Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Matras campingbed

Bij de meeste campingbedjes die je koopt wordt een standaard matras meegeleverd. Dit is niet altijd het meest comfortabelere matras. Wil je liever een wat dikker matrasje voor het campingbedje voor jouw kindje dat meer ondersteuning biedt? Dan zijn er gelukkig voldoende opties om een los matras te kopen via de webshop van Babypark. Niet alleen bieden we kwalitatief hoogwaardige matrasjes van A-merken maar doen dat ook tegen de laagste prijs.

Lees meer...

Assortiment campingbed matras

Zo hebben we in ons assortiment zelfopblaasbare matrasjes; je kunt het matrasje dan in no time opblazen zodat het direct in het bedje gebruikt kan worden. Prettig wanneer je net een lange rit achter de rug hebt om op de vakantiebestemming te komen. In sommige gevallen is het matras voor een campingbedje voor een specifiek merk gemaakt. Vaak is het dan ook van hetzelfde merk als het bedje. Maar we hebben ook matrasjes die geschikt zijn voor alle campingbedjes met de standaard afmetingen. Zo hebben we een matrasje voor een campingbedje van standaard afmetingen dat gemaakt is van comfortabel schuim. Hierdoor biedt het matras de juiste ondersteuning aan jouw kindje. Het campingbed matras is op te vouwen tot een klein pakketje waardoor je het handig mee kan nemen. Het wordt inclusief een bijpassende opbergtas geleverd. Ook ideaal bij het opbergen thuis natuurlijk wanneer je het bedje niet nodig hebt. Zo neemt het ook in de berging weinig ruimte in beslag.

Bestellen matras campingbed.

Via de overzichtelijke webshop van Babypark is het bestellen van een matras voor een campingbedje zo gebeurd. Je kunt het zelfs de volgende dag al binnen hebben mits het op voorraad is en voor 20:00 uur besteld. Je betaalt geen verzendkosten wanneer de totale bestelwaarde gelijk of hoger is aan 20 euro. Je kunt ook een van onze 10 megastores bezoeken, deze vind je door heel Nederland.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

 • Topmark Matras Voor Campingbedje
  Waardering:
  80%
  39,95 35,95
 • Koelstra Matras Voor Travelsleeper Campingbedje
  Waardering:
  100%
  39,99 33,99
 • Qute Matras Voor Campingbedje
  Waardering:
  96%
  0,- 41,95
 • Basicline Campingbed Matras
  Waardering:
  95%
  0,- 21,79
 • Nuna Matras Sena™
  Waardering:
  100%
  39,99 35,99
 • Deryan Matras Camping Bed Antraciet 60 x 120 cm
  Waardering:
  100%
  49,95 44,95
 • Filteren

  8 producten

  Oval loader