Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Overige decoratieartikelen van Moonboon

Op deze pagina vind je los verkrijgbare artikelen die bij de Moonboon hangwieg horen. Denk bijvoorbeeld aan een wiegstandaard bij de Moonboon of de motor waarmee je de hangwieg heen en weer wiegt. Kijk snel verder welke van deze artikelen jij heel goed kunt gebruiken!

Lees meer...

Moonboon deurkozijnklem

Een Moonboon deurkozijnklem wordt niet standaard met een Moonboon hangwieg meegeleverd. Tegelijkertijd is een Moonboon deurkozijnklem wel heel handig om te hebben. Deze klem maak je vast aan een deurkozijn, zodat je hieraan de Moonboon hangwieg kunt hangen. Zo kun je de hangwieg ook heel gemakkelijk op andere plekken in je huis of bij andere mensen gebruiken, zonder dat je hiervoor veel moeite hoeft te doen. Een deurkozijnklem is gemakkelijker ergens mee naartoe te nemen dan een Moonboon wiegstandaard.

Andere Moonboon decoratieartikelen

In de Moonboon hangwieg of hangmat geniet je kindje van een groot comfort en zal het waarschijnlijk gemakkelijker in slaap vallen. Je wiegt de Moonboon hangwieg zelf heen en weer óf je gebruikt hiervoor de Moonboon motor. De Moonboon motor hang je op boven de Moonboon hangwieg. Het is mogelijk om zelf het tempo van de motor in te stellen. De motor wordt in principe standaard met de Moonboon hangwieg meegeleverd maar is ook los verkrijgbaar. Dat geldt ook voor de Moonboon wiegstandaard. Verder is het meestal ook mogelijk om een apart een Moonboon babyhangmatversteviger voor de Moonboon hangwieg te kopen. Bij de Moonboon hangwieg wordt standaard een matrasje meegeleverd. Maar je kunt er ook voor kiezen om in plaats van dit matrasje de Moonboon babyhangmatversteviger te gebruiken of zowel het matrasje als de babyhangmatversteviger te gebruiken. Moonboon decoratieartikelen zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering en de Laagste Prijsgarantie. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor Moonboon decoratieartikelen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader