campingbedje kidsriver, kidsriver campingbedje, kidsriver campingbed

Kidsriver campingbed

Waar je ook naar toe wilt gaan met je kindje, met een Kidsriver campingbed heb je altijd een fijne en comfortabele slaapplaats voor je kindje in de buurt. Dankzij de meegeleverde reistas neem je het campingbedje gemakkelijk overal mee naar toe. Of je nu op visite gaat, je kindje een logeerpartijtje heeft of gezellig een dagje bij opa en oma mag spelen, het campingbedje neem je gemakkelijk mee als een compact pakketje.

Lees meer...

Eenvoudig verplaatsbaar

Een campingbedje gebruik je nogal eens in verschillende ruimtes. De meeste Kidsriver campingbedjes zijn uitgevoerd met wieltjes. Door deze wieltjes en het lichte gewicht verplaats je het campingbed zonder dat het jou moeite kost. De wieltjes kun je gebruiken bij zowel een ingeklapt als een uitgeklapt campingbed. Het is veiliger als je kindje niet in het campingbedje ligt tijdens het verplaatsen.

Bestel online

Ben je overtuigd van een Kidsriver campingbed? Winkelen gaat bij Babypark heel gemakkelijk online, dus gewoon vanaf de bank. Bestel je jouw Kidsriver campingbed op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan wordt het campingbedje in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Dat is nog eens relaxt winkelen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsriver Vicky Campingbedje

    Het Kidsriver Vicky Campingbedje is dankzij de meegeleverde bodemverhoger geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 15 kg. Het campingbedje is heel makkelijk uit te klappen en wordt geleverd met een handige reistas.
1 Resultaten
Trustpilot