Jollein boxdek

Het belangrijkste van een boxdek is dat het comfortabel zacht is maar natuurlijk ook stevig zodat je kindje niet wegzakt tijdens het spelen. Het oog wil ook wat dus een vrolijke kleur of print maakt het helemaal af. Voor een kwalitatief en vrolijk boxdek heeft Jollein verschillende leuke opties. Jollein heeft een boxdek of boxkleed in verschillende formaten beschikbaar, zelf in ronde vorm. Bekijk ze allemaal in het assortiment van Babypark dat gedekt wordt door onze laagsteprijsgarantie. Zo betaal je nooit teveel voor een boxdek van Jollein.

Lees meer...

Assortiment Jollein boxdek of boxkleed

Wie zoekt op boxkleden van Jollein vindt verschillende leuke kleuren en prints. Vaak kan het boxdek ook gebruikt worden als vloerkleed. Handig wanneer je bijvoorbeeld buiten de deur bent en een veilig speelplekje wilt creëren voor je kindje. Sommige kleden zijn schoon te maken met een vochtige doek waar andere modellen zelfs in de wasmachine kunnen op 60 graden. Erg praktisch in geval van een ongelukje natuurlijk. Wanneer je het formaat weet van je box dan vind je daar eenvoudig een passend boxdek van Jollein voor in onze webshop door de zoekfilters te gebruiken. Je kunt ze ook allemaal eens met eigen ogen bekijken in een van onze megastores. Dan kun je tevens voelen hoe zacht ze zijn.

Jollein boxdek bestellen

Bestel je via de webshop en doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we dezelfde werkdag. Dat betekent in de praktijk dat je het boxdek de volgende dag al in huis hebt! Is de volledige bestelwaarde 20 euro of meer dan worden er geen verzendkosten gerekend.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Boxdek Little Star 75 x 95 cm

  Met de Jollein boxdek Little Star ligt je kindje comfortabel in de box. De box is gemaakt van geplastificeerd plastic en is eenvoudig afneembaar met een vochtige doek. Geschikt voor een standaardbox.
  24,95
 • Quick view

  Jollein Boxdek Rond Litte Star Dark Grey 92 cm

  Prachtige ronde boxdek van Jollein wat bestaat uit een laag foam van 1,5 cm met daaroverheen een geplastificeerde laag van katoen.

  25,95
2 Resultaten