Inklapbare buggy van Joolz

Stap je weleens met je kindje het vliegtuig in of neem je de buggy vaak mee in de auto? Kies dan voor een gebruiksvriendelijke en compact inklapbare buggy van Joolz! Op deze pagina vind je ons complete assortiment inklapbare buggy’s van Joolz!

Lees meer...

Inklapbare Joolz buggy past in handbagagerek

Een voorbeeld van een heel compact inklapbare Joolz buggy is de Joolz Aer. Deze buggy weegt slechts 6 kg en past in opgevouwen staat prima in het handbagagerek van het vliegtuig. Met deze inklapbare Joolz buggy loopt je reis op rolletjes!

Over Joolz

Als je als ouder goed in je vel zit, heeft dat ook een positieve invloed op je kindje. Daar zijn de medewerkers van Joolz van overtuigd. Zij willen ouders veel zorg uit handen nemen door praktische en mooie kinderwagens en buggy’s te maken. Een complete Joolz kinderwagen bevat een buggyzitje en een kinderwagenbak. Op het frame past een autostoeltje die je hierop plaatst met behulp van adapters. Op onze webshop tref je meerdere Joolz buggy’s en kinderwagens aan. De iconische Joolz Day+ is al eens bekroond met een award vanwege het slimme design. Deze buggy ziet er ook heel stijlvol uit. Met de vele opties is de Joolz Day+ gegarandeerd een blikvanger. De Joolz Hub+ is een ideale buggy voor gebruik in de stad. Deze compacte, lichtgewicht kinderwagen is gemakkelijk te manoeuvreren, zodat je gemakkelijk elk bochtje neemt. De Joolz Geo² geeft je de vrijheid om erop uit te trekken. Deze comfortabele 3-in-1 kinderwagen rijdt ook op onverhard terrein heel soepel. Het klapmechanisme bedien je met één moeiteloze beweging, en de transportvergrendeling houdt alles netjes bij elkaar. Inklapbare Joolz buggy’s zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij de inklapbare buggy van Joolz zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joolz Aer Buggy

    De Joolz Aer Buggy is met een druk op de knop in- en uitklapbaar en weegt slechts 6 kg. Zo kan je altijd direct op pad met je kindje! Het handige ontwerp biedt goede ventilatie en voldoende opbergruimte.
    399,-
1 Resultaten