Meetlatten

Kleine kinderen worden snel groot. Gelukkig kun je bijhouden hoe snel je kindje is gegroeid. Hang een kindermeetlat aan de muur van de kamer van je kindje. Een meetlat staat niet alleen heel vrolijk en gezellig, maar helpt je ook om in één oogopslag te zien hoeveel je kindje is gegroeid. De meeste meetlatten gebruik je totdat je kindje ongeveer 140 cm lang is.

Lees meer...

Groei bijhouden

Laat je kindje regelmatig voor de meetlat staan. Schrijf de leeftijd en de lengte van je kindje op papier of geef dit met een merkstift aan op de meetlat zelf. Aan sommige meetlatten kun je ook heel goed een knijper vastmaken om de lengte te markeren. Bij het volgende meetmoment hang je weer een knijper op. Zo zie je meteen of je kindje veel is gegroeid.

Fleurige decoratie

Daarnaast is een meetlat ook gewoon een leuke decoratie voor in de kinderkamer. Onze meetlatten zien er stuk voor stuk heel fleurig uit. Meestal zijn deze bedrukt met leuke figuurtjes, zoals een hartje, een egeltje of een schaapje. Met zo’n meetlat ziet de muur er heel gezellig uit!

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Big Dreams Groeimeter

  De Witlof For Kids Big Dreams Groeimeter daagt je kind uit om bij te houden hoeveel hij of zij groeit. Er worden stickers bijgeleverd zodat het specifiek bijgehouden kan worden. Erg leuk en zorgt voor uitdaging!
  69,95
 • Quick view

  Roommate Giraffe Meetlat

  Met de Roommate Giraffe Meetlat kan je gemakkelijk bij houden hoe hard je kindje groeit. Op de meetlat kan je schrijven met een whiteboardmarker, zodat je elke centimeter groei bij kan houden.
  67,-
 • Quick view

  Done by Deer Raffi Meetlat

  Een handige Done by Deer Raffi Meetlat meetlat waarop je precies de lengte van je kindje kan meten. De meetlat is gemaakt van stevig karton in de vorm van een boom en geschikt om aan de muur te hangen.
  10,36
 • Quick view

  Jollein Canvas Groeimeter Cactus

  De Jollein Canvas Groeimeter Cactus is een handig hulpmiddel bij het registreren van de groei van je kindje. De groeimeter is een leuke accessoire voor de babykamer en geschikt voor kinderen van 70-140 cm.
  9,95
 • Quick view

  Roommate House Meetlat

  Met de Roommate House Meetlat kan je gemakkelijk bij houden hoe hard je kindje groeit. Op de meetlat kan je schrijven met een whiteboardmarker, zodat je elke centimeter groei bij kan houden.
  67,-
 • Quick view

  Jollein Canvas Groeimeter Flamingo

  De Jollein Canvas Groeimeter Cactus is een handig hulpmiddel bij het registreren van de groei van je kindje. De groeimeter is een leuke accessoire voor de babykamer en geschikt voor kinderen van 70-140 cm.
  9,95
 • Quick view

  Ferm Living Groeimeter Off White

  Met de Ferm Living Groeimeter Off White kun je gemakkelijk de groei van je kindje volgen. De groeimeter is een leuke accessoire voor op de baby,- kinderkamer en geschikt voor kinderen van tot 170 cm.
  35,-
 • Quick view

  KidsDepot Ruler Meetlat Pink

  Met De KidsDepot Ruler Meetlat kan je gemakkelijk de groei van jouw bij houden. Op de meetlat kan je met een krijtje aangeven hoeveel jouw kindje gegroeid is. Verder is de meetlat ook een erg leuke decoratie.
  39,95
 • Quick view

  Jollein ABC Groeimeter

  Met de Jollein ABC Groeimeter kan je op een leuke manier bijhouden wat de lengte van je kindje is. De groeimeter is ideaal voor de baby- of kinderkamer en kan je eenvoudig ophangen door middel van het koord.
  16,95
 • Quick view

  Jollein Canvas Indians Groeimeter

  De Jollein Canvas Indians Groeimeter is een handig hulpmiddel bij het registreren van de groei van je kindje. De groeimeter is een leuke accessoire voor de babykamer en geschikt voor kinderen van 70-140 cm.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Robot Groeimeter

  Met de Jollein Robot Groeimeter kan je op een leuke manier bijhouden wat de lengte van je kindje is. De groeimeter is ideaal voor de baby- of kinderkamer en kan je eenvoudig ophangen door middel van het koord.
  16,95
 • Quick view

  Jollein Vilt Bear Groeimeter

  De Jollein Vilt Bear Groeimeter is een handig hulpmiddel bij het registreren van de groei van je kindje. De groeimeter is een leuke accessoire voor de babykamer en geschikt voor kinderen van 70-140 cm.
  14,95
 • Quick view

  Inepien Meetlat Ster Grijs

  Met de Inepien meetlat Ster Grijs kan je precies zien hoeveel je kind groeit. De lat is gemaakt van hoogwaardig kunststof en wordt geleverd met 2 boorgaten om aan de muur te hangen. De meetlat meet vanaf 65 cm tot 140 cm en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  33,95
13 Resultaten