Overige Bebe-Jou badartikelen

Op deze pagina vind je al onze overige badartikelen. Wie weet vind jij hier dat ene product dat jou een hoop werk uit handen neemt. Ook als je een kraamcadeautje zoekt, kun je heel goed op deze pagina terecht. Overige Bebe-Jou badartikelen zien er leuk uit én zijn handig. Lees meer...

Handige Bebe-Jou badartikelen: Bebe-Jou manicuresets

Een Bebe-jou manicureset is een onmisbaar onderdeel van de baby-uitzet. De meeste Bebe-jou manicuresets bevatten een schaartje, een vijltje en een nagelknippertje die speciaal gemaakt zijn voor kleine handjes en kleine teentjes. De schaar uit een Bebe-jou manicureset heeft ronde uiteinden.

Over Bebe-Jou

Bebe-Jou heeft jarenlange ervaring in het maken van producten voor jonge kinderen. Ons assortiment van Bebe-Jou is heel divers. Wij verkopen onder andere Bebe-Jou waskussenhoezen, toiletverkleiners, luieremmers, spuugdoekjes en zeepdispensers. Al deze producten zijn online te bestellen via Babypark.nl.Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou afvoerslang + Haakje

  Deze afvoerslang van het merk Bebe-Jou is speciaal bedoeld voor het badje van Bebe-Jou.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Waskom

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  12,99

  9,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Manicureset

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Manicureset bestaande uit een schaar, vijl en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en voetjes van je kindje er altijd goed uitzien.

  15,99

  11,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Manicureset

  Met de Bebe-Jou Sepp Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Zeepdispensers

  Handige Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Zeepdispensers waarin je shampoo en zeep van je kindje kan doen. De zeepdispensers zijn navulbaar en ideaal te gebruiken bij het badderen. Wordt geleverd per 2-stuks.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Zeepdispensers

  Handige Bebe-Jou Sepp Zeepdispensers waarin je shampoo en zeep van je kindje kan doen. De zeepdispensers zijn navulbaar en ideaal te gebruiken bij het badderen. Wordt geleverd per 2-stuks en past in het thermobad.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Waskom

  Met de Bebe-Jou Sepp Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  11,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Set Zeepdispensers Wit

  Handige Bebe-Jou set zeepdispensers waarin je shampoo en zeep van je kindje kan doen. De zeepdispensers zijn navulbaar en ideaal te gebruiken bij het badderen. Wordt geleverd per 2-stuks!

  7,99

  5,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Thermoblock Compleet Wit

  Het Bebe-Jou thermoblock is een handige thermometer en badstop in één. Het thermoblock is geschikt voor het Bebe-Jou thermobad en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  10,25

  8,20

 • Quick view

  Bebe-Jou / Luma Badstop

  Dit badstopje is geschikt voor alle Bebe-Jou en Luma badjes.

  1,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Waskom

  Met de Bebe-Jou Fabulous Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sense Afvoerslang

  De handige Bebe-Jou Sense Afvoerslang helpt jou als ouder bij het laten leeglopen van het badje van je kindje. Het reguleert de afvoer en zorgt ervoor dat het badje zonder knoeien en spetteren leeg stroomt.

  7,99

  5,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom

  Met de Bebe-Jou Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Manicureset Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Manicureset Pink bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.

  13,99

  9,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Waskom

  Met de Bebe-Jou Ollie Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  11,99

  7,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Set Zeepdispensers

  Een handige Bebe-Jou Ollie Set Zeepdispensers waarin je shampoo en zeep van je kindje kan doen. De zeepdispensers zijn navulbaar en ideaal te gebruiken bij het badderen. Wordt geleverd per 2-stuks!

  9,99

  7,49

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Manicureset

  Met de Bebe-Jou Ollie Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.

  13,99

  10,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom Lichtgrijs

  Met de Bebe-Jou Waskom Lichtgrijs kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  9,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Waskom Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Waskom Pink kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  11,99

  7,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Manicureset

  Met de Bebe-Jou manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom Taupe

  Met de stijlvolle Bebe-Jou Waskom Taupe kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  9,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Zeepdispensers Pink

  Een handige Bebe-Jou Leopard Zeepdispensers waarin je shampoo en zeep van je kindje kan doen. De zeepdispensers zijn navulbaar en ideaal te gebruiken bij het badderen. Wordt geleverd per 2-stuks!

  9,99

  6,72

22 Resultaten
Trustpilot