Borstschelp

Bij Babypark kun je zowel hand- als elektrische kolven verkrijgen. Ook hebben we dubbele uitvoeringen beschikbaar en vele accessoires zoals verschillende maten borstschilden. Voor alle artikelen op het gebied van kolven, geldt natuurlijk ook de laagsteprijsgarantie zoals die voor ons hele assortiment geldt. Bovendien kunnen we door onze ruime voorraden vaak nog dezelfde dag verzenden. Bestel daarom vandaag nog jouw extra bortschelp voor je kolfapparaat.

Lees meer...

Assortiment borstschild

Een borstschild voor de kolf wordt standaard meegeleverd en is in sommige gevallen universeel te gebruiken zoals bij de handkolf. Een borstschelp voor elektrische kolfapparaten is ook los verkrijgbaar zodat je precies de juiste maat kunt kiezen die het beste past bij de maat en vorm van je borst. Zo hebben we ovale borstschilden van Medela die gemaakt zijn van zacht en soepel (BPA-vrij) materiaal met een opening van 105°. Doordat het borstschild 360° gedraaid kan worden, kun je altijd voor een houding kiezen die jij het prettigst vindt tijdens het kolven.

Borstschild voor kolf apparaat kopen

Het bestellen van de door jouw gewenste borstschild gaat snel en eenvoudig. Bestel je voor 23:59 uur dan kunnen we het vaak dezelfde werkdag nog verzenden en heb je het de volgende dag in huis. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Retourneren is helaas niet mogelijk i.v.m. de hygiëne. Je kunt voor een borstschelp ook terecht in een van onze megastores waar je uiteraard ook de borstkolfapparaten vindt en al onze andere baby artikelen. Voor al je vragen kun je terecht bij ons vakkundige team van verkoopspecialisten dat in elke megastore aanwezig is.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 27 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 27 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 21 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 21 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. B

  Het Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. B heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 24 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 24 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. C

  Het Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. C heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. A

  Het Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. A heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Ardo Borstschelp 36 mm 2 Stuks

  De Ardo Borstschelp is verkrijgbaar in diverse maten. Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. Deze borstschelp heeft een maat van 36 mm en wordt geleverd per 2 stuks.

  13,50

  12,50

 • Quick view

  Ardo Borstschelp 26 mm 2 Stuks

  De Ardo Borstschelp is verkrijgbaar in diverse maten. Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. Deze borstschelp heeft een maat van 26 mm en wordt geleverd per 2 stuks.

  13,50

  12,50

 • Quick view

  Ardo Borstschelp 31 mm + 28 mm Inzetstuk 2 Stuks

  De Ardo Borstschelp is verkrijgbaar in diverse maten. Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. Deze borstschelp van 31 mm wordt geleverd met een inzetstuk van 28 mm.
  17,50
9 Resultaten
Trustpilot