Schilderijen

Oogt de kamer van je kindje nog wat kaal? Een leuk schilderijtje doet wonderen. Wij hebben een aantal schilderijen uitgezocht die heel goed passen in een baby- of kinderkamer. Bekijk op deze pagina onze schilderijencollectie en laat je verrassen.

Lees meer...

Schilderijen van één serie

Het is extra leuk om meerdere schilderijen uit één serie op te hangen. Sommige schilderijen verkopen wij per drie stuks, andere dien je los te bestellen. Je kunt de schilderijen op allerlei manieren ophangen: heel netjes in een rijtje naast elkaar óf juist heel speels.

Creatieve kunstwerken

Schilderijen met een tekst zijn momenteel helemaal hip. Ook van dit soort schilderijen kun je er meerdere van één serie kopen. Een heel creatief kunstwerkje met bijvoorbeeld stof is ook een aanrader. Wij verkopen allerlei soorten kunstwerken. Sommige kunstenaars combineerden verf met andere materialen, zoals touw. Dat geeft een heel bijzonder effect.

Lees minder...
62 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Inepien Schilderij Skelter Wit

  Met de Inepien schilderij maakt je de kamer van je kind helemaal compleet! Gemaakt van canvas met een houten lijst eromheen. Op het schilderij staat een geprinte afbeelding en wordt geleverd in een geschenkdoos.
  29,95
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Bus Sea

  Dit Artworxs Schilderij Bus Sea is gemaakt van steigerhout. Op het schilderij is een oude Volkswagen bus geschilderd met daarbij de woorden The Sea. Het is een mooi schilderij wat authentiek oogt!
  54,95
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Fiore Cows 3D

  Dit Artworxs Schilderij Fiore Cows 3D is gemaakt van steigerhout. Er zijn twee koeien op geschilderd, naast de twee koeien staat het woord Cows. Het is een mooi schilderij wat authentiek oogt!
  110,-
 • Quick view

  Inepien Schilderij Step Bruin

  Met de Inepien schilderij maakt je de kamer van je kind helemaal compleet! Gemaakt van canvas met een houten lijst eromheen. Op het schilderij staat een geprinte afbeelding van een step en beschikt over een afmeting van 280 x 340 mm.
  29,95
62 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3