Zitverhoger auto

Net als met de stoelverhoger, zorgt de zitverhoger voor de auto er voor dat de gordel niet in de hals snijdt van kleine kinderen. Door de hogere zit valt de gordel netjes over de schouder zoals het hoort. Jouw kind zit daardoor een stuk veiliger. En natuurlijk is het ook een stuk prettiger zitten voor het kind omdat die nu makkelijk naar buiten kan kijken tijdens de autorit. Een autostoel met rugleuning biedt meer bescherming dan zitverhogers zonder. Voor grotere kinderen is dit echter minder praktisch. Deze auto zitverhogers zijn dan ook geschikt voor kinderen van 22-36 kg en mogen alleen gebruikt worden voor kinderen vanaf 125 cm. Een praktisch voordeel is dat zij door hun kleinere omvang (geen rugleuning) en lichte gewicht makkelijker mee te nemen zijn. Je kunt ze zo ook eenvoudig naast elkaar plaatsen in de auto (bij redelijk brede auto’s wel 3).

Lees meer...

Auto zitverhoger

Een ziterverhogers voor de auto is heel eenvoudig te installeren. Hierdoor is die ook eenvoudig te gebruiken voor de oppas of anderen die erop uit trekken met jouw kind zoals opa en oma. Jij weet dan ook zeker dat jouw kind veilig bij hen in de auto zit. De zitverhogers in ons assortiment voldoen aan de Europese veiligheidseis ECE R44/04. Hoewel het materiaal erg stevig is, zit het toch lekker zacht en comfortabel zodat ook langere ritten geen probleem zijn op deze auto zitverhoger.

Zitverhogers voor de auto kopen

Voor jouw zitverhogers in de auto ben jij bij Babypark aan het juiste adres. Wij controleren de prijzen bij onze concurrenten en passen daar onze prijzen op aan. Zitverhogers zijn vaak scherp geprijsd waardoor je er ook eenvoudig meerdere kunt kopen zodat bijvoorbeeld opa en oma er ook altijd een bij de hand hebben. Bestel online of kom naar een van onze 10 Megastores.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Kore Pro Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100 - 150 cm (3,5 - 12 jaar). Dankzij het innovatieve lampje aan de zijkant van de stoel kan je kindje heel eenvoudig zelf de gordel vastklikken.
  199,-
 • 10% korting
  Quick view

  Joie I-Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie I-Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare hoofdsteun maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.

  179,-

  164,99

 • Quick view

  Nuna Aace LX Autostoeltje

  Het Nuna Aace LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en beschikt over het unieke 3D Growth System waardoor de autostoel in de hoogte, de breedte én de zitdiepte met je kindje meegroeit.
  299,-
 • Quick view

  Nania Dream Zitverhoger Grey

  De Nania Dream Zitverhoger Grey is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de ideale oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.

  34,99

  29,99

 • Quick view

  Nania Topo Comfort Zitverhoger

  De Nania Topo Comfort Zitverhoger is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.
  24,99
 • Quick view

  Purseat Autostoeltje / Reisbed

  Het Purseat Autostoeltje / Reisbed is multifunctioneel en is daardoor ideaal voor op reis. Met Purseat heb je in iedere situatie het perfecte stoeltje of bedje voor je kindje. Het compacte pakket weegt slechts 6 kg.
  239,-
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare onderdelen maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.
  125,-
7 Resultaten
Trustpilot