Magnetron flessensterilisator

Via de magnetron kun je jouw flessen voor de voeding van jouw baby steriliseren. Daar zijn magnetron flessensterilisators voor ontworpen en die zijn ook gewoon bij Babypark te koop. Door de flessen en accessoires in de magnetron te stoppen met wat water erbij, kunnen de onderdelen via stoom worden gesteriliseerd. Vaak blijft het dan nog uren steriel (mits bewaard in de sterilisator met de deksel erop). Was voor het steriliseren wel de flessen goed uit zodat er geen melkresten meer in zitten. Spoel daarna af met kraanwater en plaats het in de magnetron. Bekijk voor jouw flessensterilisator voor de magnetron ons assortiment aan A-merken. Voor welk merk of model je ook gaat, bij Babypark betaal je sowieso de scherpste prijs door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment magnetron flessensterilisator

In ons assortiment vind je merken als Dr. Brown, A3 Baby & Kids, Difrax en Nuby. Stuk voor stuk topmerken met een uitstekende magnetronsterilisator. De Difrax flessensterilisator voor de magnetron (800 watt) biedt ook een aansluiting in het midden voor het reinigen van de borstkolf melkslang. De print bovenop de deksel heeft niet enkel een esthetische functie maar geeft ook aan of de deksel warm (rode kleur) of koud (blauw) is. Bekijk ons hele assortiment en kies de magnetron flessensterilisator die het beste past bij jouw wensen en eisen.

Bestellen flessensterilisator magnetron

Bestel jouw magnetron flessensterilisator via de webshop van Babypark. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis bezorgd. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. In onze megastores vind je ook ons assortiment en kun je daar met eigen ogen bekijken. Je vindt de adresgegevens op onze website.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Magnetronsterilisator

  Deze Difrax magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in slechts enkele minuten. In de sterilisator kunnen 4 S-babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires, handig toch?
  34,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetronsterilisator

  Met de Dr. Brown’s Magnetronsterilisator kun je wel vier flessen en bijbehorende onderdelen tegelijk steriliseren. De sterilisator werkt veilig, eenvoudig en snel en is een aanvulling op de babyuitzet.

  37,99

  29,-

 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes 5 Stuks

  De Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.

  13,99

  11,01

 • Quick view

  Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken

  Snel, veilig en handig een fantastische manier om thuis te steriliseren met deze magnetronzakken van Medela.

  14,45

  11,56

 • Quick view

  Ardo Easy Clean Magnetronzak 5 Stuks

  De Ardo Easy Clean Magnetronzakken worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.
  12,50
5 Resultaten
Trustpilot