Meetlatten

Kleine kinderen worden snel groot. Gelukkig kun je bijhouden hoe snel je kindje is gegroeid. Hang een kindermeetlat aan de muur van de kamer van je kindje. Een meetlat staat niet alleen heel vrolijk en gezellig, maar helpt je ook om in één oogopslag te zien hoeveel je kindje is gegroeid. De meeste meetlatten gebruik je totdat je kindje ongeveer 140 cm lang is.

Lees meer...

Groei bijhouden

Laat je kindje regelmatig voor de meetlat staan. Schrijf de leeftijd en de lengte van je kindje op papier of geef dit met een merkstift aan op de meetlat zelf. Aan sommige meetlatten kun je ook heel goed een knijper vastmaken om de lengte te markeren. Bij het volgende meetmoment hang je weer een knijper op. Zo zie je meteen of je kindje veel is gegroeid.

Fleurige decoratie

Daarnaast is een meetlat ook gewoon een leuke decoratie voor in de kinderkamer. Onze meetlatten zien er stuk voor stuk heel fleurig uit. Meestal zijn deze bedrukt met leuke figuurtjes, zoals een hartje, een egeltje of een schaapje. Met zo’n meetlat ziet de muur er heel gezellig uit!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Giraffe Meetlat

  Met de Roommate Giraffe Meetlat kan je gemakkelijk bij houden hoe hard je kindje groeit. Op de meetlat kan je schrijven met een whiteboardmarker, zodat je elke centimeter groei bij kan houden.
  67,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Groeimeter Mixed Colors

  Met de Cam Cam Copenhagen Groeimeter Mixed Colors kun je gemakkelijk de groei van je kindje volgen. De groeimeter is een leuke accessoire voor op de baby,- kinderkamer en geschikt voor kinderen tot 160 cm.
  33,-
 • Quick view

  Done by Deer Raffi Meetlat

  Met deze handige Done by Deer Raffi Meetlat waarop je precies de lengte van je kindje kan meten. De meetlat is gemaakt van stevig karton in de vorm van een boom en geschikt om aan de muur te hangen.
  11,86
 • Quick view

  Roommate House Meetlat

  Met de Roommate House Meetlat kan je gemakkelijk bij houden hoe hard je kindje groeit. Op de meetlat kan je schrijven met een whiteboardmarker, zodat je elke centimeter groei bij kan houden.
  40,-
4 Resultaten
Trustpilot