedje

  BabyBjörn Light Campingbedje

  Uit voorraad leverbaar
  205,-
 • Quick view BabyBjörn Light Campingbedje

  BabyBjörn Easy Go Campingbedje

  Uit voorraad leverbaar
  254,90
2 Resultaten

BabyBjörn campingbed

 

Het BabyBjörn campingbed weegt erg weinig en neem je dus gemakkelijk overal mee naar toe. Het vervoeren wordt nog gemakkelijker gemaakt door een gratis bijpassende reistas mee te leveren. Het in- en uitvouwen van het BabyBjörn campingbedje is een fluitje van een cent. De bewijzen hiervoor vind je in diverse filmpjes op Youtube.

 

Slimme afmetingen

De BabyBjörn campingbedjes hebben unieke afmetingen die afwijken van een standaard campingbedje. Hierdoor is het vloeroppervlak extra groot. Dat is natuurlijk erg fijn voor je kindje! Bovenin is het campingbedje wat smaller. Door deze taps toelopende vorm neemt een BabyBjörn campingbed weinig ruimte in beslag maar heeft je kindje wel voldoende ruimte om comfortabel te kunnen slapen.

 

Altijd een oogje in het zeil

De zijkanten van een BabyBjörn campingbed zijn gemaakt van een stof met een netstructuur. Hierdoor krijgt je kindje meer dan genoeg frisse lucht en kan jij je kindje goed in de gaten houden. Ideaal wanneer je het campingbedje als box gebruikt! Het campingbedje als box gebruiken is erg handig op vakantie of in de achtertuin. Zo heeft je kindje een comfortabele en veilige plaats om te spelen en kun jij altijd een oogje in het zeil houden.