Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Magnetron flessensterilisator

Via de magnetron kun je jouw flessen voor de voeding van jouw baby steriliseren. Daar zijn magnetron flessensterilisators voor ontworpen en die zijn ook gewoon bij Babypark te koop. Door de flessen en accessoires in de magnetron te stoppen met wat water erbij, kunnen de onderdelen via stoom worden gesteriliseerd. Vaak blijft het dan nog uren steriel (mits bewaard in de sterilisator met de deksel erop). Was voor het steriliseren wel de flessen goed uit zodat er geen melkresten meer in zitten. Spoel daarna af met kraanwater en plaats het in de magnetron. Bekijk voor jouw flessensterilisator voor de magnetron ons assortiment aan A-merken. Voor welk merk of model je ook gaat, bij Babypark betaal je sowieso de scherpste prijs door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment magnetron flessensterilisator

In ons assortiment vind je merken als Dr. Brown, A3 Baby & Kids, Difrax en Nuby. Stuk voor stuk topmerken met een uitstekende magnetronsterilisator. De Difrax flessensterilisator voor de magnetron (800 watt) biedt ook een aansluiting in het midden voor het reinigen van de borstkolf melkslang. De print bovenop de deksel heeft niet enkel een esthetische functie maar geeft ook aan of de deksel warm (rode kleur) of koud (blauw) is. Bekijk ons hele assortiment en kies de magnetron flessensterilisator die het beste past bij jouw wensen en eisen.

Bestellen flessensterilisator magnetron

Bestel jouw magnetron flessensterilisator via de webshop van Babypark. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis bezorgd. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. In onze megastores vind je ook ons assortiment en kun je daar met eigen ogen bekijken. Je vindt de adresgegevens op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

 • Ardo Easy Clean Magnetronzak 5 Stuks
  Waardering:
  60%
  12,50
 • Dr. Brown's Magnetronsterilisator
  Waardering:
  90%
  39,49 30,39
 • Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken
  Waardering:
  100%
  14,45 10,84
 • Filteren

  5 producten

  Oval loader