Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Meetlatten

Kleine kinderen worden snel groot. Gelukkig kun je bijhouden hoe snel je kindje is gegroeid. Hang een kindermeetlat aan de muur van de kamer van je kindje. Een meetlat staat niet alleen heel vrolijk en gezellig, maar helpt je ook om in één oogopslag te zien hoeveel je kindje is gegroeid. De meeste meetlatten gebruik je totdat je kindje ongeveer 140 cm lang is.

Lees meer...

Groei bijhouden

Laat je kindje regelmatig voor de meetlat staan. Schrijf de leeftijd en de lengte van je kindje op papier of geef dit met een merkstift aan op de meetlat zelf. Aan sommige meetlatten kun je ook heel goed een knijper vastmaken om de lengte te markeren. Bij het volgende meetmoment hang je weer een knijper op. Zo zie je meteen of je kindje veel is gegroeid.

Fleurige decoratie

Daarnaast is een meetlat ook gewoon een leuke decoratie voor in de kinderkamer. Onze meetlatten zien er stuk voor stuk heel fleurig uit. Meestal zijn deze bedrukt met leuke figuurtjes, zoals een hartje, een egeltje of een schaapje. Met zo’n meetlat ziet de muur er heel gezellig uit!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
  • Roommate Giraffe Meetlat
    Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader