Wiegdeken

Ook een wiegdekentje heb je bij Babypark een ruime keuze. Net als de dekentjes voor het ledikant houden wiegdekens jouw kindje lekker warm tijdens het slapen. Bij Babypark heb je een ruime keuze en zijn de beste wiegdekens direct uit voorraad leverbaar. Is dat het geval en je besteld jouw deken voor de wieg voor 20:00 uur dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Bekijk het assortiment en bestel jouw wiegdeken vandaag nog. Bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer worden ook nog eens gratis verzonden.

Lees meer...

Wiegdekens assortiment

Voor de herfst of voorjaar is een winterdekentje misschien net even te warm. Er zijn daarom ook wiegdekens met een zogenoemde TOG-waarde van 1.3 waardoor jouw kindje op een comfortabele temperatuur blijft. Deze wiegdekens zijn gemaakt van hydrofiel katoen en kunnen ook in de kinderwagen of autostoel worden gebruikt. Natuurlijk kun je ook voor een mooie klassieke look gaan. De meeste wiegdekens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Wiegdekentje bestellen

Naast deze modellen zijn er nog veel meer te bestellen, ook van vele andere merken. Doordat Babypark alleen A-merken in het assortiment voert, is de kwaliteit altijd gegarandeerd. Ook de laagste prijs is gegarandeerd door onze laagsteprijsgarantie. Zie je een wiegdekentje binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen wij het verschil terug. Je kunt de wiegdekens direct uit onze webshop bestellen maar het is ook mogelijk om een van onze megastores een bezoekje te brengen. Naast de dekens voor de wieg vind je daar ook al onze andere producten en tevens een team van verkoopspecialisten die jou daar alles over kunnen vertellen.

Lees minder...
110 Resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Quick view

    Bonjourbébé Winter Tricot Deken 110 x 140 cm

    Met het stijlvolle en warme Bonjourbébé Winter Tricot Deken 110 x 140 cm ligt je kindje veilig en geborgen in het ledikant. Het dekentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
    84,95
  • Quick view

    Baby's Only Sense Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm

    Met de Baby's Only Sense Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken van Baby's Only is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
    44,95
  • Quick view

    Jollein Wiegdeken 75 x 100 cm

    De Jollein Wiegdeken 75 x 100 cm houdt je kindje lekker warm wanneer het slaapt. Je kunt het dekentje gebruiken in de wieg of voor onderweg in de kinderwagen of autostoel. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
    14,95
  • Quick view

    Jollein River Knit Wiegdeken 75 x 100 cm

    De stijlvolle Jollein River Knit Wiegdeken 75 x 100 cm is een comfortabele deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
    39,95
  • Quick view

    Jollein Bliss Knit Teddy Wiegdeken 75 x 100 cm

    De stijlvolle Jollein Bliss Knit Teddy Wiegdeken 75 x 100 cm is een comfortabele deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De deken voelt comfortabel aan en is aan de binnenkant voorzien van een zachte teddyvoering.
  • Quick view

    Meyco Knots Velours Wiegdeken 75 x 100 cm

    De Meyco Knots Velours Wiegdeken 75 x 100 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
    39,95
  • Quick view

    Jollein Bliss Knit Wiegdeken 75 x 100 cm

    Met deze Jollein Bliss Knit Wiegdeken 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook als decoratie worden gebruikt.
    29,95
  • Quick view

    Meyco Knit Basic Velours Wiegdeken 75 x 100 cm

    De Meyco Knit Basic Velours Wiegdeken 75 x 100 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  • Quick view

    Meyco Knit Basic Wiegdeken 75 x 100 cm

    De Meyco Knit Basic Wiegdeken 75 x 100 cm is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  • Quick view

    Snoozebaby Organic Wiegdeken

    Met deze Snoozebaby Organic Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine. Voorzien van een leuke print!
    29,95
  • Quick view

    Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm

    Met de Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.

    Normale prijs: 39,99

    Special Price 27,99

  • Quick view

    Baby's Only Flavor Wiegdeken 70 x 95 cm

    Onder de Baby's Only Flavor Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. Het wiegdekentje van Baby's Only is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
    39,95
  • Quick view

    Little Dutch Pure Zomerdeken 70 x 100 cm

    Onder de stijlvolle Little Dutch Pure Zomerdeken 70 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaapkamer.
    24,75
  • Quick view

    Meyco The Waves Velours Wiegdeken

    De Meyco The Waves Velours Wiegdeken is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
    44,95
  • Quick view

    Baby's Only Sense Wiegdeken 70 x 95 cm

    Met de Baby's Only Sense Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken van Baby's Only is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
    44,95
  • Quick view

    Snoozebaby Organic Winter Wiegdeken

    Met deze Snoozebaby Organic Winter Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine. Voorzien van een leuke print!
    39,95
  • Quick view

    Jollein River Knit Deken 75 x 100 cm

    De stijlvolle Jollein River Knit Deken 75 x 100 cm is een stijlvolle deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
    29,95
  • Quick view

    Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Hydrofiel 75 x 90 cm

    Met de Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Hydrofiel 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
    44,95
  • Quick view

    Cottonbaby Soft Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm

    Met de Cottonbaby Soft Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.

    Normale prijs: 39,95

    Special Price 27,99

  • Quick view

    Laessig Knitted Tiny Farmer Sheep Deken

    De Laessig Knitted Tiny Farmer Sheep Deken is een heerlijk zachte wiegdeken voor je kindje. Het dekentje is gemaakt van 100% biologisch katoen en is voorzien van een mooie print, zodat je er lang plezier van zult hebben.
    49,95
  • Quick view

    Little Dutch Sunrise Pure & Soft Wiegdeken

    De stijlvolle Little Dutch Sunrise Pure & Soft Wiegdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
    39,95
  • Quick view

    Cottonbaby Hydrofiel Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm

    Met de Cottonbaby Hydrofiel Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
    39,95
  • Quick view

    Baby's Only Sparkle Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm

    Met de Baby's Only Sparkle Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
    54,95
  • Quick view

    UPPAbaby Gebreide Deken

    De UPPAbaby Gebreide Deken zorgt ervoor dat je kind comfortabel en warm kan slapen. Je kunt de deken gebruiken voor in de kinderwagen, wieg, box of op de bank. Kortom, een stijlvolle accessoire voor in huis.
    65,-
110 Resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5