Schilderijen

Oogt de kamer van je kindje nog wat kaal? Een leuk schilderijtje doet wonderen. Wij hebben een aantal schilderijen uitgezocht die heel goed passen in een baby- of kinderkamer. Bekijk op deze pagina onze schilderijencollectie en laat je verrassen.

Lees meer...

Schilderijen van één serie

Het is extra leuk om meerdere schilderijen uit één serie op te hangen. Sommige schilderijen verkopen wij per drie stuks, andere dien je los te bestellen. Je kunt de schilderijen op allerlei manieren ophangen: heel netjes in een rijtje naast elkaar óf juist heel speels.

Creatieve kunstwerken

Schilderijen met een tekst zijn momenteel helemaal hip. Ook van dit soort schilderijen kun je er meerdere van één serie kopen. Een heel creatief kunstwerkje met bijvoorbeeld stof is ook een aanrader. Wij verkopen allerlei soorten kunstwerken. Sommige kunstenaars combineerden verf met andere materialen, zoals touw. Dat geeft een heel bijzonder effect.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  BamBam Fotolijst

  Prachtige picture frame met zilveren kroon van het merk Bambam om de foto van je kind in te doen.
  11,95
 • Quick view

  Inepien Schilderij Stoere Meid Roze

  Prachtige schilderij van het merk Inepien. Deze schilderij is gemaakt op een canvas doek met een houten lijst er om heen wat de schilderij zo uniek maakt.
  24,50
 • Quick view

  Inepien Schilderij Zand / Grijs / Zilver

  Met de Inepien schilderij maakt je de kamer van je kind helemaal compleet! Gemaakt van canvas met een houten lijst eromheen. De schilderij beschikt over een afmeting van 280 x 340 mm met een geprinte afbeelding van een zandkasteel erop.
  24,50
 • Quick view

  Fabs World Canvasdoek You're A Star Jeans Blauw 30 x 30 cm

  Het Fabs World canvasdoek You're A Star jeans blauw 30 x 30 cm is een leuke accessoire voor de kinderkamer. Het doek is gemaakt van canvas en beschikt over een leuke tekst.
  29,95
 • Quick view

  Inepien Schilderij Step Wit

  Met de Inepien schilderij maakt je de kamer van je kind helemaal compleet! Gemaakt van canvas met een houten lijst eromheen. Op het schilderij staat een geprinte afbeelding en wordt geleverd in een geschenkdoos.
  29,95
 • Quick view

  Inepien Schilderij Hollandse Nieuwe Roze

  Prachtige schilderij van het merk Inepien. Deze schilderij is gemaakt op een canvas doek met een houten lijst er om heen wat de schilderij zo uniek maakt.
  24,50
 • Quick view

  Inepien Schilderij Fiets Zwart / Wit

  Met de Inepien schilderij maakt je de kamer van je kind helemaal compleet! Gemaakt van canvas met een houten lijst eromheen. Op het schilderij staat een geprinte afbeelding van een fiets en beschikt over een afmeting van 280 x 340 mm.
  24,50
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Bus Sea

  Dit Artworxs Schilderij Bus Sea is gemaakt van steigerhout. Op het schilderij is een oude Volkswagen bus geschilderd met daarbij de woorden The Sea. Het is een mooi schilderij wat authentiek oogt!
  54,95
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Fiore Cows 3D

  Dit Artworxs Schilderij Fiore Cows 3D is gemaakt van steigerhout. Er zijn twee koeien op geschilderd, naast de twee koeien staat het woord Cows. Het is een mooi schilderij wat authentiek oogt!
  110,-
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Fiore Two Sheeps 3D

  Dit Artworxs Schilderij Fiore Sheeps 3D is gemaakt van steigerhout. Er zijn twee schapen op geschilderd in een reliëfstructuur, boven de schapen staat het woord Sheep. Het is een schilderij wat erg authentiek oogt.
  110,-
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Fiore Sheeps 3D

  Dit Artworxs Schilderij Fiore Sheeps 3D is gemaakt van steigerhout. Er zijn twee schapen op geschilderd, naast de schapen staat het woord Sheep. Het is een mooi schilderij wat erg authentiek oogt!
  110,-
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Bus Coast

  Dit Artworxs Schilderij Bus Coast is gemaakt van steigerhout. Op het schilderij zie je een oude Volkswagen bus met daarbij de woorden The Coast. Het is een mooi schilderij wat erg authentiek oogt!
  54,95
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Bus Sunlight

  Dit Artworxs Schilderij Bus Sunlight is gemaakt van steigerhout. Op het schilderij zie je een oude Volkswagen bus met daarbij het woord Sunlight. Het is een erg mooi schilderij wat authentiek oogt!
  54,95
 • Quick view

  Decootje Kunstwerk Eekhoorn

  Stijlvol kunstwerk om aan de muur te hangen.
  59,95
 • Quick view

  Decootje Kunstwerk Poes

  Met het Decootje Kunstwerk Poes heb je een stijlvol kunstwerk in huis. Dit kunstwerk kan je overal ophangen en geeft sfeer aan een kamer.
  87,75
 • Quick view

  Decootje Kunstwerk Gans

  Met het Decootje Kunstwerk Gans heb je een stijlvol kunstwerk in huis. Dit kunstwerk kan je overal ophangen en geeft sfeer aan een kamer.
  87,75
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Bus Beach

  Dit Artworxs Schilderij Bus Beach is gemaakt van steigerhout. Op het schilderij is een oude Volkswagen bus erop geschilderd met daarbij de woorden On The Beach. Het is een schilderij wat authentiek oogt!
  54,95
17 Resultaten