Dekbedovertrek voor peuter kamer

Tegenwoordig heb je een enorme keuze aan leuke peuterdekbedovertrekken met opvallende opdrukken. Maar daarnaast hebben wij ook andere dekbedovertrekken met schitterende prints en kleuren waar je meteen vrolijk van wordt. Sommige peuterdekbedovertrekken zijn zelfs voorzien van borduursels. Het geeft een mooi en stijlvol effect. Uiteraard is elke dekbedovertrek voor peuter in ons assortiment van prima kwaliteit en zullen daardoor lang meegaan. De meeste dekbedden zijn van katoen en worden inclusief bijbehorende kussensloop geleverd.

Lees meer...

Peuterdekbedovertrekken

Vind jouw peuter dekbedovertrek snel via onze webshop. Hier kun je eenvoudig filteren op maat en kleur en merk zodat je snel een overzicht krijgt te zien van peuterdekbedovertrekken die aan jouw selectiecriteria voldoen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in en van onze 10 megastores waar onze verkoopspecialisten jou met jouw keuze kunnen helpen. Je kunt jouw vragen overigens ook via telefoon, mail of Whatsapp sturen, net welk communicatiekanaal jouw voorkeur geniet. In ons assortiment vind je naast een dekbedovertrek voor de peuter natuurlijk ook overtrekken voor wieg en ledikant. Wij hebben dekbedden en dekens in verschillende maten zodat je er een kunt kiezen die past bij het bed waar jouw peuter in slaapt.

Levering dekbedovertrek peuter

Voor al onze producten geldt dat ze vaak direct uit voorraad leverbaar zijn. Bestel je een product op voorraad voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. En door ons team van prijsmeters weet je ook zeker dat je de scherpste prijs betaalt. Valt de prijs bij een concurrent lager uit binnen 2 weken naar aanschaf van jouw peuter dekbedovertrek dan kun je gewoon een beroep doen op onze laagste prijsgarantie. Wij storten het verschil in prijs dan terug.

Lees minder...
61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Beleaf Dekbedovertrek

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Beleaf Dekbedovertrek houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  51,95
 • Quick view

  Meyco Uni Dekbedovertrek

  Onder het Meyco Uni Dekbedovertrek zal je kindje heerlijk slapen! Het dekbedovertrek van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop.
  19,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Once Upon Dekbedovertrek Hazel Brown / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Once Upon Dekbedovertrek Hazel Brown / Off White houdt je kindje lekker warm in zijn of haar bedje. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen.

  Normale prijs: 63,71

  Special Price 48,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Dekbedovertrek houdt je kindje lekker warm. Het dekbedovertrek is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 48,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Dekbedovertrek Sand / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Once Upon Dekbedovertrek Sand / Off White houdt je kindje lekker warm in zijn of haar bedje. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 48,97

 • Quick view

  Trixie Ribble Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Onder het Trixie Ribble Dekbedovertrek 100 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het Trixie Ribble overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wordt geleverd met een kussensloop.

  69,95

  45,47

 • Quick view

  Meyco Cheetah Dekbedovertrek

  Onder het Meyco Cheetah Dekbedovertrek zal je kindje heerlijk slapen! Het dekbedovertrek van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop.
  19,95
 • Quick view

  Meyco Zebra Dekbedovertrek Grijs

  Onder het Meyco Zebra Dekbedovertrek Grijs zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop.
  19,95
 • Quick view

  Snurk Gnome Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Snurk Gnome Dekbedovertrek is een must-have voor de kinderkamer! Het grappige dekbedovertrek is voorzien van een unieke fotoprint en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Panthera Wit 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Panthera Wit 120 x 150 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Raceauto Licht

  Naar de Studio Ditte Overtrek Raceauto Licht kan je blijven kijken, want iedere raceauto is uniek! Bovendien is het dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan slapen.
  69,95
 • Quick view

  Snurk Twirre Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Snurk Twirre Dekbedovertrek is een echte must-have voor op de kinderkamer! Het leuke dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  69,95
 • Quick view

  Snurk Basketball Star Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Snurk Basketball Star Dekbedovertrek is perfect voor een stoere kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke fotoprint en wordt geleverd inclusief bijpassende kussensloop.
  69,95
 • Quick view

  Snurk Clay Traffic Dekbedovertrek

  Het Snurk Clay Traffic Dekbedovertrek is een must-have voor de kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke fotoprint en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop. Ook is het overtrek wasbaar in de wasmachine.
  54,95
 • Quick view

  Snurk Night Owl Dekbedovertrek

  Het Snurk Night Owl Dekbedovertrek is geschikt voor op elke kinderkamer. Het dekbedovertrek is voorzien van een leuke print met uiltjes en is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor hij zacht aanvoelt.
  69,95
 • Quick view

  Snurk Macarons Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Snurk Macarons Dekbedovertrek is geschikt voor elke slaapkamer. Het dekbedovertrek is voorzien van een kleurrijke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij zacht aanvoelt.
  69,95
 • Quick view

  Snurk Uni Dekbedovertrek

  Het Snurk Uni Dekbedovertrek past in elke slaapkamer. Door de effen kleur is het geschikt voor elk interieur. Wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  Snurk Cherries Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Snurk Cherries Dekbedovertrek is perfect voor een stoere kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief bijpassende kussensloop. Wasbaar in de wasmachine.

  69,95

  59,95

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Sparkle Dekbedovertrek

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Sparkle Dekbedovertrek houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  64,95
 • Quick view

  Snurk Shark Dekbedovertrek

  Het Snurk Shark Dekbedovertrek is een must-have voor de kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke fotoprint en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop. Ook is het overtrek wasbaar in de wasmachine.
  69,95
 • Quick view

  Snurk Sleeping Fox Dekbedovertrek

  Het Snurk Sleeping Fox Dekbedovertrek is geschikt voor elke slaapkamer. Het dekbedovertrek is voorzien van een effen kleur met een print van een vos op het voeteneind en wordt geleverd inclusief kussensloop.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 47,96

 • Quick view

  Snurk Gamer Dekbedovertrek

  Het Snurk Gamer Dekbedovertrek is een must-have voor de kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  Snurk Black Horses Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Snurk Black Horses Dekbedovertrek is geschikt voor op de slaapkamer van elke paardenliefhebber. Het dekbedovertrek is voorzien van een paardenprint en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  Snurk Rotan Stripes Dekbedovertrek

  Onder het Snurk Rotan Stripes Dekbedovertrek zal je kindje heerlijk kunnen slapen! Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  69,95
61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot