Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Badspeeltjes

Munchkin badspeeltjes

 

Spetteren, vissen, diertjes en bootjes laten drijven: met Munchkin badspeeltjes kan je kindje naar hartenlust spelen. Een pinguïn op een kajak gaat peddelen als je aan een touwtje trekt. Sommige Munchin badspeeltjes hebben rammelende kraaltjes, een spiraaltje en een spinnewieltje, zodat je kindje hiermee in het water allerlei dingen kan doen. Een Munchkin schep is leuk om water mee te scheppen. Het badspeelgoed van Munchkin is verkrijgbaar in vrolijke kleuren die je kindje heel mooi vindt.

Lees meer...

Badspeelgoed van Munchkin dat de veiligheid bevordert

Het White Hot™ Veiligheidseendje is wel heel bijzonder badspeelgoed van Munchkin. Dit badeendje waarschuwt je wanneer het badwater een te hoge temperatuur heeft. Op de White Hot™ indicator van dit badeendje komen dan de letters “HOT” te staan. Daarnaast is dit Munchkin badspeeltje ook leuk voor je kindje om mee te spelen in bad. Het eendje is waterdicht en blijft drijven op het water.

Over Muchkin

Muchkin maakt producten voor ouders en kinderen die prikkelen. Telkens weer zoekt Munchkin naar nieuwe uitvindingen, naar slimme oplossingen voor hedendaagse items die ingewikkeld kunnen zijn. Innovatie is een belangrijk doel van Munchkin. Zo bedacht Munchkin een opblaasbaar veiligheidsbadje als tussenstap voor het babybadje en het grote bad. Je zet het opblaasbare veiligheidsbadje in het grote bad, zodat je kindje toch nog een veilig, klein badje heeft. Dit veiligheidsbadje gooi je na afloop weer heel gemakkelijk leeg in het grote bad. Munchkin heeft zeker honderd uitvindingen op haar naam staan, waarvan het patenten bezit. Daarnaast won Munchkin de afgelopen tijd dertig industriële prijzen voor zijn producten. Het Munchkin badspeelgoed van jouw wensen bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je kindje direct van de Munchkin badspeeltjes kan genieten. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, doen wij de badspeeltjes van Munchkin direct op de post, zodat je deze morgen ontvangt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

22 producten

Populariteit
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Filteren

  22 producten

  Populariteit
  Oval loader