Borstvoeding Accessoires

Je wilt je kind zelf voeden. Een aantal hulpmiddelen zijn hierbij onmisbaar of bieden je op z'n minst wat extra comfort. Snuffel eens rond op deze pagina en kijk wat jou kan ondersteunen bij het voeden van je baby.

Lees meer...

Bescherming
Misschien zijn je tepels geïrriteerd of is het om een bepaalde reden niet mogelijk om je kind gewoon te voeden. Mogelijk kun je dan met behulp van tepelhoedjes of tepelbeschermers je baby toch borstvoeding geven. Is de huid droog of overgevoelig, dan biedt tepelzalf extra bescherming.

Moedermelk voorraadzakjes
Wil je de afgekolfde borstvoeding bewaren? Schaf hiervoor dan speciale bewaarzakjes of voorraadbekers aan waarin je de melk op een hygiënisch en praktische manier bewaart. Door middel van speciale magnetronzakken sterilliseer je de melk op een snelle en handige manier. Kijk eens uitgebreid rond tussen ons assortiment aan borstvoeding accessoires. Wie weet vind jij perfecte hulpmiddelen die jou nog meer gemak bieden!

Lees minder...
99 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  NUK Bewaarzakjes Moedermelk 25 Stuks

  In deze NUK bewaarzakjes kan je moedermelk doen om te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes worden geleverd per 25 stuks en zijn lekvrij door de dubbele sluiting. Geschikt voor 180ml moedermelk per zak.
  15,99
 • Quick view

  AVENT Wasbare Borstkompressen

  Deze wasbare AVENT- borstcompressen zijn gevoerd met zachte, gekamde katoen voor een prettig gevoel tegen de huid.

  10,99

  9,95

 • Quick view

  Medela Moedermelk Bewaarzakjes 50 Stuks

  De Medela Moedermelk Bewaarzakjes 50 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.
  15,95
 • Quick view

  Medela Voedingstop

  De Medela Voedingstop is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De top is extra lang en heeft een wegvouwbare cup. Verder zit de top erg comfortabel en voelt het lekker zacht aan.
  34,95
 • Quick view

  Medela PureLan Tepelzalf 37 Gram

  De Medela PureLan Tepelzalf 37 Gram verzacht gevoelige of droge tepels of andere droge plekjes op je huid. De PureLan zalf is zo veilig dat je hem ook mag gebruiken voor de huid van je baby.
  9,99
 • Quick view

  Medela Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks

  De Medela Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.
  9,50
 • Quick view

  Medela Voedings-Beha

  De Medela Voedings-Beha is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel doordat naden en beugels ontbreken.
  24,95
 • Quick view

  Medela Easy Expression Bustier

  Met deze Medela Easy Expression Bustier kan je moeiteloos en comfortabel kolven zonder je handen te gebruiken. De kolfbeha is geschikt voor de Medela Swing, Swing maxi, Freestyle en Symphony.
  29,95
 • Quick view

  Medela Voedings-Beha Nacht

  De Medela Voedings-Beha Nacht is speciaal voor de nacht en ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha is rekbaar, biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel.
  22,95
 • Quick view

  Medela Disposable Zoogcompressen 60 Stuks

  De Medela Disposable Zoogcompressen 60 Stuks zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk. De zoogcompressen zijn goed absorberend en blijven dankzij de kleefstrook goed zitten.
  11,25
 • Quick view

  KipKep Feedi Borstvoedingsdoek Sleepy Blue

  De KipKep Feedi Borstvoedingsdoek Sleepy Blue is ideaal wanneer je op pad bent en is aan beide kante te gebruiken. De Kipkep borstvoedingsdoek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig uit te wassen.
  29,95
 • Quick view

  Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 60 Stuks

  De Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 60 Stuks zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk. De zoogcompressen zijn goed absorberend en blijven dankzij de kleefstrook goed zitten.
  8,99
 • Quick view

  Carriwell Naadloze Voedingsbh Wit

  De Carriwell Naadloze Voedingsbh Wit is ideaal tijdens de zwangerschap of wanneer je je kindje moet voeden. De bh is naadloos en vormt met de borstomvang mee. Verder wordt de voedingsbh geleverd met een bh-extender.
  29,99
 • Quick view

  Carriwell Wasbare Zoogcompressen Katoen 6 Stuks

  De Carriwell Wasbare Zoogcompressen Katoen 6 Stuks biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast verzorgt het zoogcompres het geïrriteerde gebied door de helende werking van katoen.
  9,99
 • Quick view

  Ardo Multi-Mam Kompressen 12 Stuk

  De Multi-Mam Kompressen zijn een musthave bij het geven van borstvoeding en geven direct verlichting. De kompressen ondersteunen het natuurlijke genezingsproces en zijn hygiënisch en per stuk verpakt.
  9,95
 • Quick view

  Carriwell Biokatoen Slaapbh Zwart

  De Carriwell Biokatoen Slaapbh Zwart kan overdag en 's nacht worden gedragen en is gemaakt van rekbaar materiaal. Met de slaapbh kan je eenvoudig borstvoeding geven door de cups naar boven of beneden te schuiven.
  19,99
 • Quick view

  Ardo Bottle Set

  Met de Ardo Bottle Set kun je moedermelk op een praktische en hygiënische manier bewaren. De set bestaat uit afsluitbare 3 flesjes van ieder 150 ml die gemaakt zijn van hoogwaardig BPA-vrij polypropyleen.
  11,15
 • Quick view

  Medela Personal Fit Borstschild S

  Het Medela Personal Fit Borstschild S is het ideale hulpmiddel bij borstvoeding. Het schild zorgt ervoor dat de borst zo leeg mogelijk wordt gezogen. Het borstschild wordt geleverd per paar (2 stuks).
  8,95
 • Quick view

  Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 30 Stuks

  De Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 30 Stuks zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk. De zoogcompressen zijn goed absorberend en blijven dankzij de kleefstrook goed zitten.
  5,29
 • Quick view

  Medela Vacuümset

  Het vacuümset van Medela is te gebruiken voor alle Medela Borstkolven. De set bestaat uit zes witte membranen en twee gele klephuizen.
  7,75
 • Quick view

  Carriwell Gelbeugel Voedingsbh Zwart

  De unieke Carriwell Gelbeugel Voedingsbh Zwart zit comfortabel tijdens de zwangerschap en met voeden. De gelbeugel biedt je alle gemak en ondersteuning die je nodig hebt. De bh wordt geleverd inclusief extender.
  39,99
 • Quick view

  Medela Koeltas

  De Medela Koeltas is ideaal om borstvoeding veilig en koel te vervoeren. De binnenbekleding zorgt er voor dat de moedermelk langer koel blijft. De koeltas is inclusief een voorgevormde koelelement en 4 flesjes.
  39,95
 • Quick view

  Medela Personal Fit Borstschild XL

  Het Medela Personal Fit Borstschild XL is het ideale hulpmiddel bij borstvoeding. Het schild zorgt ervoor dat de borst zo leeg mogelijk wordt gezogen. Het borstschild wordt geleverd per paar (2 stuks).
  8,95
 • Quick view

  Medela Disposable Zoogcompressen 30 Stuks

  De disposable zoogkompressen van Medela zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk.
  6,95
99 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5