Schilderijen

Oogt de kamer van je kindje nog wat kaal? Een leuk schilderijtje doet wonderen. Wij hebben een aantal schilderijen uitgezocht die heel goed passen in een baby- of kinderkamer. Bekijk op deze pagina onze schilderijencollectie en laat je verrassen.

Lees meer...

Schilderijen van één serie

Het is extra leuk om meerdere schilderijen uit één serie op te hangen. Sommige schilderijen verkopen wij per drie stuks, andere dien je los te bestellen. Je kunt de schilderijen op allerlei manieren ophangen: heel netjes in een rijtje naast elkaar óf juist heel speels.

Creatieve kunstwerken

Schilderijen met een tekst zijn momenteel helemaal hip. Ook van dit soort schilderijen kun je er meerdere van één serie kopen. Een heel creatief kunstwerkje met bijvoorbeeld stof is ook een aanrader. Wij verkopen allerlei soorten kunstwerken. Sommige kunstenaars combineerden verf met andere materialen, zoals touw. Dat geeft een heel bijzonder effect.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Fiore Two Sheeps 3D

  Dit Artworxs Schilderij Fiore Sheeps 3D is gemaakt van steigerhout. Er zijn twee schapen op geschilderd in een reliëfstructuur, boven de schapen staat het woord Sheep. Het is een schilderij wat erg authentiek oogt.

  110,10

  110,-

 • Quick view

  Taftan Hello World Schilderij Rond

  Deze Taftan Hello World Schilderij Rond is een vrolijke accessoire op de kinderkamer. De schilderij is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt stijlvolle uitstraling. De schilderij heeft een ronde vorm.
  10,50
 • Quick view

  Childhome Giraf Schilderij 30 x 40 cm

  Deze Childhome Giraf Schilderij 30 x 40 cm is een vrolijke accessoire op de kinderkamer. Het schilderij heeft een stoere dierenprint met gouden details. Verder is het schilderij gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  25,95

  23,90

 • Quick view

  Childhome Leeuw Schilderij 30 x 40 cm

  Deze Childhome Leeuw Schilderij 30 x 40 cm is een vrolijke accessoire op de kinderkamer. Het schilderij heeft een stoere dierenprint met gouden details. Verder is het schilderij gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  25,95
 • Quick view

  Childhome Zebra Schilderij 30 x 40 cm

  Deze Childhome Zebra Schilderij 30 x 40 cm is een vrolijke accessoire op de kinderkamer. Het schilderij heeft een stoere dierenprint met gouden details. Verder is het schilderij gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  25,95
5 Resultaten
Trustpilot