Overige Bebe-Jou badartikelen

 

Op deze pagina vind je al onze overige badartikelen. Wie weet vind jij hier dat ene product dat jou een hoop werk uit handen neemt. Ook als je een kraamcadeautje zoekt, kun je heel goed op deze pagina terecht. Overige Bebe-Jou badartikelen zien er leuk uit én zijn handig.

 

Lees meer...

Handige Bebe-Jou badartikelen: Bebe-Jou manicuresets

Een Bebe-jou manicureset is een onmisbaar onderdeel van de baby-uitzet. De meeste Bebe-jou manicuresets bevatten een schaartje, een vijltje en een nagelknippertje die speciaal gemaakt zijn voor kleine handjes en kleine teentjes. De schaar uit een Bebe-jou manicureset heeft ronde uiteinden.

 

Over Bebe-Jou

Bebe-Jou heeft jarenlange ervaring in het maken van producten voor jonge kinderen. Ons assortiment van Bebe-Jou is heel divers. Wij verkopen onder andere Bebe-Jou waskussenhoezen, toiletverkleiners, luieremmers, spuugdoekjes en zeepdispensers. Al deze producten zijn online te bestellen via Babypark.nl.Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bebe-Jou afvoerslang + Haakje

  Deze afvoerslang van het merk Bebe-Jou is speciaal bedoeld voor het badje van Bebe-Jou.
  5,25
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Waskom

  Met de Bebe-Jou Fabulous Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  8,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Manicureset

  Met de Bebe-Jou manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom

  Met de Bebe-Jou Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  8,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom Pretty Pink

  Met de Bebe-Jou Waskom Pretty Pink kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  8,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Set Zeepdispensers

  Een handige Bebe-Jou Miffy Set Zeepdispensers waarin je shampoo en zeep van je kindje kan doen. De zeepdispensers zijn navulbaar en ideaal te gebruiken bij het badderen. Wordt geleverd per 2-stuks!
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Waskom

  Met de Bebe-Jou Miffy Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  11,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom Lichtgrijs

  Met de Bebe-Jou Waskom Lichtgrijs kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  8,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Lucky Quotes Manicureset

  Met de Bebe-Jou Lucky Quotes Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Set Zeepdispensers Wit

  Handige Bebe-Jou set zeepdispensers waarin je shampoo en zeep van je kindje kan doen. De zeepdispensers zijn navulbaar en ideaal te gebruiken bij het badderen. Wordt geleverd per 2-stuks!
  6,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Hello Little One Waskom

  Met de Bebe-Jou Hello Little One Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Set Zeepdispensers Owl Family

  Handige Bebe-Jou set zeepdispensers waarin je shampoo en zeep van je kindje kan doen. De zeepdispensers zijn navulbaar en ideaal te gebruiken bij het badderen. Wordt geleverd per 2-stuks!
  7,50
 • Quick view

  Bebe-Jou Lucky Quotes Set Zeepdispensers

  Handige Bebe-Jou Lucky Quotes Set Zeepdispensers waarin je shampoo en zeep van je kindje kan doen. De zeepdispensers zijn navulbaar en ideaal te gebruiken bij het badderen. Wordt geleverd per 2-stuks!
  7,50
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom Owl Family

  Met de Bebe-Jou waskom Owl Family kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Lucky Quotes Waskom

  Met de Bebe-Jou Lucky Quotes Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Hello Little One Manicureset

  Met de Bebe-Jou Hello Little One Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  12,99
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2