Luieretuis

Een luieretui is een product waar je eigenlijk niet zonder mee kan. Het is vaak een beetje teveel van het goede om met een complete verzorgingstas op pad te gaan. Als het klein en compact kan dan is dat natuurlijk veel prettiger omdat je daarnaast waarschijnlijk nog wel meer hebt mee te brengen. Een luieretui biedt plaats voor luiers en soms ook billendoekjes. Bij Babypark koop je enkel de beste merken zoals Bébé-Jou, Cotton Baby, Little Dutch en KipKep en uiteraard tegen de laagste prijzen.

Lees meer...

Assortiment etui luier

De luieretuis zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen zodat je altijd voor een model kunt kiezen die helemaal aansluit bij jouw verdere uitrusting. Zo hebben we bijvoorbeeld een etui voor luiers in cognac kleur maar ook roze met een strikje. Je kunt ook kiezen voor een mooi patroontje of print. De luieretuis zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Via onze zoekfilters kun je ook eenvoudig op kleur zoeken. Vaak hebben merken ook een etui die perfect past bij de luiertas uit dezelfde lijn van het merk. Zo stel je zelf een mooi setje samen.

Bestellen luieretui

Bestel jouw luieretui nog voor 20:00 uur zodat we het vandaag nog kunnen versturen en je het morgen al in huis kunt hebben. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan versturen we het zelfs gratis. Mocht het etui wat je op het oog hebt dus goedkoper zijn, dan kun je er altijd iets bij bestellen om boven die 20 euro uit te komen zodat je de verzendkosten uitspaart.

Lees minder...
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Green Zebra

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Green Zebra heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Croco Black Dalmatiër

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Croco Black Dalmatiër heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black Zebra

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black Zebra heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Python Luieretui Antraciet

  Met de stijlvolle Mozz Bags Python Luieretui Antraciet heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black Baby Cheetah

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black Baby Cheetah heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black-Cheetah

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black-Cheetah heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Zwart-Cheetah Beige

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Zwart-Cheetah Beige heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Croco Cognac Sand

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Croco Cognac Sand heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black Baby Cheetah Black

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black Baby Cheetah Black heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Croco Cognac Jaguar

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Croco Cognac Jaguar heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Cognac Baby Cheetah Wit

  Met een Mozz Bags Luieretui Cognac Baby Cheetah Wit heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Luieretui

  Met een Little Dutch Little Goose Luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.

  17,95

  15,95

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Luieretui Roze

  Met een Little Dutch Flowers & Butterflies Luieretui Roze heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.

  17,95

  15,95

 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black Double

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black Double heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Croco Light Grey Silver

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Croco Light Grey Silver heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Luieretui Donkerroze

  Met een Little Dutch Flowers & Butterflies Luieretui Roze heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  17,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Cognac Gold

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Cognac Gold heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black Jaguar

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black Jaguar heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Light Grey Cheetah Mint

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Light Grey Cheetah Mint heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Green Harmony

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Green Harmony heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Croco Black Harmony

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Croco Black Harmony heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Cognac Baby Cheetah Beige

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Cognac Baby Cheetah Beige heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Light Grey Moss

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Light Grey Moss heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black Leopard

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black Leopard heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot