Groot aankleedkussen baby

Wie op zoek is naar groot aankleedkussen moet eens een kijkje nemen in het assortiment van Babypark. Naast de waskussens met een vulling van schuim hebben we ook mooie grote kussens waar je alle ruimte op hebt om jouw kindje elke dag te verschonen. Bij Babypark leveren we alleen de hoogste kwaliteit omdat wij enkel A-merken in ons assortiment opnemen. Aangezien je een aankleedkussen heel vaak gebruikt, wil je natuurlijk dat het met de kwaliteit wel goed zit. Daarnaast zorgen we ervoor dat je deze A-merken tegen de scherpste prijzen in huis haalt. Een team van prijsmeters controleert te prijzen bij andere winkels zodat wij altijd de beste aanbiedingen hebben. Daarom werken we ook met de laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment aankleedkussen groot

Bij Babypark hebben we verzorgingskussen en waskussens die alleemaal zijn te gebruiken voor het aankleden van jouw kindje. Vaak zijn de kussens uitgevoerd met opstaande randen zodat jouw kindje mooi veilig in het midden blijft liggen en je dus ook eenvoudiger kunt verschonen. Sommige kussens, zoals de Doomoo Cosy Care beschikt zelfs over een veiligheidsriem waardoor jouw kindje helemaal stil ligt bij het aankleden. De kussens zijn ook in vele verschillende kleuren en prints te verkrijgen zodat ze er ook nog bijzonder leuk uitzien in de kinderkamer.

Bestellen groot aankleedkussen

Bestel een aankleedkussen in groot formaat voor jouw baby rechtstreeks uit onze webshop. Door onze grote voorraden kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Zo kun je het vaak de volgende dag al in huis hebben mits je voor 20:00 uur bestelt op een werkdag. In dat geval kunnen we het namelijk nog dezelfde dag verzenden. Ben je er nog niet uit welk aankleedkussen voor jou het beste is? Laat je dan eens informeren door onze productspecialisten die je vindt in elk van onze 10 megastores in Nederland. Uiteraard kun je je vragen ook stellen per mail, chat, telefoon en WhatsApp, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Waskussen 77 x 74 cm

  Het stijlvolle Bebe-Jou Sepp Waskussen 77 x 74 cm is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het mooie waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  31,99
 • Quick view

  Leander Linea Foam Waskussen

  Het Leander Linea Foam Waskussen is ideaal om je kindje te verschonen op de Leander Linea commode. De opstaande zijkanten zorgen voor extra veigheid en voorkomt dat je kindje zichzelf omrolt op het kussen.
  30,-
 • Quick view

  Leander Matty Waskussen

  Het Leander Matty Waskussen is erg makkelijk voor het verschonen en aankleden van je kindje. Het is gemaakt van zacht en waterdicht materiaal. De hoge zijkanten voorkomen dat je kindje omrolt.
  99,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskussen Wit XL

  Dit Bebe-Jou waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  29,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Waskussen Wish Grey 77 X 74 Cm

  Het stijlvolle Bebe-Jou Fabulous Waskussen Wish Grey 77 X 74 Cm is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen van Bebe-Jou is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  49,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Waskussen Hearts 77 X 74 Cm

  Het stijlvolle Bebe-Jou Fabulous Waskussen Hearts 77 X 74 Cm is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  49,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Waskussen Wish Pink 77 X 74 Cm

  Het stijlvolle Bebe-Jou Fabulous Waskussen Wish Pink 77 X 74 Cm is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  49,99
7 Resultaten
Trustpilot