Matras campingbed

Bij de meeste campingbedjes die je koopt wordt een standaard matras meegeleverd. Dit is niet altijd het meest comfortabelere matras. Wil je liever een wat dikker matrasje voor het campingbedje voor jouw kindje dat meer ondersteuning biedt? Dan zijn er gelukkig voldoende opties om een los matras te kopen via de webshop van Babypark. Niet alleen bieden we kwalitatief hoogwaardige matrasjes van A-merken maar doen dat ook tegen de laagste prijs.

Lees meer...

Assortiment campingbed matras

Zo hebben we in ons assortiment zelfopblaasbare matrasjes; je kunt het matrasje dan in no time opblazen zodat het direct in het bedje gebruikt kan worden. Prettig wanneer je net een lange rit achter de rug hebt om op de vakantiebestemming te komen. In sommige gevallen is het matras voor een campingbedje voor een specifiek merk gemaakt. Vaak is het dan ook van hetzelfde merk als het bedje. Maar we hebben ook matrasjes die geschikt zijn voor alle campingbedjes met de standaard afmetingen. Zo hebben we een matrasje voor een campingbedje van standaard afmetingen dat gemaakt is van comfortabel schuim. Hierdoor biedt het matras de juiste ondersteuning aan jouw kindje. Het campingbed matras is op te vouwen tot een klein pakketje waardoor je het handig mee kan nemen. Het wordt inclusief een bijpassende opbergtas geleverd. Ook ideaal bij het opbergen thuis natuurlijk wanneer je het bedje niet nodig hebt. Zo neemt het ook in de berging weinig ruimte in beslag.

Bestellen matras campingbed.

Via de overzichtelijke webshop van Babypark is het bestellen van een matras voor een campingbedje zo gebeurd. Je kunt het zelfs de volgende dag al binnen hebben mits het op voorraad is en voor 20:00 uur besteld. Je betaalt geen verzendkosten wanneer de totale bestelwaarde gelijk of hoger is aan 20 euro. Je kunt ook een van onze 10 megastores bezoeken, deze vind je door heel Nederland.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Qute Matras Voor Campingbedje

  Met het Qute Matras Voor Campingbedje zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een handige transporttas en is compact op te vouwen.
  39,95
 • Quick view

  Koelstra Matras Voor Travelsleeper Campingbedje

  Met het Koelstra Matras Voor Travelsleeper Campingbedje zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een handige transporttas en is compact op te vouwen.

  39,99

  39,95

 • Quick view

  Topmark Matras Voor Campingbedje

  Met het Topmark Matras Voor Campingbedje zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een hoeslaken en handige opbergtas en is compact op te vouwen.

  39,95

  33,96

 • Quick view

  Basicline Campingbed Matras

  Met het Basicline Campingbed Matras zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een handige opbergtas en is compact op te vouwen.
  29,99
 • Quick view

  Nuna Matras Sena™

  Dit handige matras van Nuna is geschikt voor in het campingbed Sena wat extra stevigheid voor het ruggetje van je kind zorgt.

  39,99

  31,99

 • Quick view

  Deryan Matras Camping Bed Antraciet 60 x 120 cm

  Dit Deryan Matras Camping Bed Antraciet 60 x 120 cm is een handige aanvulling op het standaard campingbed. Door het dikkere matras wordt het lichaam van je kind beter ondersteund. Het matrasje is zelf opblaasbaar.
  49,95
 • Quick view

  Deryan Zelfopblaasbaar Peuter Matras 2,5 cm

  Het Deryan Zelfopblaasbaar Peuter Matras 2,5 cm is geschikt voor de Deryan Travel-Cot Peuter Luxe en de Deryan Peuterbox. Het matras is praktisch in gebruik omdat het zichzelf opblaast en isoleert goed.

  24,95

  23,99

 • Quick view

  Deryan Zelfopblaasbaar Baby Matras 2,5 cm

  Het Deryan Zelfopblaasbaar Baby Matras 2,5 cm is geschikt voor de Deryan Travel-Cot Baby Luxe. Het matras is praktisch in gebruik omdat het zichzelf opblaast en isoleert goed. De dikte van dit matras is 2,5 cm.
  24,95
8 Resultaten
Trustpilot