Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Zitverhoger auto

Net als met de stoelverhoger, zorgt de zitverhoger voor de auto er voor dat de gordel niet in de hals snijdt van kleine kinderen. Door de hogere zit valt de gordel netjes over de schouder zoals het hoort. Jouw kind zit daardoor een stuk veiliger. En natuurlijk is het ook een stuk prettiger zitten voor het kind omdat die nu makkelijk naar buiten kan kijken tijdens de autorit. Een autostoel met rugleuning biedt meer bescherming dan zitverhogers zonder. Voor grotere kinderen is dit echter minder praktisch. Deze auto zitverhogers zijn dan ook geschikt voor kinderen van 22-36 kg en mogen alleen gebruikt worden voor kinderen vanaf 125 cm. Een praktisch voordeel is dat zij door hun kleinere omvang (geen rugleuning) en lichte gewicht makkelijker mee te nemen zijn. Je kunt ze zo ook eenvoudig naast elkaar plaatsen in de auto (bij redelijk brede auto’s wel 3).

Lees meer...

Auto zitverhoger

Een ziterverhogers voor de auto is heel eenvoudig te installeren. Hierdoor is die ook eenvoudig te gebruiken voor de oppas of anderen die erop uit trekken met jouw kind zoals opa en oma. Jij weet dan ook zeker dat jouw kind veilig bij hen in de auto zit. De zitverhogers in ons assortiment voldoen aan de Europese veiligheidseis ECE R44/04. Hoewel het materiaal erg stevig is, zit het toch lekker zacht en comfortabel zodat ook langere ritten geen probleem zijn op deze auto zitverhoger.

Zitverhogers voor de auto kopen

Voor jouw zitverhogers in de auto ben jij bij Babypark aan het juiste adres. Wij controleren de prijzen bij onze concurrenten en passen daar onze prijzen op aan. Zitverhogers zijn vaak scherp geprijsd waardoor je er ook eenvoudig meerdere kunt kopen zodat bijvoorbeeld opa en oma er ook altijd een bij de hand hebben. Bestel online of kom naar een van onze 10 Megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Draaibaar
Voldoet aan i-Size
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje
    199,- Adviesprijs 0,-
  • Nuna Aace LX Autostoeltje
    249,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader