Jollein boxdek

Het belangrijkste van een boxdek is dat het comfortabel zacht is maar natuurlijk ook stevig zodat je kindje niet wegzakt tijdens het spelen. Het oog wil ook wat dus een vrolijke kleur of print maakt het helemaal af. Voor een kwalitatief en vrolijk boxdek heeft Jollein verschillende leuke opties. Jollein heeft een boxdek of boxkleed in verschillende formaten beschikbaar, zelf in ronde vorm. Bekijk ze allemaal in het assortiment van Babypark dat gedekt wordt door onze laagsteprijsgarantie. Zo betaal je nooit teveel voor een boxdek van Jollein.

Lees meer...

Assortiment Jollein boxdek of boxkleed

Wie zoekt op boxkleden van Jollein vindt verschillende leuke kleuren en prints. Vaak kan het boxdek ook gebruikt worden als vloerkleed. Handig wanneer je bijvoorbeeld buiten de deur bent en een veilig speelplekje wilt creëren voor je kindje. Sommige kleden zijn schoon te maken met een vochtige doek waar andere modellen zelfs in de wasmachine kunnen op 60 graden. Erg praktisch in geval van een ongelukje natuurlijk. Wanneer je het formaat weet van je box dan vind je daar eenvoudig een passend boxdek van Jollein voor in onze webshop door de zoekfilters te gebruiken. Je kunt ze ook allemaal eens met eigen ogen bekijken in een van onze megastores. Dan kun je tevens voelen hoe zacht ze zijn.

Jollein boxdek bestellen

Bestel je via de webshop en doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we dezelfde werkdag. Dat betekent in de praktijk dat je het boxdek de volgende dag al in huis hebt! Is de volledige bestelwaarde 20 euro of meer dan worden er geen verzendkosten gerekend.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Basic Knit Boxkleed Rond Ø 95cm

  Dit stijlvolle Jollein Basic Knit Boxkleed Rond Ø 95cm is geschikt voor in een ronde box. Het comfortabele boxkleed kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.

  Normale prijs: 49,99

  Special Price 39,49

 • Quick view

  Jollein Boxdek 75 x 95 cm

  Met dit stijlvolle Jollein Boxdek 75 x 95 cm ligt je kindje comfortabel in de box. Het boxdek is gemaakt van gecoat polyester en is eenvoudig afneembaar met een vochtige doek. Geschikt voor een standaardbox.

  Normale prijs: 35,99

  Special Price 28,79

 • Quick view

  Jollein Embroidery Boxkleed

  Dit stijlvolle Jollein Embroidery Boxkleed past in vrijwel elke standaard box. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en waarop je kindje heerlijk kan liggen en spelen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

  Normale prijs: 64,99

  Special Price 51,34

 • Nieuw!
  Quick view

  Jollein Dotted Boxkleed 75 x 95 cm Biscuit

  Dit Jollein Dotted Boxkleed 75 x 95 cm Biscuit is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is het stijlvolle boxkleed heerlijk zacht en kan het ook gebruikt worden als vloerkleed waarop je kindje kan spelen.
  35,99
 • Nieuw!
  Quick view

  Jollein Botanical Boxkleed 75 x 95 cm

  Het Jollein Botanical Boxkleed 75 x 95 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het stijlvolle boxkleed is heerlijk zacht en kan ook erg goed gebruikt worden als vloerkleed waarop je kindje kan spelen.
  35,99
 • Quick view

  Jollein Boxkleed Pimpelmees 75 x 95 cm Forest Animals

  Dit stijlvolle Jollein Boxkleed Pimpelmees 75 x 95 cm Forest Animals past in vrijwel elke standaard box. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en waarop je kindje heerlijk kan liggen, kruipen en spelen.

  49,99

  39,99

6 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot