Klamboes

Met een klamboe op de babykamer zorg je ervoor dat je baby geen last heeft van insecten tijdens het slapen, maar een baby klamboe is ook een sfeervolle toevoeging voor de babykamer. Tegenwoordig heb je zoveel keuze als het gaat om klamboes. Verschillende kleuren, prints en modellen die je op kunt hangen aan het plafond of aan een piekstok.

Lees meer...

Een klamboe voor de baby kopen

Als je op zoek bent naar een baby klamboe, dan vind je in de grote collectie van Babypark vast en zeker eentje die bij de babykamer past. Bij Babypark kun je de klamboe voor de baby eenvoudig online bestellen en wij komen deze gratis bij je thuis bezorgen.

Lees minder...
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Universele Klamboe Voor Ledikant Wit

  Met de Universele Klamboe Voor Ledikant Wit bescherm je je kindje tegen ongewenste insecten zoals muggen, vliegen en wespen. De klamboe past op alle babybedjes met een afmeting van 60 x 120 cm.
  9,50
 • Quick view

  Universele Klamboe Campingbedje Wit

  Met de Universele Klamboe Voor Campingbedje Wit bescherm je je kindje tegen ongewenste insecten zoals muggen, vliegen en wespen. De klamboe past op alle campingbedjes met een standaard afmeting.

  5,25

  4,95

 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Klamboe

  Klamboe kabel uni is gemaakt van een prachtige stof. Makkelijk te bevestigen met een ring, zo kun je het aan een haak of plafond hangen.
  99,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Klamboe

  Met deze leuke Bink Bedding Pique Klamboe maakt je de babykamer compleet! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  79,95
 • Quick view

  BabyBjörn Harmony Wieg Klamboe

  De BabyBjörn Harmony Wieg Klamboe is een mooi hemeltje wat bestemd is voor de wieg Harmony van het merk BabyBjörn. Dit hemeltje is gemaakt van een luchtige netstof, wat zorgt voor een goede luchtcirculatie.
  77,-
 • Quick view

  Bink Bedding Bo Klamboe

  Met deze Bink Bedding Bo Klamboe maak je de babykamer compleet! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Door de ophanglus is de klamboe eenvoudig op te hangen.
  99,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Klamboe

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Aurora Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  113,-
 • Quick view

  Meyco Sluier

  De prachtige Meyco Sluier is een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Hang de sluier boven de wieg of het ledikant of creëer een knus hoekje waar je kindje heerlijk kan spelen, knutselen of lezen.
  27,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Klamboe

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Lierre Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  113,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Klamboe

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Poppies Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  113,-
 • Quick view

  Leander Classic Klamboe

  Deze prachtige Leander Classic Klamboe is speciaal ontworpen voor het Leander Classic Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  59,-
 • Quick view

  Leander Linea / Luna Klamboe

  Deze Leander Linea / Luna Klamboe is ontworpen voor het Leander Linea en Luna Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  54,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Klamboe

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Dreamland Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  113,-
 • Quick view

  Bink Bedding Fleur Klamboe

  Met deze stijlvolle Bink Bedding Fleur Klamboe maakt je de babykamer compleet! De prachtige klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  99,95
 • Quick view

  Bamboom Muggennet Voor Co Sleeper

  Het Bamboom Muggennet Voor Co Sleeper is een perfecte toevoeging voor de Bamboom Co Sleeper. Dankzij het muggennet wordt je kindje beschermt tegen muggen en allerlei andere insecten. Praktisch in gebruik.
  13,95
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Ocean Life House Bed Bekleding

  Met deze stijlvolle LIFETIME Kidsrooms Ocean Life House Bed Bekleding vrolijk je de kamer van je kindje helemaal op. Verder is de bekleding leuk te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms.
  279,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Sunset Dreams House Bed Bekleding

  Met deze stijlvolle LIFETIME Kidsrooms Sunset Dreams House Bed Bekleding vrolijk je de kamer van je kindje helemaal op. Verder is de bekleding leuk te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms.
  279,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Luifel Voor Hemelbed Honey Glow

  Met deze stijlvolle LIFETIME Kidsrooms Luifel Voor Hemelbed Honey Glow vrolijk je de kamer van je kindje helemaal op. Verder is de luifel leuk te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms.
  250,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Butterflies Luifel Voor Hemelbed Vlinders

  Met deze stijlvolle LIFETIME Kidsrooms Butterflies Luifel Voor Hemelbed Vlinders vrolijk je de kamer van je kindje helemaal op. Verder is de luifel leuk te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms.
  288,-
 • Quick view

  Nuuroo Billie Klamboe

  Met deze prachtige Nuuroo Billie Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de stijlvolle klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.

  105,-

  69,-

 • Quick view

  Jollein Vintage Klamboe

  De Jollein Vintage Klamboe is een leuke en stijlvolle accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Dankzij de klamboe creëer je een knus plekje voor jouw kindje! De klamboe is gemaakt van 100% polyester.
  29,99
 • Quick view

  Meyco Klamboe

  De Meyco Klamboe is een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan spelen, knutselen of lezen.
  33,56
 • Quick view

  Jollein Vintage Sluier

  De stijlvolle Jollein Vintage Sluier is een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan spelen, knutselen of lezen.

  Normale prijs: 27,09

  Special Price 23,69

 • Quick view

  Baby's Only Klamboe

  Baby's Only Klamboe is een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje heerlijk kan spelen, een boekje lezen of knutselen.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 63,96

35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot