Wandelementen Kinderkamer

Babypark beschikt over allerlei soorten wandelementen in verschillende stylen, kleuren en materialen. Zo hebben we onder andere wandelementen van de merken Bopita, Kidsdepot en Stapelgoed.

12 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Kiddy Hangplank 45 cm

  De Vipack Kiddy Hangplank 45 cm maakt van de muur net even een ander aanzicht. Het komt zowel op de babykamer als kinderkamer goed tot zijn recht. Het is gemaakt van kwalitatief MDF materiaal.
  55,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Hangplank 65 cm

  De Vipack Kiddy Hangplank 65 cm maakt van de muur net even een ander aanzicht. Het komt zowel op de babykamer als kinderkamer goed tot zijn recht. Het is gemaakt van kwalitatief MDF materiaal.
  70,-
 • Quick view

  Flexa Boekenplank

  De Flexa White Boekenplank is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder is de Flexa boekenplank zowel aan het bed te bevestigen als aan de wand. Ideaal om je leesboeken of studieboeken in op te bergen.
  95,-
 • Quick view

  Luna Wall Shelf

  De Luna Wall Shelf is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De wall shelf is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Perfect te combineren met andere producten van Flexa. Voorzien van een stijlvol design.

  119,-

  116,10

 • Quick view

  Vipack Lara Wandplank Wit 2 Stuks

  Met de Vipack Lara Wandplank Wit 2 Stuks creëer je extra opbergruimte in de kinderkamer. Door de eenvoudige montage kunnen ze snel worden opgehangen. De planken zijn gemaakt van kwalitatief MDF.
  176,-
 • Quick view

  Bopita Bedplankje Wit

  Het Bopita Bedplankje Wit is eenvoudig en praktisch in gebruik. Daarnaast kan het stijlvolle bedplankje zowel aan de zijkant als aan het hoofdeind gehangen worden. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  59,-

  50,15

 • Quick view

  Bopita Bedbakje Wit

  Het Bopita Bedbakje Wit is eenvoudig en praktisch in gebruik. Daarnaast kan het stijlvolle bedbakje van Bopita zowel aan de zijkant als aan het hoofdeind gehangen worden. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  69,-

  58,65

 • Quick view

  Flexa Classic Plankenset 48 Cm

  De Flexa Classic Plankenset 48 Cm is ideaal te gebruiken met andere producten uit de Flexa Classic collectie. De plankenset is gemaakt van massief grenen materiaal en wordt geleverd inclusief 8 plankdragers.
  39,-
 • Quick view

  Jelle Wandrek Wit

  Heeft een stoer interieur en 100 % natuurlijke materiaal je voorkeur, dan is dit wandrek Jelle iets voor jou.
  60,-
 • Quick view

  Vipack Robin Wandplank Wit 2 Stuks

  Met de Vipack Robin Wandplank Wit 2 Stuks creëer je extra opbergruimte in de kinderkamer. Door de eenvoudige montage kunnen ze snel worden opgehangen. De planken zijn gemaakt van kwalitatief MDF.
  176,-
 • Quick view

  Flexa Boekenplank Whitewash

  Een boekenplank wat praktisch en functioneel is. Het product kan aan de wand of aan het bed worden gemonteerd.
  85,-
 • Quick view

  Flexa Boekenschap Whitewash

  Deze handige boekenschap is een praktisch product. Kan aan de wand of een classic bed gemonteerd worden.
  85,-
12 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot