Wiegdeken

Ook een wiegdekentje heb je bij Babypark een ruime keuze. Net als de dekentjes voor het ledikant houden wiegdekens jouw kindje lekker warm tijdens het slapen. Bij Babypark heb je een ruime keuze en zijn de beste wiegdekens direct uit voorraad leverbaar. Is dat het geval en je besteld jouw deken voor de wieg voor 20:00 uur dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Bekijk het assortiment en bestel jouw wiegdeken vandaag nog. Bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer worden ook nog eens gratis verzonden.

Lees meer...

Wiegdekens assortiment

Voor de herfst of voorjaar is een winterdekentje misschien net even te warm. Met de Jollein Wrinkled wiegdeken heb je een luchtige deken met een zogenoemde TOG-waarde van 1.3 waardoor jouw kindje op een comfortabele temperatuur blijft. Het wiegdeken is gemaakt van hydrofiel katoen en kan ook in de kinderwagen of autostoel worden gebruikt. Wie voor een mooie klassieke look wilt gaan, kan kiezen voor de Baby Anne-Cy Butterfly Cable Wiegdeken. Dit dekentje is gemaakt van een jeans blauw jersey vlinderkabel met een zachte witte flanellen voering. Het dekentje is verder afgewerkt met stiksels. Een mooi klassiek en romantisch dekentje dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Wiegdekentje bestellen

Naast deze modellen zijn er nog veel meer te bestellen, ook van vele andere merken. Doordat Babypark alleen A-merken in het assortiment voert, is de kwaliteit altijd gegarandeerd. Ook de laagste prijs is gegarandeerd door onze laagsteprijsgarantie. Zie je een wiegdekentje binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen wij het verschil terug. Je kunt de wiegdekens direct uit onze webshop bestellen maar het is ook mogelijk om een van onze megastores een bezoekje te brengen. Naast de dekens voor de wieg vind je daar ook al onze andere producten en tevens een team van verkoopspecialisten die jou daar alles over kunnen vertellen.

Lees minder...
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Meyco Knit Basic Wiegdeken 75 x 100 cm

  De Meyco Knit Basic Wiegdeken 75 x 100 cm is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  21,95
 • Quick view

  Meyco Knit Basic Velours Wiegdeken 75 x 100 cm

  De Meyco Knit Basic Velours Wiegdeken 75 x 100 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  34,95
 • Quick view

  Meyco Knots Velours Wiegdeken 75 x 100 cm

  De Meyco Knots Velours Wiegdeken 75 x 100 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  39,95
 • Quick view

  Meyco Knit Basic DeLuxe Wiegdeken 75 x 100 cm

  De Meyco Knit Basic DeLuxe Wiegdeken 75 x 100 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  39,95
 • Quick view

  Meyco Panter Wiegdeken Oudroze 75 x 100 cm

  De Meyco Panter Wiegdeken Oudroze 75 x 100 cm is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  23,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm

  Met de Baby's Only Classic Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,95
 • Quick view

  Meyco Double Face Wiegdeken 75 x 100 cm

  De Meyco Silverline Wiegdeken Knots 75 x 100 cm is een gebreide deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  17,95
 • Quick view

  Lulujo Dekentje 80 x 100 cm

  Onder dit Lulujo Dekentje 80 x 100 cm kan je kindje heerlijk gaan slapen. Het gebreide dekentje voelt lekker zacht aan en is geschikt voor in de wieg, ledikant, box en kinderwagen.
  18,99
 • Quick view

  Meyco Silverline Wiegdeken Knots 75 x 100 cm

  De Meyco Silverline Wiegdeken Knots 75 x 100 cm is een gebreide deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  27,95
 • Quick view

  Bemini Kilty Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder deze Bemini Kilty Wiegdeken 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. Gemaakt van heerlijk zacht materiaal en op verschillende manieren te gebruiken.
  24,90
 • Quick view

  Baby's Only Wiegdeken Kabel

  Onder deze Baby's Only wiegdeken Kabel zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  37,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder deze Jollein Confetti Knit Wiegdeken 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht aan.
  37,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Wiegdeken Teddy 75 x 100 cm

  Onder deze Jollein Confetti Knit Wiegdeken Teddy 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht aan.
  44,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Marseille Wiegdeken Kabel 80 x 100 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Marseille wiegdeken zal je kindje heerlijk warm liggen in de wieg, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zachte materialen en beschikt over een teddy voering.
  49,95
 • Quick view

  Snoozebaby Stylish Cocooning Deken Star White 75 x 100 cm

  Met deze Snoozebaby Stylish Cocooning Deken Star White 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in het wiegje, box of op de bank.
  34,95
 • Quick view

  Baby's Only Wiegdeken Kabel Chenille

  Onder deze Baby's Only wiegdeken Kabel Chenille zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zachte materialen en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  49,95
 • Quick view

  Bamboom New Vintage Zomer Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder de Bamboom New Vintage Zomer Wiegdeken kan je kindje ontspannen liggen. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en op verschillende manieren te gebruiken. Een echte musthave voor de zomer!
  39,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken 75 x 90 cm

  Onder de Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje comfortabel liggen in de wieg, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  36,95
 • Quick view

  CottonBaby Wiegdeken Wafel

  Prachtige wiegdeken van het merk Cottonbaby wat gemaakt is van wafelstof.
  36,95
 • Quick view

  Baby's Only Wiegdeken Kabel Teddy

  Onder deze Baby's Only wiegdeken Kabel zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zachte materialen en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  54,95
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2