Munchkin badspeeltjes

 

Spetteren, vissen, diertjes en bootjes laten drijven: met Munchkin badspeeltjes kan je kindje naar hartenlust spelen. Een pinguïn op een kajak gaat peddelen als je aan een touwtje trekt. Sommige Munchin badspeeltjes hebben rammelende kraaltjes, een spiraaltje en een spinnewieltje, zodat je kindje hiermee in het water allerlei dingen kan doen. Een Munchkin schep is leuk om water mee te scheppen. Het badspeelgoed van Munchkin is verkrijgbaar in vrolijke kleuren die je kindje heel mooi vindt.

Lees meer...

Badspeelgoed van Munchkin dat de veiligheid bevordert

Het White Hot™ Veiligheidseendje is wel heel bijzonder badspeelgoed van Munchkin. Dit badeendje waarschuwt je wanneer het badwater een te hoge temperatuur heeft. Op de White Hot™ indicator van dit badeendje komen dan de letters “HOT” te staan. Daarnaast is dit Munchkin badspeeltje ook leuk voor je kindje om mee te spelen in bad. Het eendje is waterdicht en blijft drijven op het water.

Over Muchkin

Muchkin maakt producten voor ouders en kinderen die prikkelen. Telkens weer zoekt Munchkin naar nieuwe uitvindingen, naar slimme oplossingen voor hedendaagse items die ingewikkeld kunnen zijn. Innovatie is een belangrijk doel van Munchkin. Zo bedacht Munchkin een opblaasbaar veiligheidsbadje als tussenstap voor het babybadje en het grote bad. Je zet het opblaasbare veiligheidsbadje in het grote bad, zodat je kindje toch nog een veilig, klein badje heeft. Dit veiligheidsbadje gooi je na afloop weer heel gemakkelijk leeg in het grote bad. Munchkin heeft zeker honderd uitvindingen op haar naam staan, waarvan het patenten bezit. Daarnaast won Munchkin de afgelopen tijd dertig industriële prijzen voor zijn producten. Het Munchkin badspeelgoed van jouw wensen bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je kindje direct van de Munchkin badspeeltjes kan genieten. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, doen wij de badspeeltjes van Munchkin direct op de post, zodat je deze morgen ontvangt.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Munchkin Bellenblazer

  De Munchkin Bellenblazer zorgt voor enorm veel speelplezier en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijke speeltje is gemakkelijk vast te houden met kleine handjes en maakt de mooiste bellen!
  13,95
 • Quick view

  Munchkin Stack ’N Match Floating Badspeelgoed

  Met het Munchkin Stack ’N Match Floating Badspeelgoed beleeft je kindje veel waterplezier! Door alle onderdelen op elkaar te stapelen, komt er een leuk figuurtje tevoorschijn, wat op het water blijft drijven.
  15,95
 • Quick view

  Munchkin Kleur Veranderende Badspeeltjes

  Het Munchkin Kleur Veranderende Badspeeltjes zorgt voor enorm veel speelplezier en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De speeltjes zien er vrolijk uit en zullen je kindje uitdagen er mee te spelen.
  13,95
 • Quick view

  Munchkin Baby's First Bath Giftset

  Het Munchkin Baby's First Bath Giftset zorgt voor enorm veel speelplezier en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De speeltjes zien er vrolijk uit en zullen je kindje uitdagen er mee te spelen.

  22,95

  19,95

 • Quick view

  Munchkin Bad Foam Letters en Cijfers

  Kinderen zijn er dol op om overal te leren dus waarom niet in bad? 26 drijvende letters en cijfers zijn er in 6 kleuren.

  14,95
 • Quick view

  Munchkin Bad Speelgoed Schep

  Een handige schep waar tegelijkertijd ook het speelgoed in kan worden opgeborgen. De schep kan ook als speeltje gebruikt worden.

  25,95

  24,95

 • Quick view

  Munchkin Wonder Waterway Badspeelgoed

  Het Munchkin Wonder Waterway Badspeelgoed zorgt voor enorm veel speelplezier en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De speeltjes zien er vrolijk uit en zullen je kindje uitdagen er mee te spelen.
  13,95
 • Quick view

  Munchkin Peddelende Pinguïn Badspeeltje

  Met het Munchkin Peddelende Pinguïn Badspeeltje beleeft je kindje veel waterplezier! Trek aan het touwtje van de kajak en laat het speeltje door het bad heen peddelen en spetteren. Het speeltje bestaat uit 2 delen.
  13,95
 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Veiligheidseendje

  Met het Munchkin White Hot™ Veiligheidseendje kan je kindje veilig in bad. Niet alleen is het een vrolijk figuurtje voor je kindje om mee te spelen, ook laat het duidelijk zien wanneer het water te warm is.
  6,95
 • Quick view

  Munchkin Caterpillar Spillers Badspeelgoed

  Met dit Munchkin Caterpillar Spillers Badspeelgoed kan je kindje heerlijk spelen en leren tegelijk! De 7 bakjes zijn voorzien van verschillende kleurtjes, patronen en cijfers die bij dragen aan de ontwikkeling.
  8,95
 • Quick view

  Munchkin Ocean Sea Squirts Badspeelgoed

  Het Munchkin Ocean Sea Squirts Badspeelgoed zorgt voor enorm veel speelplezier en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De speeltjes zien er vrolijk uit en zullen je kindje uitdagen er mee te spelen.
  15,95
11 Resultaten
Trustpilot